Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6665. sayfa)

137.298
Cevap
362
Favori
2.547.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 66636664666566666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Roma güzel dolandırmış bizi. 6 ay kalburüstü stoperini kim kime veriyor 500 bine veriyor. Varsa öyle bir şey biz de 20 milyon bayılacağımıza böyle adam kiralayalım. Ama yok tabi bizim gibi keriz bulamayız başka. Yönetim ve Okan hocam ben sizin yapacağınız işi öpeyim çatır çatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt

Öyle olacak zaten hocam, ben zaten eşyanın tabiatına uygun olanı söylüyorum.

• Oyuncu göndermede inanılmaz kötüyüz. 26 yaşında şöyle bir adamı istesek 25 den kapı açarlar. Kronik Jacobs için bile zorunlu satın alma opsiyonu koyduruyorlar ve biz hernekadar son zamanlarda kötü olsa bile Nellson gibi adama zorunlu satın alma koydurmayıp 500 bin Euro gibi komik rakama kiralıyoruz. Yazıl gerçekten, hiç beceremiyoruz.

• kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt

İşin kötüsü çıkarttığın yani kiraladığın ya da sattığın adam yerine yeni yabancı ekleyemiyormuşsun. Avrupa listesi için. Maksimum 3 oyuncu. Canlı yayında söylediler.

Sallai-Morata. Kafadan iki kişi yaptı zaten. Bir hakkın kalıyor.

Neresinden bakarsan tutarsızlık nerden baksan ahmakça!

• Sanki zorla gönderdik Nelson u şartlara bak
    Neyse gittiği yerde mutlu olur inşallah ailesiyle.
    Kariyerinde başarılar

• Geceye guzel bir resim koyalim. Iyi geceler Aslanlar. Guzel bir uyku cekelim.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • instagram
    433GALATASARAY on Instagram: "Ne günlerdi be.."
    https://www.instagram.com/reel/DFD5kO-IJDA/?igsh=YXI0YzV0enI3Z3dk

Hayatın en uzun 16 dakikasıydı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Nuntius kullanıcısına yanıt

yok hocam sallai bir durumda ekler şu an iki kişi kesin. morata-lemina-....

üçüncüye transfer gelirse acele ekler. ama bana sallaiye mecbur kalacak gibi geliyor. ha leminanın başka bir durumu var eklenmiyorsa bilmiyorum ama kendi takımında oynasa bile devre arası eklenebiliyor diye biliyorum. sadece mesela transfer kapanmadan elemelerde oynadı yada gruplarda bir maç oynadı o zaman eklenmiyordu devreye kadar.

• Her isi ters giden adam kullanıcısına yanıt

Hocam bu herifler kesinlikle art niyetli. Ben buna kanaat getirdim. Bu bir olur iki olur. Hep mi böyle olur yahu?!

4 milyon euro verip Köhn aldılar. 6 ay sonra bedelsiz kiraladılar. Yerine de 10 milyon bonservis 2,5 milyon maaş toplam 20 milyonluk maliyetli kronik sakat beki aldılar. Adam 1 oynasa 5 maç sakat.

Bir 6 ay sonra onu da bedelsiz kiralarlar bir yere.

Herifler 15 milyon verdikleri Zanioloyu kiralık Lineaya çevirdi. Öyle maddelerle kiralıyorlar ki, alan 6 ay yedek oturtup arada kullanıp devrediyor. Bunlar da tekrar aynı maddelerle herifi kiralıyor. Neymiş maçların %80 inde 90 dakika oynarsa, üç maç üst biterse, et ete değerse… abidik gubidik olmayacak maddeler

Zor bela Gönderdikleri isimlerin ya kalan maaşını kasadan ödüyor bunlar. Ya da tazminatla gönderebiliyor.

2 sezon şampiyonluğun demirbaşlarından olmuş, 20 milyon değerleri görmüş adamı çokomel fiyatına kiralamaları normal. Bir Gardi mucizesi olmazsa son gün 1-2 bitik getirip 3-5 maaş daha dağıtırlar. Sonra da onlardan kurtulmaya çalışırız.

• kalahamari kullanıcısına yanıt

Valla hocam Uğur Karakullukçunun yayını vardı. O söyledi birkaç saat önce. Ben de o konuda tam bilgili değilim. Yani sürekli birşeyler değiştiği ya da esnetildiği için farklılık olabilir.

• Bu arada muslera yine müthiş sıçtı. Puan kaybetseydik yine ibre ona dönerdi.

Saraya attığı pastan dolayı neredeyse penaltı alacaktı rakip takım, allahtan musleradan sekip sanchezin eline çarptı.

Birde gereksiz çıkıp göğüsüyle topu kontrol edip artislik yapması. Allahtan kazma birine denk geldi avrupa maçında tıklatırlar içeri.

Resmen 2 gol hediye edecekmiş adamlara, inanılmaz bir lakayıtlık var ve bu sorun hala devam ediyor

• Adam apar topar gelmiş bu Galatasaray aşkı inanılmaz

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

Bazı kaynaklar adamın 2 gün önce geldiğini söylüyor.

İmza atıldıysa hayırlı olsun

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

Primer ligde çatır çatır oynayıp iş yapan adam.

Bonservis uygun,iki üç bölgede oynayabiliyor ve Galatasaraya gelmek için sorun çıkarmıyor.

Neden bu kadar düşündüler bu transfer için anlamak pek mümkün değil.

• Sıra Seri de

• Her isi ters giden adam kullanıcısına yanıt

Bu sözleşmenin sebebi nelsson'dur

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Roma antremanı yer orada iyi bir stopere dönüşür gelir yazın.Okan belli ki asla düzenli oynatmıycak

Roma beğenirse alır 10m para koymaz onlara

• bence jelerte şans verilmesi lazım pahalı rb e gerek yok. alınacaksa 1-2m a noname scout 18-19luk cocuk alınabilir. asıl lb e lazım adam. kronik alkolik sakat jacopsdan kurtulmak lazım monakospor iyi kitledi bu çöpü.

• mathys tel osimhenden de hızlı ama beyni yok tam galatasarayın aradığı profil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro725

Tamamen yanlarında ki adamların formsuzluklarından kaynaklı

Sara torrerianın işini yapıyor

Osimhen defalarca asistleri hiç edildi

Valla bence alakası yok hocam özelikle bu maç nezlinde, Torrik gayet iyi oynadı defansa çok yardım etti, Sara bildiğin sahaya bıraktı, Oshimen in asistleri bazen güme gidiyor ama vuruşlarda iş yok, bugünde birtane ceza yayı üstünde döndü vurdu evlere şenlik, kafa şutları bile iyice zayıfladı, yok işte kaç maçtır akan oyunda golleri yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Şubat 2025; 4:17:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 66636664666566666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.