"Transferi askıya aldık" Eric Gerets, ön libero mevkiine yapılacak transferin şimdilik askıya alındığını söyledi
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Ön libero mevkiine yapılacak oyuncu transferinin şimdilik transferi askıya alındığını söyledi. Genç oyunculardan Mehmet Güven'in kampta ön libero mevkiinde denendiğini ve bu mevkiiyi benimsediğini kaydeden Gerets, yeniden takıma dönen Okan Buruk için ise ''Okan 6 numaralı pozisyonda 3-5 defa oynamıştır. Taşları sık sık yerinden oynatmak faydalı değil. Mevkiileri korumanın ve alışkanlıkları sürdürmenin faydalı olduğunu düşünüyorum'' diyerek sözlerini tamamladı
wallahi bu durumda alinsa bile yeni transferin takima adapte olmasi gayet uzun sürecek derim ben offf offf
eh parasız transfer olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: KIZILKURT
eh parasız transfer olmaz
Ülker le nie anlaşma yapildi o zaman ki Ülker le yapilan anlaşma şartlarinda sadece transfer için kullanilabilir die bi şart ta vardi bu para war en azindan
Heinz i biraz zor göndeririz kimse istemiyo ki nasil göndercez :D ama mondi eylül ayindan itibaren türk statüsünde oynamaya başliyacak yani bizim kontenjan hakkimiz war.. zaten transfer yapilmayacak denmiyo sadecaskiya alindiğini söylüyo yani en az bir hafta daha transfer yok gibi bişi bu herhalde
ya bu kadar... olur. tmm transffer yapmayalım ama bizim oyuncuların çoğu mal .. içlerinde istek yok istekli olsalar kupayı alabilceklerine inansalar .. çok daha iyi olabilirler ama yok işte
Bence transfere çok da gerek yok. Gençlere güvenelim.
gençlere güvenim tam ama sonuçta bu sene şampiyonlar ligi var tecrübesiz oyuncularla sonuç hüsran olur
quote:
Orjinalden alıntı: hypnosis
gençlere güvenim tam ama sonuçta bu sene şampiyonlar ligi var tecrübesiz oyuncularla sonuç hüsran olur
Kesinlikle katiliyorum gençlerle lig ve türkiye kupasi gidebilir ama şampiyonlar ligi hüsran olur
ben anlamıyorum ya o kadar parayı ne yapıyolar.bence ön liberoya birinin alınması gerek kesinlikle volkanda iyi tamam ama onunla anca ligde sampiyonlar liginde galatasarayın 1 tur üstte cıkması lazım.yoksa yakında 1 takım katılabilcek şampiyonlar ligine.
Alamıyor işte Galatasaray.Transfer yapmasını bilmiyorlar.Bir Galatasaraylı olarak alınan yabncıların hiçbirinin işimize yaramayacağını söyleyebilirim.Maniche'yi alacaktık o iyi bir transfer olacaktı fakat gelmedi.Eski Gs'liler geliyor ancak.Okan Buruk gibi.Hakan Şükürde geri gelmişti.Keşke Emre Belozoğlu'da gelse diyecem ama Emre herhalde 35'inde felan gelir.
ne askıymış bea,,,yıllardır......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme