Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Tugi-uA , hellborn7 , dhunter , stalker , aMoN-r4 Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 31 Misafir (5 Mobil) - 31 Masaüstü5 Mobil
5 sn
145.727
Cevap
377
Favori
2.716.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 66456646664766486649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Takım iyi çalışmıyor gibi geliyor bana maalesef. Bir de kondisyoner transfer etsek keşke. Fizik güçsüz Osimhen son derece sıradan bir oyuncu haline dönüyor.

• Okan'ı eleştiren yorumcu çok çok az. Ne yapıyorlar bunlara para mı yediriyorlar.

• amma velakin kullanıcısına yanıt

O alışık zaten ağlamaya bir espiri kalmadı yeni yüzler arıyoruz.  

• Şerefi olan bu pozisyonu konuşur sabahtan akşama kadar. Salak salak pozisyonlara yarım bilginizle '' objektif '' yorumlar yapmaya gelince ortaya atlayan arkadaşları bunları da konuşmaya bekliyorum.

YAPIci Hakemleri faulu rakip yapti Karti bize verdi sagolsun. Bu konuda hakemlerle konusup anlassinlar ama bunuda bizmi diyelim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bats gitti gidecek diyolar

Biraz para kazanıp stoper ve beke yatırmak lazım

• Jelert e bir alkış alayım beyler.en azından vızır vızır koştu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Morata Elmander kadar katkı versin yeter

• Bu okan bir ara avrupaya gidecek diyen vardı kim alır bunu hoca diye

• Haftaya fark 8 puan.

Arenada 11 puan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osimhen Morata mertens 3ü aynı anda olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Hocam şahsen ben Osimhen'i o kadar kötü bulmadım bugün,

Birkaç pozisyonda tek başına ceza sahasındaydı topla birlikte yardıma gelen kimse olmadı 10-15 saniye pozisyonlar öldü. Fiziksel problemden ziyade tek forvet olmuyor bu adam işte o belli

1-2 tane asistini de Ahmed yedi açıkçası

Ajax maçı sonrası oyuncunun yorgun olması normal, Avrupa'da da bilirsiniz şampiyonlar ligi gidişi ve dönüşü mutlaka puan kaybı yaşar takımlar

• naak98 kullanıcısına yanıt
    Şerefi olan konuşur.

• Önde olduğu şampiyonluğu verirse konu tartışmaya açılır elbette. Ukalalığı falan bir kenara bırakalım Avrupa'da sıvadığının ben de farkındayım. Ama şer örgütü camianın maçlarını nasıl aldığını görüyoruz. 2.5 senedir onların yüzlerini güldürmediği için bile sağolsun.

• Jimmy McGill kullanıcısına yanıt
    Okan sayesinde

• Su kadro kalitesine bak bir de anadolu takimlarina bak. 3 pas yapamadan maci bitiriyoruz. Osimhen'e sisiriyoruz.

Hani su İcardi'ciler var ya olsaydı diyenler. Osimhen yerine İcardi oynasa orta sahayi toplamda 2 defa geceriz o da santralarda

Bi takim nasil hicbirsey oynamaz aklim almiyor. Hicbirsey oynamiyoruz. 3 pas yapamiyoruz.

• Ligde 9 maçtır kendi sahasında yenilmeyen Gazisehir'e karşı 1.5 pozisyon vererek maçı bitirdik. Ajax sonrası maçın böyle kısır geçeceği belliydi. Yine de gol hariç 2 net pozisyon kaçırdık. Hakem rakibe 2 kırmızı vermedi. Temiz galibiyet. Maçta ayakta kalan sadece Mertens ve sallai, kutucu için birşey demiyorum. Jelert diğer maçlara göre iyiydi ama hala bizim seviyemizin en az 10 gömlek altında. Morata ise kolay kolay yıkılmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki yorumlarda herkes Lemina'yı almışız gibi konuşuyor? Var mı böyle bir şey?

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

evet Lemina alındı.

Neyse ki atlar ölmez dostum.

• 
Sayfa: önceki 66456646664766486649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.