Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6652. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 54 Misafir (16 Mobil) - 44 Masaüstü20 Mobil1 iOS
5 sn
142.432
Cevap
371
Favori
2.652.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 66506651665266536654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trio, Fırat Aydınus ve Erman Toroğlu gibi tetikçileri bu akşam iyi takip edin. Bunları medyadan temizlemeden algı işini bitiremeyecegiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

hadi inşallah

• miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt

Kyle walker stoper sağ olarak da oynatabilirsin belki. Bu arada jakobs orta saha sol olarak 50den fazla maç oynamış niye fm dediniz anlamadım.

• Perşembe Bolu maçı varmış, kasmaya gerek yok Ayhan'ın oğlunu falan oynatsınlar işte, sakın ilk 11'den adam oynatılmasın.

• Harambahçe bişey diyo

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

aymazlığa gel &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Maçla ilgili kritik

1. Hakem çakalı ince ince biçti resmen adamlar faul yapiyor, bizimkilere faul verip kart yağdırdı birde, YÖNETİM UYUMA SABRIMIZI TAŞIRMA

2. Sara dökülüyor, o iyi oynamadan toparlamamız zor gibi, çok kritik toplar kaptırdı, serbest vuruşlarıda hep kaleciye attı nerdeyse, ayrıca kısır oyunda YUNUS un olmaması MERTENS deki düşüşte etkili

3. Kontraları boş boş harcıyoruz anlamsız bir heycan içinde takım

4. Geriden oyun kurma denemelerimiz olumsuz ve ısrarla edip devamlı top kaptırdık

5. Torreria defansif yönden baya toparladı, bugün gol yemediysek bence emeği büyük

6. Çift forvet oynuyorsun ama çok kopuk oynuyorlar birbirleribe biraz yakın oynamaları gerek, hücum aksiyonlarımız çok etkili olamıyor son vuruşlarda iyi değiller

7. MORATA ortalama duruyor daha şutunu falan örmedik ama dediğim gibi çift forvet için çok başka bir oyun anlayışı lazım bize

8. Oyuncu değişikliklerini çok iyi bulmadım ilk çıkacak adam Mertens di bir kere

9. Muslera saatli bomba gibi oyun kuruyor bu adamın derdi ne ben artık çözemedim

10. Antep evinde sadece 1 kere kaybetmiş yinede çok iyi bu 3 puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Şubat 2025; 23:7:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Osimhen

Morata

Lemina

Kiralik sayisı arttı. Başkan parada var limitte var dedi ama parayı kime gömecekler. Fb simdiden 50m euro harcadı biz Ahmedi aldik 5 küsüre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 3 Şubat 2025; 23:22:55 >

Rize maçından sonra bişey demesinler artık be

ahahahhahaha ulan koptum ya arsızlara bak sen rezil bir camia yaa

• Zengin diye 2 tane cahilin yapmadığı kalmadı 2 aydır, hükümet zaten işine geldiği için ses çıkarmıyor. Bu işin sonu kötüye gidecek, parayla her şeyin olmayacağını öğrenemediler.

Biri adını forumda yazmanın yasak olduğu terör örgütünün ana sponsoru, diğeri başka bir fetiş bdsm terör örgütü liderinin 1000 küsür ceza yediği elemanı.

Bunları aktif görevde tutan hükümete yazıklar olsun.

• Samoş lemina bitti yazmıştı birazdan açıklanır bence

Utanma nedir bilmeden utanmaktan bahsetmişler

• Ahmet kuyucu ne ara aldık arkadaş oda forvetmis
    Güzel transfer olabilir ama bizim defansa takviye yapmamız lazim bunu bir benmi görüyorum,nellson satamamisiz be

• Jimmy McGill kullanıcısına yanıt
    anlamadım GS ile ne alaka?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutucu da press e pek katkı veremiyor genç adamsın az koş sıkıştır kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Şubat 2025; 23:12:4 >
  • naak98 kullanıcısına yanıt

stoper ve bek şartt oğlu şart

denemedikleri algı kalmadı. şimdi de onlardan korktuğumuza inandırıyorlar kendilerini. altlarına işetirmeyenin

okaaaaaaannn altlarına işettir okaaaaan

• x (formerly twitter)
    Barış💛❤️🦁 (@MaurooooBaris) on X
    https://x.com/MaurooooBaris/status/1886470697037570191?t=1WE0PLfIYF3TQT7M8aeAJg&s=19

• 
Sayfa: önceki 66506651665266536654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.