Şimdi Ara

galaxy a55

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

samsung a55 alınır mı ya da o telefon yerine bunu alabilirsin diyebileceğiniz bir model var mı

• Samsung'lar zamanla gerçekten kasıyor galiba ya o yüzden almanı önermiyorum.

Yıllardır POCO X3 NFC kullanıyorum. 7. Yılındayız ve tek sorunu mobil verisinin açılıyorken naz yapması o da yeni olmaya başladı.

Estetiği kalmadığı için bende aynı fiyat bandında POCO X6 Pro almayı düşünüyorum.

Eğer oyun oynuyorsan kesinlikle almalısın ömürleri gerçekten uzun oluyor fakat kamerasını çok sevmiyorlar.

Tek eksisi kamerası olan POCO X6 Pro bu telefona bin basar diye düşünüyorum

• teşekkür ederim. Aslında pek oyun oynamam aradığım özellikler batarya,kamera ve uzun ömürlü olması bu özelliklere göre bir tavsiyeniz var mıdır acaba?

• a55 konusuna girsene kardeş. herkes bi model adıyla konu açıp cevap beklerse ohoo.

alınır bu arada a55, fiyat/performans işleri.

• zandatsui kullanıcısına yanıt

Son yıllarda Samsung arayüzü müthiş bence. S23 gibi bir amiral gemisi de kullandım A04S gibi en dip cihazları da denedim berbat işlemcilerde bile o kadar kasmıyor OneUI. Eski halini de biliyorum o durumu kesinlikle aşmışlar bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honor cihazlarin sayfasina gir alan memnun ama şu gercek ki xiaomi cin mallarina yanaşma

• cevatseymenccc C kullanıcısına yanıt

düz model Honor 200 bakın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.