Şimdi Ara

Gaçacy S4 çakma orjinal ayrımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu S4'ün orjinalinde olup çakmasında olmayan özellikler nelerdir yada bu telefon çakmasından nasıl ayrılır bilgisi olanlar cevaplarsa çok seinirim iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eline aldiginda eminim bi farklilik hissedersin yandaki ve ortadaki tus kullanisli degildir mesela. ekran cozunurlugu dusuktur hafif bulaniklik olur. cihaz hakkindaya tiklayip kernel surumune baktigin zaman orda yabanci bi rom ureticisinin adi yazar karmasik yazilarin icinde. orjinal s4te 3.2.1.54 gibi (rakamlari salladim) sayilar bulunur ve arkasindan infrto@# gibi seyler yazar. benim tavsiyem bi telefoncuya gidip orjinalini eline alip detaylarina bakman kasanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: neomtn1903

eline aldiginda eminim bi farklilik hissedersin yandaki ve ortadaki tus kullanisli degildir mesela. ekran cozunurlugu dusuktur hafif bulaniklik olur. cihaz hakkindaya tiklayip kernel surumune baktigin zaman orda yabanci bi rom ureticisinin adi yazar karmasik yazilarin icinde. orjinal s4te 3.2.1.54 gibi (rakamlari salladim) sayilar bulunur ve arkasindan infrto@# gibi seyler yazar. benim tavsiyem bi telefoncuya gidip orjinalini eline alip detaylarina bakman kasanin.

carfurda var test telefonu ordada bakacam yorum icin tşk

• yukarı yarın almaya gidicem

• Ram miktarından anlamak en kesin yöntem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • devletin imei kontrol yeri var googlede bakarsan cihaz imei kaydı diye arat

orada cihazın telefon hanesine *#06# yazacaksın cıkan ilk 15 hane senin imei numaran o yerden aratarak cihazın sahte olup olmadıgını bulabilirsin
  • böyle bir cihazla karşılaşanlar cihazın ayar menüsüne baksınlar ve bağlantı elemanlarına baksınlar en basiti ayarlarda sbeam seçeneği yoksa anlaşılır sahte olduğu çünkü sbeam sadece samsungun wifi veya NFC üzerinden yapılan veri akışı uygulamasıdır ama geçenlerde öyle bir replikaya rastladımki cihazın tüm donanınlarıyla tamamen birebir bt4,nfc, sbeam ..yani romu tamamen kendi cihazlarına transfer etmişler ve arayüzü filan tüm uygulamaları ile birebir aynı üstelik ekran çözünürlüğüde aynı 1080p. ips ekran kullanmışlar amoled ekranı aratmıyor yani malzemeden kısmamışlar (irremote bile var okadar olur yani) ama cpuZ kurup cihazın sistem ve donanım özelliklerine baktığımda farkı fark ettim işlemci qualcomm snapdragon 400 1,7ghz lik 4 çekirdek işlemcili bir cihaz çıktı ve android sürümü 4,3 versiyonu çıktı ram miktarı aynı ama grafik yongası da farklı çıktı, aslında kötü değil ama garip bir durum yani, arkadaş 600tl verdi hani yurtdışından geldi filan oralarda ucuzdur gibilerinden birileri getirtiyor satıyorlar buralarda diyorlar, hani donanım özellikeri fena değil ama herşey donanım demek değil yazılım desteğide önemli bir yazılım yükseltme yapalım bakalım dedim ayarlardan, bir baktım tarayıcıya yönlendiriyor ve çince yazılar filan kendi tarayıcısıyla çeviri yapamadım chorome tarayıcıyı varsayılan yapıp oturum açıp tekrar denedim bu sefer oldu ama yinede anlayamadım nasıl olduğunu yani çok meşakatli iş ama çinlileri bu konuda tebrik ettim doğrusu bu sefer orjinaline çok benzetmişler herşeyiyle...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zahitfettahoglu

