Bildirim
Galaxy Buds 2 Ana Konu (4. sayfa)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Freebuds’ın hangi modelini kullanmıştınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Freebuds 3
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende oppo almayı düşünüyorum da çok mu kötüydü ses kalitesi?
Düşünmeyin derim, o kadar :) freebuds 3 ten sonra çok kötü geldi.
Freebuds 3 ve 4 arasında hangisini önerirsiniz peki?
4 u deneyimlemedim ama yeni teknoloji her zaman daha iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 14 Temmuz 2022; 15:40:55 >
Aynı sorun tekrar etti, ya kulaklığı değiştirdik deyip değiştirmiyorlar ya da kulaklıkta kronik problem var. Aynı tarz sorunu yaşayanlar buraya yazarlarsa iyi olur. Bence kulaklıkta kronik sorun mevcut.
-
-
kulağınızına vurabilirsininiz.
içine veya dışına.
-
kulaklığı kullananlar şarjınız ne kadar gidiyor ?
-
Arkadaşlar merhaba. Bugün galaxy buds 2 kulaklık aldım. Bu kulaklık için boyun askısı temin edebileceğim bır yer var mı? İnternet'e sadece aliexpreste buldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buds 2 ses 360 özelliği açık müzik dinlerken bir videolu yere geldiğimde video altta açık oynarken ses seviyesi artıyor ses 360 özelliği aktifliyor böylece kafamı hareket ettirdikçe müzik artıp azalıyor ama altta video oynayan gönderiyi kaldırınca falan normal müzik dinleme ayarina dönüyor bu sizde de var mı acaba neden böyle oluyor ve ses 360 özelliği aktif video izlerken de ses bir anda iki kulakliktan yüksek bir sekilde geliyor sonra geri eski haline geliyor bu da sık sık oluyor daha yeni aldım benimkinde mi bir sorun var acaba ama sesinde falan sıkıntı yok acaba yazılımsal mi bir türlü anlayamadım
Dışarda telefon görüşmesinden memnun musunuz? Karşı taraf rahat duyabiliyor mu?
-
Memnunum.
teşekkürler.
-
Merhaba az önce samsung.com sitesinden galaxy buds pro 2 modelinin ön sparişini verdim bununla ilgili açılmış olan konu var mı acaba ?
Hocam amazonda onsiparis fiyatı 2499 tl,iptal edip ordan alın isterseniz
Haklisin dostum simdi amazon.com dan sparis gectim tesekkur ederim
Sanirim baya iyi bir firsat. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X