dert ettiğiniz şeye bak haluk gibi bi amcanız var federasyonda siz üzülmeyesiniz diye yapmayacağı şey yoktur onun... aslan amca
bize kazandırdığı kupalar için tşk ulusoy... özellikle uefa+super cupda çok yardımı oldu hele arsenal maçında şike yapmamıza yardımcı oldu
quote:
Orjinalden alıntı: MTC
dert ettiğiniz şeye bak haluk gibi bi amcanız var federasyonda siz üzülmeyesiniz diye yapmayacağı şey yoktur onun... aslan amca
Önce takım için harcadığınız milyonlarca dolar paraya bakın.Sonra oynadığınız futbola bakın.En son Haluk Ulusoy ismini anın.
Arda gazetelere açıklama yapmış
"10 maçta 30 puan alırsak ipi göğüsleriz"
Alırlar herhalde.Bu takımla nasıl alacaksa artık
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
geçen seneki kadro ile aynı kadroyeterki istesin gs geçen seneki şampiyonluk en yakın örneği gs deki oyuncular istediklerinden neler yapıldığını tüm dünya gördü
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
geçen seneki kadro ile aynı kadroyeterki istesin gs geçen seneki şampiyonluk en yakın örneği gs deki oyuncular istediklerinden neler yapıldığını tüm dünya gördü
geçen sene siz 2.ciydiniz ama bu sene
Pardonda 10 maçta 30 puan sizin şuanki takım ruhuyla çok fazla iyimser hatta polyannacılık değil mi?Ben şahsen sizin fenerin beşiktaşın veya herhangi bir takımın şuan için ligde arka arkaya bırakın 10 u 5 galibiyet almasını başarı olarak görürüm.Takımınız çalkantılı.Takım içi huzursuzluk üst düzey.Bu halde 1-2 kişinin demesiyle şampiyon olcaksanız buyrun
Geçen senede bu tip konuşmalar geçiyordu Denizli maçından sonra bir duruldu forum...
Bu sene şampiyon Galatasaray olur,,,,,,Fenerbahçe ve Beşiktaş 2.lik için çekişirler,,,,,,Gs sadece geçen seneki gibi bi seri yakalarsa olay biter 5 maç üst üste kazansın olay biter,,,,,,,
quote:
Orjinalden alıntı: MTC
Seni Aziz Yıldırımın evrak çantası seni...
quote:
Pardonda 10 maçta 30 puan sizin şuanki takım ruhuyla çok fazla iyimser hatta polyannacılık değil mi?Ben şahsen sizin fenerin beşiktaşın veya herhangi bir takımın şuan için ligde arka arkaya bırakın 10 u 5 galibiyet almasını başarı olarak görürüm.Takımınız çalkantılı.Takım içi huzursuzluk üst düzey.Bu halde 1-2 kişinin demesiyle şampiyon olcaksanız buyrun
sana sadece bunu diyorum bu takım aynı kadro ile şampiyon oldu nokta.
Yaaa hayret birşey şu aziz yıldırrımın yaptıkları bunların cezasını öbür tarafta nasıl verecek anlamaıyorum bu kadar taraftraı federasyona kışkırtmak ne demek oluyor bunlar bu kadar kolay gaza gelen ve başkanının ağzından konuşan fenerbahçe taraftarını gördükten sonra gerçekten biz 3.dünya ülkesiyiz bunu anladım...Yaaa akıl var mantık var milyarlarca para harca sonra başarı 0 elde var 0 yok şu kupayı yok bu kupayı alacaz de hiçbbirini alma,rezalet futbol oyna,ondan sonra federasyon şöyle de böyle de diye utanmadan bu kadar taraftarın aklını çel yaaa dayanmak mümkün değil bana istediği cezayı versinler bu aziz yıldırım futbol teroristidir başka birşey değil...
Vay bee bir stat yaptırmak nelere kadirmiş bu ülkede demek ki x biri çıkıp 2 veya 3 tane stat yapsa başbakan olurmuş demek geliyor içimden...
bu futbolla olmasın dicektim ama diğerleri bizden daha kötü oynuyor