böyle bir cihazla karşılaşanlar cihazın ayar menüsüne baksınlar ve bağlantı elemanlarına baksınlar en basiti ayarlarda sbeam seçeneği yoksa anlaşılır sahte olduğu çünkü sbeam sadece samsungun wifi veya NFC üzerinden yapılan veri akışı uygulamasıdır ama geçenlerde öyle bir replikaya rastladımki cihazın tüm donanınlarıyla tamamen birebir bt4,nfc, sbeam ..yani romu tamamen kendi cihazlarına transfer etmişler ve arayüzü filan tüm uygulamaları ile birebir aynı üstelik ekran çözünürlüğüde aynı 1080p. ips ekran kullanmışlar amoled ekranı aratmıyor yani malzemeden kısmamışlar (irremote bile var okadar olur yani) ama cpuZ kurup cihazın sistem ve donanım özelliklerine baktığımda farkı fark ettim işlemci qualcomm snapdragon 400 1,7ghz lik 4 çekirdek işlemcili bir cihaz çıktı ve android sürümü 4,3 versiyonu çıktı ram miktarı aynı ama grafik yongası da farklı çıktı, aslında kötü değil ama garip bir durum yani, arkadaş 600tl verdi hani yurtdışından geldi filan oralarda ucuzdur gibilerinden birileri getirtiyor satıyorlar buralarda diyorlar, hani donanım özellikeri fena değil ama herşey donanım demek değil yazılım desteğide önemli bir yazılım yükseltme yapalım bakalım dedim ayarlardan, bir baktım tarayıcıya yönlendiriyor ve çince yazılar filan kendi tarayıcısıyla çeviri yapamadım chorome tarayıcıyı varsayılan yapıp oturum açıp tekrar denedim bu sefer oldu ama yinede anlayamadım nasıl olduğunu yani çok meşakatli iş ama çinlileri bu konuda tebrik ettim doğrusu bu sefer orjinaline çok benzetmişler herşeyiyle...

Kardesim no1s6 die klon var temassiz kontrol bile var

• quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

böyle bir cihazla karşılaşanlar cihazın ayar menüsüne baksınlar ve bağlantı elemanlarına baksınlar en basiti ayarlarda sbeam seçeneği yoksa anlaşılır sahte olduğu çünkü sbeam sadece samsungun wifi veya NFC üzerinden yapılan veri akışı uygulamasıdır ama geçenlerde öyle bir replikaya rastladımki cihazın tüm donanınlarıyla tamamen birebir bt4,nfc, sbeam ..yani romu tamamen kendi cihazlarına transfer etmişler ve arayüzü filan tüm uygulamaları ile birebir aynı üstelik ekran çözünürlüğüde aynı 1080p. ips ekran kullanmışlar amoled ekranı aratmıyor yani malzemeden kısmamışlar (irremote bile var okadar olur yani) ama cpuZ kurup cihazın sistem ve donanım özelliklerine baktığımda farkı fark ettim işlemci qualcomm snapdragon 400 1,7ghz lik 4 çekirdek işlemcili bir cihaz çıktı ve android sürümü 4,3 versiyonu çıktı ram miktarı aynı ama grafik yongası da farklı çıktı, aslında kötü değil ama garip bir durum yani, arkadaş 600tl verdi hani yurtdışından geldi filan oralarda ucuzdur gibilerinden birileri getirtiyor satıyorlar buralarda diyorlar, hani donanım özellikeri fena değil ama herşey donanım demek değil yazılım desteğide önemli bir yazılım yükseltme yapalım bakalım dedim ayarlardan, bir baktım tarayıcıya yönlendiriyor ve çince yazılar filan kendi tarayıcısıyla çeviri yapamadım chorome tarayıcıyı varsayılan yapıp oturum açıp tekrar denedim bu sefer oldu ama yinede anlayamadım nasıl olduğunu yani çok meşakatli iş ama çinlileri bu konuda tebrik ettim doğrusu bu sefer orjinaline çok benzetmişler herşeyiyle...

onu bırak eller serbest yani kameradan elle kontrol, sonra akıllı ekran kaydırma video bekletme temassız kontrol vs... yani çok şaşırdığımı belirtmem gerekiyor hani note 3 telefonunun yerine basit bir telefon olsaydı bende vallahi getitecektim bi tane, hani şu 150 200tl lik ucuz çin malı cihazlardan değil zaten ebay'da da en ucuzu 280$ dan satılıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

onu bırak eller serbest yani kameradan elle kontrol, sonra akıllı ekran kaydırma video bekletme temassız kontrol vs... yani çok şaşırdığımı belirtmem gerekiyor hani note 3 telefonunun yerine basit bir telefon olsaydı bende vallahi getitecektim bi tane, hani şu 150 200tl lik ucuz çin malı cihazlardan değil zaten ebay'da da en ucuzu 280$ dan satılıyor

Evet cok gercekci klonlar var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.