Şimdi Ara

G5050ET Driver Sorunu (( önemli))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben hp G5000 serisinden bu notebook u kazara satın aldım ama çok memnun oldugum söylenemez önce dünya kadar para verdim ve wista l,isansı ile birlikte almış oldum ama performans bir rezalet 1 gb ram az geliyor diye 1.5 gb yaptım ram ı oda beni tamin etmeyince wistayı silip Xp pro kurayım dedim beni bıktırdı önce sata hdd beni çok uğrastırdı internette hp sitesinde xp driver ları var görünüyor indirdim hepsini ama sata sürücüsü bir problem illede disket sürücü istiyor o olmayınca kurulmuyor neyse nlite programı ile sata sürücüsünü xp cd sine gömdüm oyle kurdum xp yi o zaman sonu aldım ama sonradan diğer driverları kurayım dedim ethernet ve wireles ve synoptic sürücü sorunsuz kuruldu ama geriye ekran kartı nı intel in sitesinden indirerek kurdum ama hala geriye modem ve ses kartı kaldı onlarda çok uğraştırdı bir türlü kurulmak bilmiyordu find not could deyip kesiyordu driver kurulumunu neyse bir şekilde onlarıda kurdum ama hala geriye tanuınmayan ve kurulamayan 2 driver sürücüsü var gibi görünüyor bir tanasi bilinmeyen sürücü diğeri ise [color=#66FF00]SM Bus denetleyici diye bir şey ama ne olduklarını bile bilemiyorum ve kuramıyorum onları bunların ne oldugunu ve nasıl driverlarının kurulacağını bilen varsa çok acil yardım etsin
    bilinmeyen sürücü ile SM Bus denetleyici nedir Allah aşkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prototip2 -- 3 Ocak 2008; 19:29:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.