Jelert gitmeyecekse sağ bek lüks bu yabancı sınırı varken. Stoper daha önemli. İyi kafa topuna çıkan bir stoper almazsak Fener maçında En Nesri tıklatır net söyleyeyim. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6651. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
Hoca savunmaya takviye yapacaz dedi şimdi bakalım nasıl olacak
-
Yahu torreira ve Barış Alper kendileri bile şaşırdı nasıl kart gördük diye.
Bilerek görmelerine gerek kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 3 Şubat 2025; 22:51:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Antep çok iyi takım. Bize kadar evlerinde 9 maçta yenilmemişlerdi. Birkaç hafta önce Kadıköy'de adamların 2 penaltısı verilmeyerek puanları gasp edilmişti. Ajax dönüşü bu yorgunlukla bu oyun normal.
Yeni transferler hızlıca 3-4-1-2'e adapte olmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lemina dışında transfer yapacak mıyız?
-
Stoper + kyle walker peters için uğraşılıyor.
Ben bizzat izlemedim ama petersi çok övdüler umarım gelir. Stoper için de belli başlı isimler vardı ama hiçbiri gerçekleşmedi kimi kovalıyorlar bilmiyorum ama stoper de şart oğlu şart hele nelssonu da yollamışken.
-
Morata klas oyuncu .20 dk da güzel işler yaptı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bats gitti icardi lisans dondurulcak yusufda kiraya verilebilir
Lemina+sağ bek planı var kesin olarak
Stoperde bakılıyor
-
Sorescu'ya verilmeyen kırmızı kartı zaten DAB konuşmuş.
Yabancı VAR antep fıstığı yiyordu herhalde pozisyon sırasında.
-
Hafta içi bolu maçına efe, Eyüp , yusuf filan oynasın. İlk onbirden kimse oynamasın. Sarayı gördük hem maç kaçırdı hem de ilk onbir çıktığı ilk maçta takımın en kötüsüydü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ajax a yenildik zaten salsın kupayı. Bizi bitirdi ya. Sarayı oyuna aldı yenilmemek için
-
Ya şimdi gençler 3lü oynayacaksak kanat bek için şu oyunculara sahibiz şu anda;
Barış, Şallai, Jelert, Jacobs(fm de oynayabiliyor .d)
Kyle Walker'ı kovalamaya gerek var mı şu durumda? Kaan yerine hızlı sağlam bir stoper alsak apo davinsonla oynatsak süper olmaz mı?
Katılıyorum güzel paslar attı
Bu Okan play-off'a kasar ligi de verir. Play-off turunda halı saha takımı olsa bile eleniriz.Bu futbol anlayışı ile imkansız.Anadolu takımlarını bile zor bela 1 farkla kazanıyoruz.
Okan batsuayinin transferi ile ilgili bir şeyler söylüyordu
Kurtulduk mu bu gereksizden
Hocam kağıt üzerinde gerek yok da Jacobs'un top oynamaya niyeti yok kronik adam dakika başı sakat,
hoca BAY'ı sola yeni sağ beki sağa atmak istiyor
Aslında Jelert bugün yeterli oynadı ama illa ki bir oyuncu daha lazım Jelert'in full oynaması imkansız
Bir de stoper olarak kötü de olsa Metehan var, Lemina yine 3'lü stoperde oynayabiliyor diye düşünülüyor heralde. En makulü 2sini birden almak tabi göreceğiz bakalım
-
-
Her şeyden önce çok diri ve hazır duruyor, çok sevindim.
Versin bir tane daha da forumdan uzaklaşayim biraz. Diğer maç öncesi uyarı puanlarımı temizleyeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 3 Şubat 2025; 23:9:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X