Şimdi Ara

Galaxy Buds FE, Türk kullanıcının kulağında patladı: Kalıcı işitme kaybı yaşandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
5.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sen düştüğün durumun farkında değilsin ve toparlamaya çalışıyorsun olmuyor kusura bakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

ya bi git avrupadaki bir teknoloji magazasındaki çalışana sor uygun fiyatlı ürünler satılıyor mu satılmıyor mu?

• wolferto kullanıcısına yanıt

Elmas düşer ama elmastır.

Ayrıca düştüğüm şey senin kendi algında.

Yazdıklarım ortada ...

Varsa da bir hinlik filan beni bağlamaz. Zaten olabilir de dedim. Ama bu konuda aksi ispatlanmadığı sürece beyan edilenler baz alınır.

Toparlama yaptığımı nasıl anladın ? Senin bana o yazından sonra yazmadım ki öncesinde ve asıl okuyamıyorsun. Halen de okuyamıyorsun.

Sen bence bir Anaokulundan tekrardan başla ama düzgün takipli olmalı seninki ... Lise ye kadar takip şart ..

• wolferto kullanıcısına yanıt

Demek avrupadaki bir teknoloji mağazasından dandik kulaklıklar alabiliyoruz.. Bak sen su avrupanın isine.. Eeee baska neler satıyorlar hacım? Go Mobile marka kulaklık da alabiliyor muyuz? Aydınlat bizleri evropa görmüs adamsın  

• MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt

olayın gerçekle alakası yok ki... adana soytarısı numara çevirmeye kalkmış...

• Evet ben de ikna oldum buna.. O plastik o sekilde eriyecek de, kulak kanalini eritmeyecek.. Adamin kulagi celikten miymis? Samsung bunlara tazminat davasi acip ava giden bu zatlari avlamali.. Marka karalama yapmislar..

• Adanalılara hakaret etmeyelim, Adanalı yakınlarım var. Gerçek ya da değil koca bir şehrin adına leke sürmeye ne gerek var. (2.5 milyon insan yaşıyor, 3-5 serseri saçma hareket yapınca ismini kötülemeyin hemen- kaldı ki burdaki olay bambaşka gerçek ya da değil dememiz mümkün değil.)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben sirf rapora dayanarak bu is fake diyebilirim o kulakliktaki plastigin o sekilde eriyip de adamin kulagina yapismamasi imkansiz bir durum raporda her iki kulak anatomik olarak normaldir diyor

O kısım bence de şüpheli bu arada. Okurken dikkat ettim.

Bu sitede yayınlandıgına göre tüm sosyal medyada gündem olmustur mutlaka.. Samsung icin büyük zarar cünkü camur at izi kalsın olayında bir kez iyi camurlarsan o iz kolay gecmez.. Firma avukatlarının öttürmesi lazım hem de ibret olur bir daha böyle seyler iddia etmeden önce millet düsünür..

Bence bunları birileri gazlamıstır iste böyle bir sey cevirin tazminat kopartırsınız falan diye ama bunu sanırım cehaletten yapmıslar Türkiye'de zaten milyon dolarlık tazminat imkansız kopartabilecegi para en fazla 300 500 K gibi olurdu.. Karsı dava riskine girmesine değmezdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Eylül 2024; 13:35:56 >
    Aynen, ama madem durum sahtekarlıksa o zaman Samsung adam gibi çıksın bu konuda açıklama yapsın, işte bize bu şekilde isim karalamaya yönelik, para koparmak için bazı iddialar atıldı ortaya, bunlar tamamen asılsızdır. Bunlarda belgeler durumun sahte olduğuna dair kanıtlar dese… Bunları diyip çıksa aferin Samsung’a çünkü olayı duyduktan sonra korkumdan Samsung kulaklıklarımı çöpe atacaktım ramak kalmıştı. Eminim başkaları da bunu yaşamıştır. Bir açıklama yapması gerekiyor Samsung’un… Bende işte tam da bu yüzden suçlu izlenimi bırakıyor Samsung. Ne bir açıklama ne de bir duyuru, Eğer suçluysan susarsın. Suçlu değilsen susulmaz, vur yumruğu masaya. Sessiz kalarak ne amaçlıyor ki. Güvenimi de tam bu yüzden derinden sarstı. (Bir de şikayet var’daki yorumları sildirmiş, daha neler neler…) Hem susuyor hem susturuyor işte bu nokta çok şüpheli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 25 Eylül 2024; 13:47:9 >
  • Adana merkez patlıyor herkes.

Hocam ilgili departmanlarin harekete gecmesi icin firma ici burokrasi vardir mutlaka eger olay gercekten sosyal medyayi salladiysa ki oyle gibi gozukuyor hem aciklama yayinlarlar hem de elemanlari dava edebilirler...

İnşallah sonuçlanır bir an önce, evdeki tüm Samsung cihazları özellikle pilliyse bu süre zarfında kenara attım. :) (Tablet, laptop, telefon,kulaklık ne varsa…)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 25 Eylül 2024; 13:54:31 >

Bak bu tarz olaylarda sana niyeti anlamak icin bir taktik vereyim karsi taraf gibi dusuneceksin.. ancak karsi taraf kadar da avel olmaya calisarak dusuneceksin.. Simdi olayi iddia eden diyor ki, kulakligi aldim, ilk kullanimda gumledi.. Bunu one surerek, yani benim kullanici hatam da yoktur demek istiyor yani savini guclendirmek icin ilk kullanim iddiasini ortaya atiyor.. Samsung marka bir kulakligin kutudan cikar cikmaz hic sarja bile takmadan direkt olarak patlamasi olayda arti olarak cok buyuk bir saibe yaratiyor bunun olma olasiligi milyonda 1 bile degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Eylül 2024; 14:4:48 >
  • tembeler kullanıcısına yanıt

kulagi gercekten patlasaydi ve pekmezi kulagindan disari ciksaydi bile firmaya bir sey olmazdi cehalet iste akillari sira para sizdiracaklar

• zamzungdan bir telefon bile elde edemediler

mediamarkt kendi dandik airfryer ını satabiliyor mesela bu sadece bir örnek.git arastır illa burda rezil etmemi bekleme.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.