|
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6648. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Takım çalışmıyor
Ciddiyet sıfır
Icardi tembel bir adam okanı çok seviyordu neden acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün iyi mücadele ettik o kadar. Her hafta iyi oynayamayız ama bu kadar kötü oynamaya da hakkımız yok
Galibiyet çok önemliydi. Ajax maçı sonrası moraller bozulmuştu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 3 Şubat 2025; 22:26:13 > -
Boo Boooyoutube
#edit #film #shorts “Yok oğlum öyle bir şey. Topla topla.” #YahşiBatıhttps://www.youtube.com/watch?v=QtJ7oD4SSE4 -
Hocam dünden sonra inanın avrupa umrumda değil muhtemelen alkmaarı deplasmanda yenilmezsek geçeriz gerisi geleceğini sanmam
Ama dünden sonra göz göre yaptıkları iğrençliği görünce şampiyonluk çok daha kıymetli olduğunu varsaydım.Bunlar bir 5-10 sene daha cl hasreti çeksin her şeye değer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 3 Şubat 2025; 22:26:50 > -
Yaa birader sen şer örgütü camianın karaktersiz hocasının profil fotosuyla gelip burada Okan hoca eleştiremezsin. Biz kendi hocamızı eleştiririz. Git Fenerli kardeşlerinle ağıt yak sen. Nerede kripto var konuda cirit atıyor.
-
Resmi açıklama yok ama bir çok kaynak Romano dahil girdi haberi hocam, kesin diyebiliriz heralde
-
Fabrizo here we go verdi maçtan önce 2.5milyona bonservisini aldık
-
Malumlar ağlamaya başlamış yine kudurup.
Bunlar 3 yıldır öyle travmalar yaşadılar ki forumdan algı yaparak başarılı olabileceklerini düşünüyorlar.
O yüzden forumdan birbirlerini avutuyorlar, fake hesap açıp bizim foruma dadanıyorlar, yalan olduğunu bile bile bizle ilgili iftiralar atıyorlar.
Çok uzun süredir şampiyonluk görmedikleri için nasıl olunuyor unutmuşlar. Uzaya çıkmak gibi uzak bir şey geliyor onlara.
-
En Nesyri dün bilerek mi sarı kart gördü acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım üstad. Teşekkür ederim cevabınız için.
Bir şey anlamadım vallahi
Maç akşamı bana yetki verin yarım saat temizleyeyim tüm kriptoları. Arkadaş kim civciv kim değil o kadar belli ki bunları banlasanıza.
-
En ne zaman organize bir şekilde gol attık hatırlayan var mı ?
Vallahi bir şey anlamadım
İnşallah üstad. Teşekkür ederim cevap için.
okana 11 tane icardi verirsen başarılı olabilir idmana çıkmadan da iyi oynayabilen topçu lazım kendisine tek taktiği dana gibi pres yapmaktı onda da takımın kondisyon bitti işte boş boş gidip gidip geliyoruz şans eseri 1-2 gol olursa oluyor
-
Maç tertemiz olunca hatta Antep maçı hakem sayesinde 11 kişi tamamlayınca sarı kartlara mı takmışlar şimdi. Bir camia bu kadar mı karakter fukarası olur vallahi pes ulan.
-
kanka kaç senedir üyeyim yapma gözün sevem, yıllardır gs forumuna yazarım, taktın sen de profile değiştireceğim tamam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X