Bildirim
G3 inceleme istekleri
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
En önemli mesele ses kalitesi, zaten tasarım, donanım vs kataloglara internet sitelerine bakılarak herkes tarafından kolaylıkla öğrenilebiliyor.
Mümkünse arkadaşlarından ailenden, yakın çevrenden birer adet HTC One M8, Samsung Galaxy S5, Xperia Z2 bul. Hepsini önce kendi kulaklıklarıyla test et, sonra kaliteli başka bir kulaklıkla hepsini teker teker test et. Ses kalitelerini bizimle paylaş.
En faydalı inceleme bu şekilde olacaktır bence. -
Pil performansı ve kamera kalitesi. Özellikle de gece full hd (4k değil) video çekim kalitesi ile ilgili de bir örnek video koyarsanız çok iyi olur. Kolay gelsin şimdiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xuye
Pil performansı ve kamera kalitesi. Özellikle de gece full hd (4k değil) video çekim kalitesi ile ilgili de bir örnek video koyarsanız çok iyi olur. Kolay gelsin şimdiden.
Şu anda videoyu montajlıyorum, onu ayrı bir video olarak yayınlayacağım. -
Artık bir inceleme videosu gelsinde nasıl gelirse gelsin :) Tabi başlıca özelliklerini gösterirsiniz ama onun haricinde telefonla konusurken cızırtı geliyormu, muzık dinlerken sol kulaklıkta cızırtı varmı wifi performansı ve pil tüketimi merak konusu. G3 ana konuda inceleme linkini paylaşın lütfen izlenme rekorları kırsın :) -
İşte LG G3 incelemesi blogumda yayında, direk kendi fikirlerimi yazdım. İsteyenler direk 25 dakikalık videoyu da buradan izleyebilir:http://www.youtube.com/watch?v=hsDhKovCyco
Blog Linki:http://omercance.com/lg-g3-inceleme/ -
Pil performansı ne durumda acaba? Özellikle internette gezinirken 7 saat gibi çok kısa sürede bitiyor şeklinde incelemeler var. Sizin yorumunuz nedir? -
Hocam o süre pek kisa degil aslinda cünkü S5 ve Z2 en fazla 1-1.5 saat fark atabiliyor. Yani biri 6-7 giderken digerleri 10 gitmiyor -
Konuşma süresinde dediğiniz farkı yapıyormuş fakat iç uygulamalarda yüksek çözünürlüklü ekranı nedeniyle şarjı diğerlerinden daha az gidiyormuş deniyor. -
Hocam fark atan zaten G3 degil G3 her halükarda S5 ve Z2'nin gerisinde kalacak ama abartilacak kadar düsük oldugunu düsünmüyorum
-
Benim merak ettiğim 3g internet hızı ve şebeke çekim gücü.Malum G2 nin çekim kalitesinden şikayet geliyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende lg g3 kullanıcısıyım ve yaklaşık 5 gündür kullanıyorum. Bende inceleme çekmek istiyordum fakat yüksek kalite video çekecek ekstra kameram yok ve iş yoğunluğundan pek fırsat bulamadım. Bazı arkadaşlar bende de istedi ve yaparsanız çok iyi olacak hocam...
Bu arada size sorum olacakwww.akillisadelik.com sitesine başvurarak talep edilen hediye kılıf elinizde var mı ? Bende ilk aldığım gün başvurdum hala ses yok sitede şu gün gelecek diye bir şeyde yazmıyor. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X