Şimdi Ara

Gainer tavsiyesi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.supplementler.com/urun/inkospor-x-treme-weight-gainer-2800-gr-475
    Bu gainer markası fiyatı özellikleri anlayanlar yardımcı olabilir mi ? Asıl amacım az spor yapıp kilo almak bunu almam isabetli olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az spor yapıp kilo almak ? gainer ek takviyedir ana öğün yerine geçmez spordan sonra içersin üstüne yemek yersin zaten vücudun spor yaptığı için acıkır böylece kilo alır

Sadece az spor yaparsan az kilo alırsın
  • Tamam aldım cevabı sporda yapacam :) peki ürün nasıl ? Daha iyilerini bulabilir miyim ? Güvenilir mi ?

• Fıstık ezmesi. 100 gr 500-600 kcal, 20-24 gr protein.
  • Nasıl bu konularda yeniyim açık söylerseniz sevinirim

• Demek istediğim, gainer kadar saçma bir supplement yok. Belki L-Carnitin falan vardır işte. Günde belirli bir kaloriyi aldığın zaman kilo alırsın eğer bir hastalığın/sorunun yoksa. Varsa da zaten çözümü gainer değil hastahane ve tedavi. Günde normal şekilde 3000-3500 kcal tüket, ve bu esnada protein ihtiyacını karşılayıp spor yap. 350 gramlık kavanozları 5 lira civarına satılan fıstık ezmesi de mükemmel bir yardımcı bu konuda.
  • Ya ben o kadar yemek yiyemiyorum işte tıkanıyorum bu fıstık ezmesi de olsa öyle diyeyim amacım toz ya daha çok enerji alabilmek doğru muyum ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet Steroid Önerisi Olan ?
    7 yıl önce açıldı
    ACİL XXL BUZDOLABI TAVSİYESİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunu mu tavsiye ediyorsunuz yani ? Site güvenilir değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: saltukc1

Bunu mu tavsiye ediyorsunuz yani ? Site güvenilir değil mi ?

Bu benım ısıme cok yaradı sadece antreman gunlerı ıcersen 2 ay falanda gıdıyor.Site hakkında bılmıyorum ben elden almıstım
  • Teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.