quote:Orijinalden alıntı: El Pueblo UnidoAbartmayın bence bu kadar.Rakipleri görmek lazım kura şansı olursa -10 da kurtarırsınız
quote:Orijinalden alıntı: El Pueblo UnidoAbartmayın bence bu kadar.Abartmayın diyen arkadaşlar için geçen sene; Eğer gruba real, bayern gibi takımlar gelirse +5 -5 değişir bence.
quote:Orijinalden alıntı: Max BornAbartmayın diyen arkadaşlar için geçen sene; Eğer gruba real, bayern gibi takımlar gelirse +5 -5 değişir bence.Alıntıları Göster Barcelona, Wolfsburg filan gelirse abartmıyorum 25 görürüz.
quote:Orijinalden alıntı: TadeonEn az 1 puan aldıktan sonra yedikleri golün bir önemi yok. 2 gün sonra belli olur beyler gruplara bakmak lazım
quote:Orijinalden alıntı: Andres Escobar2 gün sonra belli olur beyler gruplara bakmak lazımAlıntıları Göster Bayern Real Galatasaray Wolfsburg -27 PSV Porto Galatasaray Bate -11 En iyi ve en kötü ihtimaller arkadaşlar
quote:Orijinalden alıntı: Max BornBayern Real Galatasaray Wolfsburg -27 PSV Porto Galatasaray Bate -11 En iyi ve en kötü ihtimaller arkadaşlarAlıntıları Göster 4 yedik, 6 yedik; ama 5 yemedik. Bu sezon bir yenilik yapalım. -25 derdim kafadan, 4. torba takımından da biraz yesek -30'a yuvarlayalım.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E64 yedik, 6 yedik; ama 5 yemedik. Bu sezon bir yenilik yapalım. -25 derdim kafadan, 4. torba takımından da biraz yesek -30'a yuvarlayalım.Alıntıları Göster Edit: Wolfsburg ile bayern aynı ülkede ama olsun farketmez oraya Roma'yı yazalım.
quote:Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak Bol olur insallah. Kibirli Gs taraftarina mustehak O kibri geçen sezon sizde fazlasıyla gördük. Merak etme.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6quote:Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak Bol olur insallah. Kibirli Gs taraftarina mustehak O kibri geçen sezon sizde fazlasıyla gördük. Merak etme.Alıntıları Göster Galatasaray avrupada başka oynar.İyi bir kurayla gruptan çıkar umarım.
quote:Orijinalden alıntı: kayacaptainGalatasaray avrupada başka oynar.İyi bir kurayla gruptan çıkar umarım.Alıntıları Göster Geçen seneden daha iyi olacak. Alıntılarsınız grup maçları bitince.