|
Bildirim
bu olay apple kulaklığında olsa globalde ses getirirdi.
arkadaş avukat ile görüşüp dava açmayı hiç düşünmemiş mi? servise gitmek nedir yahu |
Fotoğraftaki kulaklığa "sadece deforme olmuş" diye rapor düzenleyen teknik servis elemanını ve servisi de ayrı ayrı dava etmeli.
Eğer körsen teknik serviste de çalışma bir zahmet, Samsung Türkiye'nin böyle bir rezilliğe yaklaşımı da ayrıca kepazelik. Ürünün kalıcı işitme kaybına neden oluyor ve sen ürün değiştirmeyi teklif ediyorsun... |
Hayır servis Samsung'a ait değil, servis taşeron Desktech, KVK falan işletiyor. Onların yapabileceği yenisini vermek olur başka bir şey yapamaz. Burada dava sürecinin oluşturulması gerekiyor. Samsung Türkiye ve Samsung Electronics firmalarını dava edecek raporlarla birlikte. Ayrıca haber kanallarına çıkması lazım.
|
Benzer olay Amerikada olsaydı,Samsung'tan milyon dolarlara varan tazminat alınırdı.
Düşünsenize tabiiki hiç bir uzvunuz milyon dolarlarla paha biçilemez. Belki ömür boyu işitme kaybı yaşayacaksınız. Çözüm yeni kulaklık verelim, Şaka gibi çözüme bakarmısın?münasip bir tarafına sok o kulaklılığı! Bende de maalesef aynı model aynı renk kulaklıktan var. Besbelliki bazı seri no üretim partileri hatalı olarak üretilmiş. Herhalde ben de kullanmayacağım kulaklığı! |
Rezalete bak, hiç bir şey yaşanmamış gibi davranmaları da cabası. Bunu mahkemeye taşımalısınız ayrıca dünyada da ses getirmesi açısından yurtdışı kaynaklı haber sitelerinde yaymanızı da tavsiye ederim. Bu kabul edilemez hata kendimde de dahil olmak üzere pek çok yakınımda Samsung’un çeşitli kulaklıklarından bulunuyor. Şayet benim başıma gelse Samsung markasını bitirmek için elimden geleni yapardım. Bunun cezası bu kadar basit olamaz. Kesinlikle şu noktada yapılması gereken tazminatın dışında firmanın hisselerini batırmak için elinden gelen çabayı göstermesi olur. (Aklını başına toplayacak, bir firmayı biz (Kullanıcılar) yücelttiysek, batırmasını da biliriz.)
|
Yani piyasada o kadar Çin malı ucuz kulaklık var, hiçbirinin patladığını da duymadım. Samsung hakikaten bomba ürünler yapıyor.
Diğer taraftan bu konu çok ciddi bir konu. Ortada işitme kaybı var. Samsung'un bu olaydan ötürü başının çok ağrıması gerekli. Türkiye Cumhuriyeti olarak devletin de olaya müdahil olması, kusur varsa ürünleri piyasadan toplatması gerekli. |
Kesinlikle öyle lakin o teknik servis elemanının mensubu olduğu firmanın talimatı doğrultusunda kendisini zora sokmayacak şekilde rapor düzenlemek için yönlendirildiğine hiç şüphe yok. Her türlü suça ortak olmak tabii.
Bu arada kız duyma yetisini kaybediyor ama Samsung büyük bir pişkinlik örneği göstererek yeni cihaz öneriyor. İşitme cihazı ve ömür boyu cihaz bakım masraflarını karşılamayı önerse daha onurlu olurdu şu saatten sonra. Şu olay USA'da olursa büyük bir tazminat konusu olurdu, net. İnanılmaz. |
Şimdilik olay hakkında resmi bilgiler beklemekteyim. Ancak raporda sağ kulak detayı ilginç. Zira görsellerdeki kulaklık sol tarafa ait. Elbette kulaklığın yanlış kulağa takılması da mümkün. Bu arada Samsung Forum'daki gönderi de yayından kaldırılmış. Ulaşamayan arkadaşlar için onun da görselini ekliyorum. Görsel Reddit'ten alınmıştır. |
Kar maksimizasyonu uğruna itibar kaybı, yeni ceo ile anca toplarlanır. 2026, 2027 den aşağı ürün alınmaz |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 24 Eylül 2024; 12:31:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 24 Eylül 2024; 13:42:10 > |
Samsung ürünlerinin kalitesi ve kalite kontrolünde 2020 den bu yana büyük bir düşüş yaşanıyor, şu sıralar şahsen ürün almaya cesaret etmezdim |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 24 Eylül 2024; 15:36:34 > |
Samsungun Ceosu değiştikten sonra ne olduysa oldu. 2025 de Yeni ceo gelicek diyorlar bakalım hayırlısı. 2020 öncesi Samsungla 2020 sonrası Samsung çok farklı cidden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kar maksimizasyonu uğruna itibar kaybı, yeni ceo ile anca toplarlanır. 2026, 2027 den aşağı ürün alınmaz |
o olay middleman tarzi bir olay, Taiwandan gelen cihazların icine tasima ortasında patlayici konuluyor. burda batarya kendiliğinden patlamış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Patlayan airpods olsa ciğerci kedileri forumu yıkarlardı. Kalıcı işitme kaybı kötü bir durum. Geçmiş olsun arkadaşa. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu sırada 2 senedir sorunsuz bir şekilde Buds 2 Pro kullanan ben....... Geçen yazdım... Buds FE nedir bilmem ama Buds 3 Pro falan yerine Buds 2 Pro alın, paranız cebinizde kalsın diye.... İçime doğmuş. |