Galaxy Buds FE, Türk kullanıcının kulağında patladı: Kalıcı işitme kaybı yaşandı (7. sayfa)
-
-
Söylenen kulak tarafı yanlış ve kutuya da yanlış konulmuş burası kesin.
Fakat bu arkadaşların bundan haberi olmayabilir.
Asıl kafamı karıştıran reddit'te açılan konuda sunulan raporun 3 ay eski olduğu, ayrıyeten duyma kaybının da kalıcı olmadığı söylenilmiş. Raporun tarihi gözükmüyor ama kullanıcı bu arkadaşa ulaştığını iddia ediyor.
Ayrıyeten yaralı kulağın neden fotosu yok? Burası da şüphe uyandırıcı.
Yani böylesi bir açılma veya patlama olası fakat dışardaki yanıkların nasıl oluştuğu da ayrı bir soru. İçerden şişebilir ve bir açıklıktan yarılıp ayrılabilir, bir miktar da yanık oluşabilir açılan bölgede ama dıştaki yanık izleri gerçekten garip.
Genel olarak sahte olduğuna dair fikirler daha fazla ama bu konuyu bir bilenin araştırıp resmi bir açıklama yapması gerekli.
Samsung'un bu konuda sessiz kalması endişe verici.
-
Olayın doğru olma ihtimali yüksek çünkü bende aynı ürünü kullanıyorum işin garip kısmı bundan 4 ay önce şarj istasyonuna koyarken kulaklıkları pinleri denk getirip bastırmayınca şarj almıyordu muhtemelen mıknatısları iyice kötüleşti ki ürün daha 10. ayında şuanda ayrıca son 2 aydırda garip bir şekilde günde 1 veya 2 defa sağ kulaklığın şarj pinlerinden olduğunu düşündüğüm kısımdan elektrik çarpıyor ve kaşıntı hissi yaratıyor o çarpma bildiğiniz tik haline getirdi artık sürekli çarpıyor sanıyorum 2 adet kulaklığım mevcut birincisi buds fe diğeri freebuds 5i hiç bir sorun yaşamadım bu güne kadar ikisinide 10 gün arayla almıştım keşke freebuds 5i 2 adet alsaydım diyorum şimdi ise yarın ürünü nasip olursa garantiye göndereceğim bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama fe serisinin kötü şanı diyelim :)
-
Doğru tespit. Çakal bir tüketici var anlaşılan.
Rapor da eski ise tam bir kurnazlık var.
Samsung bu kurnazlık hakkında açıklama yapmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
*ötümde telefon patlasa koymaz ama kulaklığın patlaması tam facia
Bunların patlamayla ilgisi ne
-
Kabloludan devam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ağzımı bozmak istemiyorum da, vereceğin yeni kulaklığı adam neresine takacak sayın Zamzung?
Adamın kulağı duymuyor sağır olmuş yeni bir kulakl teklif ediyorlar. Adam hangi zaten duymuyor.
-
Bu olay amerikada olsa ve şikayetçi olsan 10 milyonlarca dolar alırsın
-
ey adminler niye onaylıyorsunuz abicim şöyle zeka seviyesi düşük yorumları? adam sağır olmuş bu ne diyor.
-
arka ve ön yüz hasar alırken yanlarda bir şey yok. Hasarlı kısımlarda delik benzeri deformede yok. Hasar nasıl tüm kulaklığa yayıldı. Kulaklık pilinde bu seviyede bir patlamada mümkün değil gibi. Ayrıca ciddi yanık olaması lazım oda belirtilmemiş. Şaibeli geldi.
-
apple kulaklıklardada yaşandı gündem olmadı apple düşmanından çok sevicisi çok olduğu için gündem olmuyor
-
İşitme kaybı yaşayan birine yeni kulaklık vermek. Harikasın Samsung
-
kardeşimize geçmiş olsun aynı olay bizimde başımıza gelebilir bende aynı kulaklıktan var bu olaydan sonra kullanamam , Ülkemizde ne yazıkkı adalet sistemi çökmüş olduğu için hakkını arayamazsın bunu bilen firmalarda bi dan çok iyi yararlanıyor ve müşteriyi takmıyor aynı olay avrupada, abd olsa canına okurlar şirketlerin
-
Arkadaşa geçmiş olsun
-
Samsung buds plus ilk ciktiginda almistim memnumdum zamanla sag kulaklik sarj almaz oldu fakat ses falan halen cok güzeldi saglam bir cihazdi. Oyle ucuza sattim sonradan baktim ki bunlarin içinde bildigin saat pili var hatta o tipten gecende saatime almistim yani degismesi de cok kolay bosuna sattim saglam urunu.
Pesine Samsung buds 2 aldim. Iphone kullansamsa bundan da memnunum.
Ekleme: samsung tr nin yaptigi tam bir karaktersizlik ulan iyilik yapmis gibi yenisini verelim.diyor zaten vereceksin yeni kulaklik patlamis. Ustelil kalici sagir olmus ve daha beteri ayni kulakligi vermeleri yuhhh. Diger kulakta patlasin diye ayni kulakligi vermisler yarim kalan isi tamamlamak için. Israilmisinizlan siz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 26 Eylül 2024; 12:20:19 >
yenisi verelim öbür kulağını da patlatalım demişler.
-
Kız kardeşim ve bir arkadaşımda aynı kulaklık var. İlk yorumlardan birisinde sağ patlasa da sol kulaklık patlamış gözüküyor yazınca öyle değil demişti birisi. Boşa kendimden şüphe etmişim
sana kim öğretti bu bilgiyi çok eksik öğretmiş neyse takıl :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X