Aynı kulaklığı kullanıyorum ve dehşet içindeyim şu an... Peki en azından kulaktaki yara izlerinin fotoları neden konmadı? Bu kadar ciddi bir durumsa bunun adam gibi afişe edilmesi gerekiyor! Bu olayın net olarak açıklanması gerek acilen! |
Galaxy Buds FE, Türk kullanıcının kulağında patladı: Kalıcı işitme kaybı yaşandı (3. sayfa)
-
-
Herhangi medeni bir ülkede olsa kullanıcı çatır çatır hakkını alır, devlet burnundan getirir o firmanın. Bizde maalesef şunu al öbür kulağını da sağır et, oyna devam denmiş. Düzgün bir avukat insanların elinden tutsa da bi görsek ne olacak..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki konuya parmak banacagim.
1 turkiyede adli sistemin kullanici yararina bir sonuc vikarmayacagini cikarsa da bunun yillar alacagini bildikleri icin sallamamislar. 88. Dunya ulkelerinde normal bir olay.
2 hadi bu yine samsuk marka herkes alamiyor bu urunu millet kulaginda a101 de bimden alinma 300liralik sarjli kulakliklarla geziyor onlarin saglik tehdidi daha buyuk. Yine dedigim gibi 88. Dunya ulkelerinde satilir bu urunler baska yerde satisini goremezsiniz.
-
Xioami kulaklık bir ay koşu bandında rende oldu, pile kadar sürtünüp kazındı hala sağlam şekilde çalışıyor. Su, toz, kir kısmına girmiyorum bile. Bir de çin malını kötüleriz.
Artık kabul etmek lazım Çin teknoloji liderliğini devraldı. Ki binlerce yıl önce de zaten yine oydu. Bakınız matbaa, barutlu silahlar, tarım vs...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burdayim gece ayni kulaklikla yattim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu samsungu gagalayip tazminati gotururum zengin olurum diye gitmis buna bir kulaklik vermisler ve gondermisler.. haberin ozeti budur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Eylül 2024; 8:10:36 >
gidip lubnan'dan kulaklik alirsaniz tabi ki kulaginizda patlar
arkadasin derhal hizbullah ile ilgisi cozulsun.
yetkilileri goreve davet ediyorum
-
simdiye kadar patlamamıs olması, ilerde patlamayacagı anlamına gelmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Eylül 2024; 8:34:27 > -
bu kulaklıktan bende de var korktum şimdi
-
Kablolu kulaklık kullanıyorum
-
DH de ilk ben paylaşmışım denk gelmemişsiniz normaldir S24 Ultra Ana Konusunda kaynaklarla görsellerle paylaşmıştım :
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159641625
-
Samsung, Apple gibi markaların Türkiye gibi adli kontrol mekanizmalarının zayıf olduğu ülkelere düşük kalitede ürün gönderdiği söyleniyor, doğruluk payı olduğunu düşünüyorum aynı durum ABD'de veya bir Avrupa ülkesinde yaşansa söke söke milyonlarca lira tazminat alırdı zarara uğrayan kişi ama bizde geçiştirilmiş.
-
Eğer olay doğruysa devletin acilen ürünleri toplatması lazım. Ve vatandaşa ciddi bir tazminat. Hiç bir meblağ kaybedilen duyunun yerini tutamaz. Bir insan bir firma hatası yüzünden hayatı boyunca yarım kulakla duymak zorunda kalacak. Bunu hangi maddiyatla ölçebilirsiniz? Ama en azından verilen miktar kişiye bir nebze bu acısını hafifletebilecek bir oran olmalı. Samsung'a bak şaka gibi yenisini verelim olayı kapatalım demiş resmen. Bu kadar basit mi insan hayatı? Bu kadar mı 3.sınıf bir ülke olduk biz. Hani diyorlar ya Türkiye bir kabile devleti değildir diye. Görelim o zaman. Bundan ala olay mı var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 25 Eylül 2024; 11:26:5 > -
Deformasyondan dolayı ses çıkış eğimi sol kulaklık gibi olmuş sağ ünitenin kendisi olsa da. Evet, haklıymışsınız
Fakat öbür ifadeler halen geçerli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 25 Eylül 2024; 11:32:24 >
2 Senedir sorunsuz kulanman güvende ve patlamıycak anlamına gelmiyor güven istiyorsanız kablolu olanları en güvenlisi neymiş kablosu kopuyormuş kopsun giden kablo olsun.
Sennheiser CX 300S 4 yıldır kulanıyorum.
Şu Reddit linkinde paylaşılan Samsung resmi forum linkini silmişler:
https://www.reddit.com/r/galaxybuds/comments/1fnvdim/according_to_this_samsung_members_post_the_buds/
Şu:
https://r2.community.samsung.com/t5/Audio-Video/bd-p/tr-community-av
Ayrıeten çok sayıda başka Reddit linklerinde de konu derinlemesine tartışılmış. Olayın fake olduğunu iddia edenden tut, doğrulayanlara kadar çok sayıda post var. Bana fake gibi gelmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türkiye'de tüketici bilinci de zayıftır ama aynı zamanda çakal uyanık aklı sıra kendini akıllı sanan tüketiciler de az değildir. Bazıları masumane kendi hatalarıdır fark etmiyor . Bazıları elbette istisna iyi tüketiciler de vardır.
Neticede ortada adli bir mesele vardır. Hastanelerdeki ( acil deki ) polis olaya el atması gerekirdi .
Samsung AKP arası çok iyi ... O yüzden bir şeyler yapılacağını sanmam! Anca insafa gelirse Güney Kore Merkezindekiler bir karar alabilir ...
-
Milyonlarca kullanıcı var. Patlamıyor.
Bana işin içinde başka detaylar var gibi geldi.
-
Paylaşım için teşekkürler. Siz de eğer bağlantılarınız varsa bu işin peşini bırakmamanız güzel olur. Çünkü ciddi bir tehlike bizi bekliyor. Eğer hatta varsa yurtdışı kaynaklarına da bunu iletebilirseniz kullanıcılar açısından bir farkındalık yaratılabilir. İyi günler :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X