Pendik maçına 2 adet bilet arıyorum. |
Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (269. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Pendik maçına bilet arıyorum. Uygun fiyatlı üst tribün olması tercihimiz. Öncelikle 2 adet olmak üzere toplam 6 adete kadar alacağız.
-
bu kombine yer değişikliği için rams park'a gitmekten başka bir yolu yok mu ben izmir'de yaşıyorum işim gereği maç harici gidemiyorum.
-
Arkadaşlar Pendik maçı için, stadın oradan bilet satış yerinden kale arkasına bilet bulabilir miyiz arkadaşla gitsek? Hiç oradan bilet alan oldu mu?
-
ayak üstü girişlerin yakının da satıyorlar yanınız dan geçerken bilet lazım mı diyorlar fiyat absürt oluyor
-
Maalesef hocam sadece stad gişelerinden yapıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 adet 414.Blok doğu üst gişe fiyatına devir edilir.
e mail olur ya da benim yerime biri gider hani benim gidemediğim bir senaryo da hallolmuyor mu?
-
Daha önce ıslak imzalı dilekçe ile yerinize de halledilebiliyordu. Değişmediyse olur ama yine de arayıp sormakta fayda var.
aradım sordum ıslak imzali bir dilekçeyle yerinize vekil atayıp işte şu şu yerime işlem yapacaktır diye yazıp o sizin yerinize yapabilir dediler.
-
Merhabalar 401 blok 2 adet kombinem var yazmıştım onlar devredildi fakat trübünden hemen yanımda ki arkadaş da devredecekmiş 16. sıra fiyat 2000 tl isteyen dm den ulaşabilir.
Satıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzÇ. -- 19 Nisan 2024; 8:40:20 > -
Kuzey alt veya güney alt 2 adet arıyorum. PM'den ulaşabilirsiniz.
stada bakın Real Madridin
Adamlar bu yüzden Dünyanın en iyisi
-
-
çim bakımı için mi bu sistem
-
Kombine yenileme 17 sinde basladi gorunuyor ama bende yenileme butonu cikmiyor, gri renkte "yenileme donemi" yaziyor ve dugmeye basilmiyor
Baslamadi mi yoksa benim ozelimde bir sorun mu var ?
rezervasyonlara bak
Once orayi denedim ama orada da tanimlamada bir hata olustu mesaji veriyor, Gs logolu kartim da aktif. Anlam veremiyorum
edit : web den halledebildim , tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuuu -- 18 Nisan 2024; 21:51:13 >
Herkese merhaba, yeni sezon kombine satislari ne zaman basliyor bilgisi olan var mi ?
Pendik maçına Kuzey alt 2 bilet arıyorum. PM’den ulaşabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X