< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy Buds 2 Ana Konu (6. sayfa)
-
-
Hocam o bizim kulak yapımızla ilgili. Benzer sıkıntı bende de var. Sağ kulağıma oturduğu gibi sol kulağıma oturmuyor, uğraştırıyor. Piyasadan alternatif kulak ucu alıp deneyeceksiniz yada yanlış hatırlamıyorsam hafızalı kulaklık ucu denen uçlardan alıp denemeniz gerekir.
-
Buds Pro'dan geçen var mıdır? Geçmeye değer mi sizce?
-
2sini de kullanıyorum. Buds 2 daha kompakt. Ancak pro dan memnunsan hic gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
selamün aleyküm abiler buds 2 için kılıf en uygun nerde bulabilirim ve tavsiye edermisiniz !??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burasıda ölüler kampı olmuş 🫣😵😵💫🥴🥴
Selamlar,
Ben bu tarz kılıf kullanıyorum, hafif, çıkmıyor, kablosuz şarjı engellemiyor. Ürünü belirleyip en ucuz neresi satıyorsa oradan alın, hep aynı ürün zaten.
-
eyvallah abim çok sağolasın 🙏
Estağfurullah :)
-
Dostlar 3 yıldır Haylou GT1 kullanıyorum ve hâlâ taş gibi çalışıyor, memnunum da. Ancak telefonum eski ve ahizesi bozuk. Hem bu sebeple hem de kaliteli bir müzik deneyimi için Buds 2'yi bugün sipariş verdim 1200 TL'ye. Ancak bu kadar fiyata değer mi emin olamadım. Sizlerden bu ürünün kalitesi hakkında yorum alabilir miyim? Samsung ekosistemini tamamlıyorum bu ürünle o yüzden Samsung almak şart. Buds 2 Pro fiyatı 2 katından daha fazla geriye bir tek bu ürün kalıyor. Şubatta gelecek yeni kulaklığı bu fiyatlara alamayız herhalde.
-
Elimde buds 2 var, ayrica watch 4 46mm var.. buds 2 pro ve watch 5 pro aldigimdan dolayi satiliktir.
https://forum.donanimhaber.com/samsung-watch-4-classic-46mm-samsung-buds-pro--153983404
Easy cepten de fiyatları bir kontrol edin. Watch gt 2 ve huawei p40 lite ımı oraya vermiştim ben.
-
1500 tl veriyor saate :) mantikli degil bence hocam
Aklınızda alternatif olarak dursun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 26 Eylül 2022; 20:24:50 > -
Buds 2 manager uygulamasına güncelleme gelmiş fakat güncellemeyi kurunca uygulamadan atıyor. Başka başına gelen var mı böylr
Bende de aynıydı, kulaklıkları bağlayıp yeniden güncellemeyi denedim bu sefer güncelledi.
Uygulamanın güncellemesinde bir sıkıntı yok da güncellendikten sonra açılmıyor işte. Herhangi yeni bir şey var mı yeni güncellemeyle birlikte
Herhangi bir yenilik, değişim göremedim
Merhabalar
Galaxy Buds Pro için kulaklık ucu arıyorum. Ayrı bir grup bulamadığım için buraya yazıyorum ama kullanmayan varsa yedek uçları yardımcı olabilirse sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X