Bildirim
GALATASARAY İŞLETME VS İKTİSAT

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
up -
hocam ilk başlarda çok yemiyodu işletme külübuyle filan konustum onlar ilk sene biraz zor oluyor ama oluyor dedi fransızcadan ziyade
ileride nerede çalışabılırım merak ettım doğrusu -
uppp -
Hocam ablam GSÜ'de matematik okuyor. Fransızcayı öğrenirken baya zorlandı açıkçası. Sonra da Fransa'ya gitti 3 aylık yazın. Tabi euro o zaman 3,5 liraydı. Biraz daha alınabilir durumdaydı. Fransızcada kaynak İngilizceye göre az hocam. İngilizceyi çok iyi öğrenebilirsiniz ama Fransızca için en az 1-2 ay o insanların arasında bulunmak gerekiyor iyice oturması için. Okuldakilerin çoğu da gidiyor Fransa'ya. Eğer maddi durumunuz buna elvermeyecek durumdaysa dikkatli olmanızı öneririm.
Ben 7k sıralama ile odtü işletme yazdım başa. Gsleri listeye eklemedim bile zaten sıralamam tutmuyor ama bir ihtimal gelse bile gitmek istemiyorum zaten.
Hocam kısa bir zaman kaldı iş olanaklarını hızlı araştırın. Bu bölümlerin alanı geniş. Finans, Pazarlama, Satış, Girişimcilik, Operasyon vsvsvs. Birçok departman var anlayacağınız. Kararınızı hızlı vermeniz gerek. Top 5 okulun iibfden mezun oldunuz mu iş sorununuz olmaz.
-
hocam anladım maddi durumum şu an buna elvermiyor galatasarayın gelme ihtimali de düşük ödtü belki gelir bir yandan hukuık yazayım diyorum kararsızlık var bu arada sana da hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars.memlük -- 13 Ağustos 2018; 0:34:12 > -
sence hacettepe'de iibf okumak intihar mıdır? uluslararası ilişkiler düşünüyorum mesela ama çok kaygılıyım...quote:
Orijinalden alıntı: PeteMitchell01
Hocam ablam GSÜ'de matematik okuyor. Fransızcayı öğrenirken baya zorlandı açıkçası. Sonra da Fransa'ya gitti 3 aylık yazın. Tabi euro o zaman 3,5 liraydı. Biraz daha alınabilir durumdaydı. Fransızcada kaynak İngilizceye göre az hocam. İngilizceyi çok iyi öğrenebilirsiniz ama Fransızca için en az 1-2 ay o insanların arasında bulunmak gerekiyor iyice oturması için. Okuldakilerin çoğu da gidiyor Fransa'ya. Eğer maddi durumunuz buna elvermeyecek durumdaysa dikkatli olmanızı öneririm.
Ben 7k sıralama ile odtü işletme yazdım başa. Gsleri listeye eklemedim bile zaten sıralamam tutmuyor ama bir ihtimal gelse bile gitmek istemiyorum zaten.
Hocam kısa bir zaman kaldı iş olanaklarını hızlı araştırın. Bu bölümlerin alanı geniş. Finans, Pazarlama, Satış, Girişimcilik, Operasyon vsvsvs. Birçok departman var anlayacağınız. Kararınızı hızlı vermeniz gerek. Top 5 okulun iibfden mezun oldunuz mu iş sorununuz olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ben net görüşümü söyleyeyim: Bilindik okullar dışında iibfye bulaşmak dönüşü olmayacak şeylere sebep olabilir. İntihar demeyeyim ama büyük eksiklik yaratabilir. Eğer sıralamanı beğenmiyorsan, içine sinmiyorsa yazdığın yer, imkanın varsa 1 kere daha girebilirsin sınava. Benim bu yıl 2. girişimdi. Bu sene gideceğim büyük ihtimalle. Mezuna kalınca da bir şey olmuyor yani -
Sağ olun hocam. Sıralamanız nedir? -
ne yazık ki ikinci senem benim de...bir sene daha kalmam...ki zaten dediğiniz gibi mezuna bırakınca da öyle asıcam kesicem derece yapıcam olmuyor...az daha iyi olsaydı sıralamam kafam çok rahat olurdu...sanırım iibf yerine şehir dışı hukuk kovalamak daha mantıklı...ah keşke boğaziçi uluslararası ticaret gelse de hiç düşünmesem...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben bir şey olmuyor yani derken 1 yılınız gidiyor biraz da psikolojik olarak tahrip oluyorsunuz en fazla. Bundan bahsettim. Yoksa mezuna bırakılınca güzel çekiliyor eğer çalışılırsa.
Sizin sıralamanız kaç? -
yanlış anlamışım...benim içim öyle oldu ya...2.senem olmasa bırakırdım mutlaka...ama 3ü kaldıramam...sıralamam 28k...önereceğiniz bölüm/üni varsa beklerim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 10k dayım merak ettim galatsarayı o yuzden sordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars.memlük -- 13 Ağustos 2018; 1:9:11 > -
hocam inşAllah her şey gönlünüzce olur fazla bi bilgim yok maalesef -
çok teşekkürler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X