Bana kalacak olursa önde yasin burak SİNAN GÜMÜŞ ? Sinan Gümüş neden oynatılmıyor anlamıyorum bu 3 lü harika gollere imza atarlar buna emin olun...
Snider
Hamit Selçuk
Telles hakan balta sakatlığı geçtiyse tabi chedcu ve sabri
Muslere
Bence bu şekilde çıkarsak daha rahat olabilir ama defans problemimiz aşırı yüksek Semih'in oynaması lazım artık ayrıca Telles'in ortaları halen berbat koşarken düzgün orta açamıyor... kaç maçtır takip ediyorum düzgün bir ortası yok...
Kısacası Defans yine sıkıntı
Muslere ve Snider de kim ola ki
quote:
Orijinalden alıntı: Pozitron~
Fernando Muslera
Şu anda Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giymektedir.
Doğum: 16 Haziran 1986 (28 yaşında), Buenos Aires, Arjantin Boy: 1,90 m Kilo: 84 kg Maaş: 2 milyon EUR (2013)
Wesley Sneijder
Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giymektedir. Ofansif orta saha pozisyonunda görev yapan oyuncu, Hollanda Millî Futbol Takımı'nda da oynamaktadır
Doğum: 9 Haziran 1984 (30 yaşında), Utrecht, Hollanda Boy: 1,70 m Maaş: 3,2 milyon EUR (2013) Eşi: Yolanthe Sneijder-Cabau (e. 2010), Ramona Streekstra (e. 2005–2009) Şu andaki takımları: Hollanda Millî Futbol Takımı (Orta saha), Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Orta Saha
Dalga mı geçiyorsun ? bilmiyor musun sanki tmm harf hatası olabilir yani amacın ne anlamıyorum ki ? yazacaksan yaz ilk 11'ini ben Sinan Gümüş neden oynatılmıyor diye soruyorum senin açtığın tartışmaya bak....
quote:
Orijinalden alıntı: Pozitron~
Hamza Hocanın kafasındaki büyük ihtimal bu.
muslera
telles(olcan) - Chedjou - Hakan B. - Sabri
Hamit- Selçuk
Yasin - sneijder - umut
Burak
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2D
Hamza Hocanın kafasındaki büyük ihtimal bu.
muslera
telles(olcan) - Chedjou - Hakan B. - Sabri
Hamit- Selçuk
Yasin - sneijder - umut
Burak
Alıntıları Göster
sol bek telles sol acık yasin olmalı. sneijder ile beraber bu ikili iyi anlaşıyor.
sağ açıkta gerekirse sinan gümüş olmalı ama olcan olmamalı. son olarak, umut hiç bir mevkii de olmamalı.
Muslera reis ched balta telles hamit xelcuk yasin sniper umut(colak da olabilir ama dusuk ihtimal) kral
quote:
Orijinalden alıntı: phurba
sol bek telles sol acık yasin olmalı. sneijder ile beraber bu ikili iyi anlaşıyor.
sağ açıkta gerekirse sinan gümüş olmalı ama olcan olmamalı. son olarak, umut hiç bir mevkii de olmamalı.
Gelecek maçta sağ açığa Sinan koyulabilir aslında. Hatta bir kaç maç üst üste oynasa Yasin gibi bir parlama yapabilir. O sönene kadar da ligin sonuna yaklaşırız.
Bruma'dan bile memnun değiliz. Bence bir maçta Sinan'ın denenmesinin hiç bir sakıncası yok. Olcan ve Bruma yada Umut sağ açıkta ne kadar iyi oynuyor ki, Sinan kötü oynasın???
Bence Olcan'ın ve Bruma'nın etkisiz olma nedeni sağ tarafta oynaması.Sneijder sağ tarafa pek oynamadığı için sağ taraftakiler biraz pasif kalıyor.Bence sağ taraf biraz defansif olmalıdır.