Şimdi Ara

Galaxy Ace 720p Video sorunu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün galaxy ace s5830i aldım telefon herşeyiyle güzel işimi görür fakat 720p videolarda donma oluyor sebebi nedir yada bu telefonlar 720p video oynatmıyor mu??

• Araştırmadan alırsanız olacağı o tabi, eski mimarili bir işlemciye sahiptir, oyun/video vb. performans isteyen durumlarda size istediğinizi veremez.
  • Merhaba arkadaşlar 2 ay öncesinde Samsung Galaxy Ace 5830i Aldım. Başarı Genpa Garantisi bulunmakta.

Fakat aklıma takılan bir şey var. Ekranın Gorilla Glass olduğunu söylüyor herkes. Samsung.com dan İletişim kısmından Samsung'u aradım fakat ACE Telefonlarında Gorilla Glass Özelliği Bulunmamakta Dedi kadın. Ya o bilmiyor yada Gerçekten yok. Ben aldığım ilk gün MAT JELATiN taktırdım fakat bundan memnun değilim. Çünkü Parlaklık felan yerle bir oluyor.. Ama Jelatinsiz kullananlarda ekran çok güzel parlıyor ayna gibi :D 5830i Modellerinde şimdi Gorilla Glass varmı. Varsa eğer Çok Hor kullanmıyorsak Çizilirmi. Yardımlarınızı bekliyorum :) Ona Göre Çıkartacağım Jelatini
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeranamutr

Merhaba arkadaşlar 2 ay öncesinde Samsung Galaxy Ace 5830i Aldım. Başarı Genpa Garantisi bulunmakta.

Fakat aklıma takılan bir şey var. Ekranın Gorilla Glass olduğunu söylüyor herkes. Samsung.com dan İletişim kısmından Samsung'u aradım fakat ACE Telefonlarında Gorilla Glass Özelliği Bulunmamakta Dedi kadın. Ya o bilmiyor yada Gerçekten yok. Ben aldığım ilk gün MAT JELATiN taktırdım fakat bundan memnun değilim. Çünkü Parlaklık felan yerle bir oluyor.. Ama Jelatinsiz kullananlarda ekran çok güzel parlıyor ayna gibi :D 5830i Modellerinde şimdi Gorilla Glass varmı. Varsa eğer Çok Hor kullanmıyorsak Çizilirmi. Yardımlarınızı bekliyorum :) Ona Göre Çıkartacağım Jelatini

maalesef gorilla glass yok ama çok dikkatli kullanmalısın bence ya çiziği şimdiden kabullen yada parlaklığı hayatından çıkar o koruyucuyu çıkarma yani anlıyacağın ya çizik yada mat koruyucu ..

• quote:

Orijinalden alıntı: burak41026

arkadaşlar geçen gün galaxy ace s5830i aldım telefon herşeyiyle güzel işimi görür fakat 720p videolarda donma oluyor sebebi nedir yada bu telefonlar 720p video oynatmıyor mu??

islemcisi 720p video destegi sunmuyor. Sunsa bile o cozunurlukte anlayamazdin
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözünürlükden anladğınız beklediğiniz ne ki o küçücük ekranlarda ne çözünürlüğü beklersiniz özleriniz mercek mi yoksa telefonu gözünüze mi yapıştırarark izlersiniz.
    pikselleri ayıramıyorsanız o çözünürlük o ekrana yeter; bu cümleden olarak 4 inç telefonlar içn 480*800 çözünürlük yeterde artar bile
    gelelim ace ye acenin ekranı malumunuz 3.5 inç ekran çözünürlüğü 320*480 piksel hal böyle iken daha fazla çözünürlükde video izlemenin bir anlamı yok
    video daki kalite fps oranı o ne kadar yüksek ise o kadar iyidir. aynı çözünürlükteki bir videoyu 15fps de izleyin birde 30fps de izleyin.
  • zaten benim derdim görüntü kalitesi değil elimdeki filmleri video klipleri telefonda izleyebilmek 480p videodada donma oluyor görüntü yavaş yavaş gidiyor anlamadım gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 video oynatilamiyor sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.