Şimdi Ara

Galatasaray Vs Tobb etü (Tm1 3400. )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son güne girerken tercih listemi paylaşmak sizlerden yorum almak istiyorum
    .Boun işletme
    .Boun iktisad
    .Bikkent iktisad
    .Bilkent işletme
    .Tobb iktisad
    . Ankara hukuk

Ve hukuklar ile devam ediyor tm2 3bin sıkıntı yok burdan sonra
    Öncelikle sormadan söyleyim neden hukuk değil iktisad diyen mutlaka olur , genel geçer şeyleri yıkmak gibi birşey çok klişe bir sözdür aslında sevdiğin mesleği yap diye aile tabi ki daha iş garantisi odaklı bakıyor ama ben seveceğim şeyi okuyup başarılı olup zirvede bitirmeyi seçtim en azından bu yolu seçtim sonuç inşallah güzel olur , birşeyleri karşıma alma göğüsleme zamanı gelmişti çevreme aileme inandırdm ve en son razı oldular yanımda oldular
    Ygs mat da 40 yaptım ondan önceki sene de geometri hariç 32 de 32 yaptım ve lys de zor olmasına rağmen hatrı sayılır yaptığımı düşünüyorum ve edebiyat olarak çalışsam baksam olacağını bile bile bir türlü istemedim ve 30 40 net ile kapattım yani sevmedikten sonra o stresli bi işi ve sıkıntılı bi eğitim sürecini (hukuku) göze almadım

Benim isteğim bilkent ama malum bi 700 kişi gerilemesi lazım orası olmazsa galatasay üni de çok aklımı kurcalıyor ve kapalı bi kutu yani sizden yorum bekliyorum
    (Babam işçi ve kırıkkale de olduğumuz için rahatlığı için hem ekonomik olarak hem sosyal açıdan hem olaya fransız olmamak açısından tercihimi bu yönde kullandım )

• Iktisat istiyorsaniz neden boun ustte, isletme istiyorsaniz neden bilkent iktisat ustte, ankaraya gidebiliyorsaniz neden odtu iktisat yok....vs vs sorular sorulabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işletme bölüm olarak her okulda okunacak birşey değil boğaziçi bunun zirvesi ve tamamen öylesine orda 2bin kişi var yani , tobb un altına gerek yok geliyor zaten ve biraz da bak hukuk da yazdım diye evdekilere yönelik ama geleceğinden değil :) genel bi liste değil her okulun her bölümü araştırılarak oluşturulmuş bi liste ve tobb işletme yok mesela dikkat ettiysen yani daha detay araştırma sonucu bana en mantıklı gelen budur

• uppp

• BOUN İŞLETME
    BOUN İKTİSAT
    BİLKENT İŞLETME VE İKTİSAT
    KOÇ İŞLETME
    ODTÜ İKTİSAT

başarı sıralarını bilmiyorum ama ben olsam tercihlerimi bu şekilde yapardım (BOUN İKTİSAT mezunuyum)

TOBB'u filan salla,,, (şimdi tobb öyle tobb böyle diyenler çıkacaktır mutlaka ama ODTÜ'nün yerini alamaz...)

ODTÜ iktisatı 12,000lerde olan arkadaslar bile beklediğine göre sizin de olur sanırım.
    İşletmede KOÇ da çok iyidir, hatta okulun en iyi olduğu bölüm (dü) (günceli bilmiyorum)
  • koç tabiki ama o boğaziçinden de yüksek çok zor sabancı da öyle mesela gelme ihtimalleri yok ama galatasay işletme iktisat geliyor

• Hocam umarım istediğiniz gibi olur sadece merak ettim ygs ve lys matematik için nasıl çalıştınız ?

• teşekkürler , ınan şunu yaptım güzel dediğim hiçbir şey yok hatta ukalalık gibi algılanacak ama en az çalıştığım formül kitaplarına baktığım bi dersti o dönem de bölüm denemesi bile çözmedim matematikten

• quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

BOUN İŞLETME
    BOUN İKTİSAT
    KOÇ İŞLETME
    ODTÜ İKTİSAT

başarı sıralarını bilmiyorum ama ben olsam tercihlerimi bu şekilde yapardım (BOUN İKTİSAT mezunuyum)

TOBB'u filan salla,,, (şimdi tobb öyle tobb böyle diyenler çıkacaktır mutlaka ama ODTÜ'nün yerini alamaz...)

