Kafaya bak kafaya. Takımın hatay maçına kadar deplasmanda kaç maçtır galibiyet serisi var ondan bahsedemez. Diğer kazandığımız lig maçlarına da bak istersen onların hakemleri kimmiş diye Daha dün Okan hocam dışındaki son 20 maçını kazanmış paf takımları ile oynadılar. Utanma arlanma yok ki bunlarda sussunlar Okan hoca gene ifadelerini almış bunların elinde rize bile olsa ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 3 Şubat 2025; 22:42:10 > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6650. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Jelert için ne diyosunuz? Ben süresi artsa daha iyi hale geleceğini düşünüyorum. Bugün de kötü degildi bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İroniden anlamayana şak diye yapıştırırım bloğu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3lüde çiçek gibi bek full bindiriyor
pozisyon bilgisi iyi çok süratli
Ben olsam sola geçirtirim jelerti sağa adam akıllı bir bek alırdım
-
Bu hesap düz fenerli.
-
Bir şey diyeceğim belki linç yiyeceğim ama Galatasaray'ın ön tarafı arka tarafından daha kötü. O kadar beceriksizler ki maçı asla bitiremiyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bats gitmiş hocanın dediğine göre
Emekleri için çok teşekkürler bir sürü maç aldırdı.Şahsen o maaşını lemina daha çok hakediyor üzgünüm bats
-
Jakobs zaten daha çok maç kaçıracak herhalde. 3lü sistemde solda Jelert de olur.
Ben de beğendim. Biraz düzgün oynamaya başlarsa daha iyi olur.
-
Iyı de adam alırken bir yandan adam kaybediyoruz kadro yine genişlemiyor. 3 gün kaldı stoper lazım.
-
Jelert en sevdiğiniz tişörtünüzün 80 derecede yıkanması gibi.
Kütle çok küçük ama mücadele iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vitaminsiz jelert niye vucut gelistirme yapmiyor
Biz isten cikip anamiz aglayarak spora gidip 6 ayda bir seyler yapiyoruz
Kimse buna agirlik kaldir demiyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stones gene iş başında
-
Stoper konusunu bilmiyorum ama sağ bek gelecek
stoperde alırlar tahminim
-
Burda bundan kim tahris olmus? Aslan yuvasina çakalmi sizdi ne?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
GS kart görmüyo diye zırlıyorlardı GS kart görüyo kart görüyo diye zırlıyorlar bu sefer
-
Buraya yazmak da yasak herhalde artık. Gs liların gs konusuna yazmamasını bekliyorlar tahminim
-
Hayırdır ya kendi konumuzda admin mi tahriş oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayni seyler dunden beri banada olui garip bir sekilde. Sacmasapan bir hal aldi buralar. Alti ustu belirsiz, kabilelerdeki kirallar bile burdan daha iyi isliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maçta iki majör hata oldu. İlki Lungoyi'nin Torrik'in suratina vurup ikinci sarıdan kırmızı gormemesiydi. İkincisi ise sarısı olan Sorescu'nun kırmızı yememesiydi.
Attığımız gol, boru gibi gol. Şikayet edenler FB-Sivas maçına bakabilir.
Sanchez'inki penaltı değil. Şikayet edenler Vida ve geçen seneki Tadic pozisyonlarına bakabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X