Şimdi Ara

GAİNER TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR gainer almayı dusunuyorum ne marka onerirsiniz ben gaspari ve dymatıze baktım genellıkle 5 kılo olanlara bakıyorum porsiyon sayılarının yuksek olması ıcın sizler ne önerirsiniz

• 2 ay sonra gainer yağlanma yaptı göbeği nasıl eritebilirim diye konu açmamak için iyi düşün bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuruyemiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 187 boyundayim 73 kiloyum yaglanacak bi vucudum yok 3 4 kilo almak icin aliyim diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli bir protein tozu, yulaf, muz ve fıstık ezmesini karıştır.
    Al sana gainer.

• quote:

Orijinalden alıntı: taşıyıcı1

ARKADAŞLAR gainer almayı dusunuyorum ne marka onerirsiniz ben gaspari ve dymatıze baktım genellıkle 5 kılo olanlara bakıyorum porsiyon sayılarının yuksek olması ıcın sizler ne önerirsiniz

Musclemends e bakabilirsin. Bana kalırsa alma ama senin bileceğin bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: Halukozdemir

Selamlar,

Kilo almak için yalnızca gainera ihtiyaç yoktur. Yani bu tarz ürünlerden mucize beklenmemesi gerekmektedir. Spora başlayıp, uykunu düzene sokup belli bir beslenme programına girmelisin. Günlük yaktığın kaloriyi gözlemleyip, ona göre hesap yapıp yaktığından daha fazla kalori almalısın. Bu kalori alımında eğer öğünlerin eksik kalıyor ve beceremiyorsan işte o zaman gainerlar giriyor devreye. Piyasada çok fazla gainer var. Kafanın karışmasını istemiyorsan, iyice araştırmalısın. Basit şeker oranı düşük, karbonhidrat oranı yüksek ürünler denemelisin. Sana süpriz gelmeyecek belki :) ama benim önerim elbette multipower ve weider, ama fiyatları biraz abartı. Dilersen bir siteden tüm kilo aldırıcı ürünlerin içeriklerine bak, ona göre karar ver. Yararına olacaktır :http://www.supplementler.com/c/kilo-aldirici-29

Tesekkurler dymatize karar verdim 5.5 kg aliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.