Şimdi Ara

Galaxy Ace pil & şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar, telefonumu bir alışveriş merkezinden yaklaşık 6-7 ay önce aldım. Bugüne kadar oldukça titiz bir şekilde kullanmaya özen gösterdim, asla şarjı bitmeden doldurmadım ve daima orjinal şarj aletini kullandım. Ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım (kısa devre vb.) Ancak bir süredir telefonumda bazı gariplikler olmaya başladı, şöyleki;

1- Telefon tamamen dolduktan sonra şarj soketini telefondan çıkarıyorum ama batarya %100 dolu uyarısı telefonu yeniden açıp kapatıncaya kadar silinmiyor
    2- Telefonu usb ile bağlayıp daha sonra kabloyu çıkarınca telefon pcye bağlı görünmeye devam ediyor.
    3- Telefonun ilk açılışında samsung açılış logosundan önce batarya resmi ve animasyonu çıkıyor
    (sanki telefon hala şarj oluyormuş gibi yani)
    4- Telefonun pil göstergesi çalışmıyor. Sürekli tamamen dolu görünüyor

Bu sorun hakkında ne yapmamı önerirsiniz

Herkese sevgiler

• Telefonun garantisi varsa garantiye verin.Şarj girişinin tam orada şarj kulakçığı vardır.Telefonun batarya full dolunca şarjı kesiyor.Muhtemelen o arızalanmıştır.Aynı arıza 2.elden aldığım Galaxy Mini'dede mevcut. Kendiniz yaptırmaya kalksanız en fazla 20 lira falan tutar.
  • Teşekkürler yazılımla ilgili bir sorun olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpjasper

Teşekkürler yazılımla ilgili bir sorun olabilir mi?

Pek sanmıyorum telefonu kapalı sarj etmeyi denedin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Orijinalden alıntı: alpjasper

Teşekkürler yazılımla ilgili bir sorun olabilir mi?

Pek sanmıyorum telefonu kapalı sarj etmeyi denedin mi ?

Evet denedim ama sonuç değişmedi, ancak telefon açıkken birkaç kere düzeldi yani şarj göstergesi çalışmaya başladı ve telefonu açıp kapattığımda normal şekilde (pil resmi çıkmadan) açıldı, sonra yine bozuldu :)
  • Peki sarjdan cekince şarj oluyor simgesi hala duruyor mu ekranda telefon acikken ? Birde telefonunuz kaçak mı yani spot falan mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Peki sarjdan cekince şarj oluyor simgesi hala duruyor mu ekranda telefon acikken ? Birde telefonunuz kaçak mı yani spot falan mı ?

Evet simge duruyor, hatta usb bağlantıda devam ediyor görünüyor
    telefon kaçak değil, genpa
    teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar galaxy ace pilinin ömrü ne kadardır. benim pilin ömrü doldu sanırım çok fazla şarj dayanmıyor . değiştirsem mi? yaklaşık 1.5 sene oldu telefonu alalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyah_can

Arkadaşlar galaxy ace pilinin ömrü ne kadardır. benim pilin ömrü doldu sanırım çok fazla şarj dayanmıyor . değiştirsem mi? yaklaşık 1.5 sene oldu telefonu alalı.

kullanmaya göre değişiyor sanırım. benimki de 1.5 yıllık ama hala aynı seviyede
  • merhabalar bendede aynı sorun var. telefonu şarja takıyorum. doluyor. çıkartıyorum gün boyu şarz % 100 görünüyor. sadece bataryayı çıkartıp tekrar açtığımda düzeliyor.bu sorunu çözebildinizmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.