ODTÜ iktisatı 12,000lerde olan arkadaslar bile beklediğine göre sizin de olur sanırım.
    İşletmede KOÇ da çok iyidir, hatta okulun en iyi olduğu bölüm (dü) (günceli bilmiyorum)

İktisat mezunu olarak işletmeyi neden başa yazdın acaba?Ben başa işletme yazmak istemiyorum kazara gelir filan diye ondan soruyorum.
  • iktisad ile işletme çok yakın görünse de bambaşka bi dünya bütün tercih dönemini bunu anlamaya ayırdım ve boğaziçi ışletmesi iktisattan üstün geldi , bilkent için tam tersi 3. Sınıftan itibaren seçeceğin dersler ile iktisad daha avantajlı kılınıyor okula göre bile çok değişiyor anlayacağın , işletme daha sözel kalıyor iktisada göre daha ozelin aradığı yöneticiyi yetiştiriyor ve boğaziçi hakkını veriyor
    Tabi dar zamanda benim öğrenebildiğim kadarı bu bilenden dinlemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyBuZz -- 17 Temmuz 2013; 23:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomrundErlyr

quote:

BOUN İŞLETME
    BOUN İKTİSAT
    KOÇ İŞLETME
    ODTÜ İKTİSAT

İktisat mezunu olarak işletmeyi neden başa yazdın acaba?Ben başa işletme yazmak istemiyorum kazara gelir filan diye ondan soruyorum.

Yazdim demedim. Arkadasin dusuncelerine gore dogru tercih sirasi bu olmali. Ben yine girsem sinava yine iktisat yazarim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TomrundErlyr

quote:

BOUN İŞLETME
    BOUN İKTİSAT
    KOÇ İŞLETME
    ODTÜ İKTİSAT

Yazdim demedim. Arkadasin dusuncelerine gore dogru tercih sirasi bu olmali. Ben yine girsem sinava yine iktisat yazarim.

şu an nerede çalışıyorsunuz öğrenebilir miyim ?

• Ozel bir finans kurulusunda finansal planlama ve analiz bölümunde.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyBuZz

iktisad ile işletme çok yakın görünse de bambaşka bi dünya bütün tercih dönemini bunu anlamaya ayırdım ve boğaziçi ışletmesi iktisattan üstün geldi , bilkent için tam tersi 3. Sınıftan itibaren seçeceğin dersler ile iktisad daha avantajlı kılınıyor okula göre bile çok değişiyor anlayacağın , işletme daha sözel kalıyor iktisada göre daha ozelin aradığı yöneticiyi yetiştiriyor ve boğaziçi hakkını veriyor

Piyasada isletme daha gecerli duruyor ama bunun sebebi iktisat mezunlarinin 30÷unun yurtdisina doktoraya gitmesi. Ben de kabul almistim ingiltere ve ispanyadan ( bir de amerika vardi ama dandik okuldu) ama gitmeyip turkiyede doktoraya basladim ama biraktim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kambochian -- 18 Temmuz 2013; 0:09:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MyBuZz

iktisad ile işletme çok yakın görünse de bambaşka bi dünya bütün tercih dönemini bunu anlamaya ayırdım ve boğaziçi ışletmesi iktisattan üstün geldi , bilkent için tam tersi 3. Sınıftan itibaren seçeceğin dersler ile iktisad daha avantajlı kılınıyor okula göre bile çok değişiyor anlayacağın , işletme daha sözel kalıyor iktisada göre daha ozelin aradığı yöneticiyi yetiştiriyor ve boğaziçi hakkını veriyor

Piyasada isletme daha gecerli duruyor ama bunun sebebi iktisat mezunlarinin 30÷unun yurtdisina doktoraya gitmesi. Ben de kabul almistim ingiltere ve ispanyadan ( bir de amerika vardi ama dandik okuldu) ama gitmeyip turkiyede doktoraya basladim ama biraktim :)

yaptığım tercihin doğru olduğunu kendime bir kere daha ispatladım , ve sonu parlak olmasa bile niye bunu seçtim diye küfür etmeyeceğim en azından kendi isteğim uğruna bi savaş vereceğim sonrası nasip

• up ++

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.