< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Galaxy Buds FE, Türk kullanıcının kulağında patladı: Kalıcı işitme kaybı yaşandı (4. sayfa)
-
-
konuya katkın sıfır ve evet diğer ülkelerde de uygun fiyatlı kablosuz ürünler var vizeni versek gitsen susacak mısın? :) komik gözüküyorsunuz alay edemiyorum artık çünkü acımaya başladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o ülkelerde de var ama alan yok
-
doğruyu söylemiş... dışarıdan ısıtılarak eritilmiş... patlamamış ki... tazminat için iftiraatmışlar adana tikisi işi...
-
samsungun akp ile arası çok iyi ha... dalga mı geciyorsun ? her konuyu hukumete siyasete cevirmek zorundamisin la sen neyin pesindesin illaki dalga mı gecmemiz gerekiyor :) konu konu gezip ekmek pesindesin heralde :) bu arada kulaklık içten yanmamış pil patlamaz heleki lityumion pil .bu arada kulakta hasar raporlanmamıs isitme kaybını sana sorarak belirliyorlar bu yüzden haberin aslı bence kulaklığı atese dusurmuş doktora gitmis sonra doktor duyuyormusun demiş oda duymuyorum demis raporu almış.çünkü kulaklık hiç içten yanmışa benzemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olay gerçek değil batarya patlasa alev çıkış yeri belirgin olur delik olur... olay aldatma girişimi... patlama yok...
-
adana ve sahtekarlık... olay gerçek değil...
-
patlayan o tiki ocakta çakla ısıtıp patladı demiş...
-
Mevzuyu abartıyor olma ihtimali de var yani kulaklık evet patlamıstır bunu savunmuyorum patlamamalı ancak raporda bilateral yani cift taraflı kulaklara otoskopla bakıldı kulaklar dogal diyor isitmem azaldı seklinde doktoru yönlendirmis ve rapor yazdırmıs da olabilirler.. yani maksat samsung'u kekleme operasyonu da olabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Eylül 2024; 12:52:57 > -
haberdeki patlamamış ısıl işlemle patlamış gibi göstermeye çalışmışlar ama becerememişler...
-
Global de uyum sağlıyor artık maalesef. Duysa bile sallamaz yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazdıklarımı anlamaman senden kaynaklı. Senin için en iyimseri okumamış bile olabilirsin. Aksi halde vehametin ortada ...
Dediğin de olabilir manasında Türkiye'de her türden tüketiciler de var olduğunu zaten yazmıştım ama sen anlamamışsın yazdıklarımdan :) .
Her konu esasında siyasetle ilintilidir.
Siyaset sadece AKP CHP vs yapmaz. Şirketlerin de siyasetleri / politikaları vardır .
Babanın da ananın da politikaları vardır. Hatta eşinin de..
Ama sanırım senin politikan yok :) ...
-
patlama yok alev püskürtme bile yok... çakmakla eritmiş patladı demiş kulağıda kalıcı işitme kaybı olayı bile inandırıcı değil...
-
Evet mümkün ben de rapordan süphelendim zaten kulak ici kulaklık, kulakta patladıysa en azından dıs kulak kanalında yanık olması gerekir rapora göre kulaklar ikisi de nasıl dogal olabiliyor?..
-
Kulaklığın üzerinde yanmaya bağlı erimeler ve delik deşik bir yüzey oluştuğu görülüyor. Şu durumda etraflıca araştırılması gereken bir durum. Bunu yaşayan kullanıcı neden böyle bir yalan söylesin. Samsung’un daha önce patlama açısından sabıkası da bulunuyor ayrıca. (Bknz note7)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şikayetçinin adi dolandırıcılıktan sabıkasıda vardır o kesin...
-
Bence nolur ne olmaz şu ara Samsung kulaklıkları kullanmayın. Riske değmez. Ayrıca Anker powerbankleri de asla…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 25 Eylül 2024; 13:5:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o tamamen batarya üreticisinden apple rüşvetle sabote ettirmişti...
-
Bu bir komplo teorisi. Ama özet şu bu gerçek ya da değil böyle bir olay yaşanması insanı üzüyor ve güveninin sarsılmasına sebep oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 25 Eylül 2024; 13:9:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X