Şimdi Ara

Galaxy Buds FE, Türk kullanıcının kulağında patladı: Kalıcı işitme kaybı yaşandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
5.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olay gerçek gibi ve Samsung örtbas etmeye çalışıyor olayı bariz şekilde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tembeler kullanıcısına yanıt

konuya katkın sıfır ve evet diğer ülkelerde de uygun fiyatlı kablosuz ürünler var vizeni versek gitsen susacak mısın? :) komik gözüküyorsunuz alay edemiyorum artık çünkü acımaya başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt

o ülkelerde de var ama alan yok

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    doğruyu söylemiş... dışarıdan ısıtılarak eritilmiş... patlamamış ki... tazminat için iftiraatmışlar adana tikisi işi...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

samsungun akp ile arası çok iyi ha... dalga mı geciyorsun ? her konuyu hukumete siyasete cevirmek zorundamisin la sen neyin pesindesin illaki dalga mı gecmemiz gerekiyor :) konu konu gezip ekmek pesindesin heralde :) bu arada kulaklık içten yanmamış pil patlamaz heleki lityumion pil .bu arada kulakta hasar raporlanmamıs isitme kaybını sana sorarak belirliyorlar bu yüzden haberin aslı bence kulaklığı atese dusurmuş doktora gitmis sonra doktor duyuyormusun demiş oda duymuyorum demis raporu almış.çünkü kulaklık hiç içten yanmışa benzemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    olay gerçek değil batarya patlasa alev çıkış yeri belirgin olur delik olur... olay aldatma girişimi... patlama yok...

• acr kullanıcısına yanıt
    adana ve sahtekarlık... olay gerçek değil...

• Bugia B kullanıcısına yanıt
    patlayan o tiki ocakta çakla ısıtıp patladı demiş...

• Mevzuyu abartıyor olma ihtimali de var yani kulaklık evet patlamıstır bunu savunmuyorum patlamamalı ancak raporda bilateral yani cift taraflı kulaklara otoskopla bakıldı kulaklar dogal diyor isitmem azaldı seklinde doktoru yönlendirmis ve rapor yazdırmıs da olabilirler.. yani maksat samsung'u kekleme operasyonu da olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Eylül 2024; 12:52:57 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    haberdeki patlamamış ısıl işlemle patlamış gibi göstermeye çalışmışlar ama becerememişler...

• KobraAbiniz kullanıcısına yanıt
    Global de uyum sağlıyor artık maalesef. Duysa bile sallamaz yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt

Yazdıklarımı anlamaman senden kaynaklı. Senin için en iyimseri okumamış bile olabilirsin. Aksi halde vehametin ortada ...

Dediğin de olabilir manasında Türkiye'de her türden tüketiciler de var olduğunu zaten yazmıştım ama sen anlamamışsın yazdıklarımdan :) .

Her konu esasında siyasetle ilintilidir.

Siyaset sadece AKP CHP vs yapmaz. Şirketlerin de siyasetleri / politikaları vardır .

Babanın da ananın da politikaları vardır. Hatta eşinin de..

Ama sanırım senin politikan yok :) ...

patlama yok alev püskürtme bile yok... çakmakla eritmiş patladı demiş kulağıda kalıcı işitme kaybı olayı bile inandırıcı değil...

• Evet mümkün ben de rapordan süphelendim zaten kulak ici kulaklık, kulakta patladıysa en azından dıs kulak kanalında yanık olması gerekir rapora göre kulaklar ikisi de nasıl dogal olabiliyor?..

• Kulaklığın üzerinde yanmaya bağlı erimeler ve delik deşik bir yüzey oluştuğu görülüyor. Şu durumda etraflıca araştırılması gereken bir durum. Bunu yaşayan kullanıcı neden böyle bir yalan söylesin. Samsung’un daha önce patlama açısından sabıkası da bulunuyor ayrıca. (Bknz note7)

şikayetçinin adi dolandırıcılıktan sabıkasıda vardır o kesin...

Bence nolur ne olmaz şu ara Samsung kulaklıkları kullanmayın. Riske değmez. Ayrıca Anker powerbankleri de asla…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 25 Eylül 2024; 13:5:59 >
  • MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt

o tamamen batarya üreticisinden apple rüşvetle sabote ettirmişti...

• Bu bir komplo teorisi. Ama özet şu bu gerçek ya da değil böyle bir olay yaşanması insanı üzüyor ve güveninin sarsılmasına sebep oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 25 Eylül 2024; 13:9:55 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.