Bu takım leş gibi önde basmayınca arkada nispeten daha dayanıklı oluyor. Bomboş baskılarla orta çok boş kalıyor rahat atak fırsatı veriyoruz rakiplere. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6649. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Oyuncuların sakatlanmasına kadar hocayı eleştiren biri olarak şunu diyebilirimki artık 2-3 tane iyi oyuncusu olan anadolu deplasmanları sıkıntılı geçmesi muhtemel olduğu için sadece galibiyete bakıyorum ben.Antep zor deplasmandı 3 puan alındı bu yeterli.
Zaten karşımızda oyunu çirkinleştirmek için elinden geleni yapan maçı 11 kişi tamamlaması mucizeden de öte bir takım vardı.Minimum 9 kişi devam etmeliydi olmadı bir de onu düşünmek lazım yani.Bu tarz maçlarda rakip sert faul yapıp kart görmeyince direnci artar bizim de direncimiz düşer normal olarak o yüzden bunlara bakmak lazım.
Jelert'i beğendim bugün iyiydi bu arada
-
Hocam ben futbol nedir bilmem beni bu konuya çağırdınız ve başka konudaki mesajlarım da buraya geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maçla ilgili kritik
1. Hakem çakalı ince ince biçti resmen adamlar faul yapiyor, bizimkilere faul verip kart yağdırdı birde, YÖNETİM UYUMA SABRIMIZI TAŞIRMA
2. Sara dökülüyor, o iyi oynamadan toparlamamız zor gibi, çok kritik toplar kaptırdı, serbest vuruşlarıda hep kaleciye attı nerdeyse, ayrıca kısır oyunda YUNUS un olmaması MERTENS deki düşüşte etkili
3. Kontraları boş boş harcıyoruz anlamsız bir heycan içinde takım
4. Geriden oyun kurma denemelerimiz olumsuz ve ısrarla edip devamlı top kaptırdık
5. Torreria defansif yönden baya toparladı, bugün gol yemediysek bence emeği büyük
6. Çift forvet oynuyorsun ama çok kopuk oynuyorlar birbirleribe biraz yakın oynamaları gerek, hücum aksiyonlarımız çok etkili olamıyor son vuruşlarda iyi değiller
7. Antep evinde sadece 1 kere kaybetmiş yinede çok iyi bu 3 puan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Şubat 2025; 22:35:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o değil de cezalı oyuncuların yerine kim oynayacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxer_18 -- 3 Şubat 2025; 22:31:16 > -
Nasıl oldu bilmem anlamadim bende
Abdülkerim yerine yeni stoper oynar diye umuyorum.
Torreira yerine lemina
Barış Alper yerine sallai/jelert/ yeni kanat bek oynar diye umuyorum.
-
Dun En Nessyri bilerek Sari Kart gordu, bugun bize faul yaptilar ama karti biz gorduk. Fikra bu kadar, simdi
KUDURUN…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Bilerek kart görmenin cezası iki maç. Ama dünya üzerinde bu cezayı alan takım yok. Herkes yapıyor. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Barcelona şikayet edilmişti, bir şey çıkmadı. Kaldı ki torreira ve Barış ın kartları bilerek değil Hatt Barışın kart bile değil. Düşerken adama çarptı. Bi Muslera oyunu yavaşlattı diye kart gördü. Keşke iki maç verseler Musleraya da rahat etsek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
UEFA Hakem Koçu Burçin Keskin:
"VAR hakemi Fabio Maresca, Ekim 2024'te diplomatik krize sebep oldu. Şu an hala İtalya'da sahada maçlara çıkamıyor, VAR hakemi olarak görev veriyorlar.
-
Barış alper yanlış çime bastı sarı kart gördü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla ben GS konusuna yazdım direkt kimseyi alıntılamadan
Size nasıl düştü ben de anlamadım dış güçler olabilir yada Yusuf Güney demisti
Değilim aslında temizim😁
Bence Galatasaraylı olmanın zamanı geldi sizin için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 3 Şubat 2025; 22:36:35 >
Nasıl geldiğin belirsiz ama vardır bir kerameti sen artık Galatasaraylısın adında Okan Buruk.
-
Yapı var hocam belki ondandır
Bu troller niye sürekli lvbel C5 şarkısı söylüyor acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X