Airpods kullananın zaten kulağı patlaktır. Sizi ilgilendiren bir durum yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 24 Eylül 2024; 20:33:22 > |
Galaxy Buds FE, Türk kullanıcının kulağında patladı: Kalıcı işitme kaybı yaşandı (2. sayfa)
-
-
Medikal raporda sağ kulakta hasar var derken sol kulaklığın "yandığı" bir foto var. 50mAhcik küçücük bir bataryaya sahip, ki lityum bataryalar da patlamaz, sonuçta patlama denilen şey yüksek bir enerjinin çok yüksek hızda açığa çıkması. Bu kapasiteye sahip değil batarya
Üstüne diyelim ki batarya patladı, housing'in en büyük deformasyonu ses çıkış tarafı görünüyor, geri kalan yapıda hiç delik, hasar vs. görünmüyor. Lityum bataryalar yanmadan önce fazlasıyla şişer, şiştiği zaman bile normal çalışır belli süre. Ele cihazı alınca da birey hisseder
Kişiye geçmiş olsun, ama hikayenin neresinden tutarsanız tutun, tutarsızlık var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rapor varmış.
Samsung forumu Resmi sitesinde silinmiştir. Bu da rezaleti örtme çabalarıdır. İmaj zedeleyen şeyler. Bence hastanın kalıcı tedavisi Samsung üstlenmeli ve gönül alınması da bir hediye beklenir ama aynı modeli vermek psikolojik açıdan mağduru rahatsız edeceği için absürt müşteri memnuniyeti kapsamında 1 defaya mahsus hakkın kullanılması da Türkiye deki Samsung servislerin ve tüketici hakları bilincin vasat oluşunun emarelerindendir.
Rezalet !
ciğer var murdarlık. yen mi?
Lübanan'da siyonistler tarafından patlatılan haberleşme cihazlarından sonra özellikle islam ülkelerine gönderilen yurtdışı üretim olan her türlü cihazı alırken insan tedirgin oluyor, malum amerika dahil dünyanın %90 israil ve yahudi lobisi tarafından yönetiliyor, ilerki dönemlerde bizim elimizdeki cihazlarıda patlatmaya başlayabilirler !
Sen Amerika'daki evsiz zencilerin kullandığı markaya "lüks tüketim" mi diyorsun bana mı öyle geliyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam raporu reddit'te bulabilirsiniz. Sağ kulaklık patladı diyip fotoğraflarda sol kulaklık gösteriliyor. Ondan bahsettim zaten
Reddit te de Samsung sildirebilir! Rapor un var olmasi durmasi bir kenara . Magdur olan kisi ve cihaz sahibi dava acmalidir. Avukatlariyla. Ibretlik emsal bir ceza olmalidir. Haksiz zenginlik filan alakasi yoktur. Tedavi masraflari mahkemece odetilmelidir ... Manevi kismi ayrica ...
-
Şimdilik olay hakkında resmi bilgiler beklemekteyim. Ancak raporda sağ kulak detayı ilginç. Zira görsellerdeki kulaklık sol tarafa ait. Elbette kulaklığın yanlış kulağa takılması da mümkün. Bu arada Samsung Forum'daki gönderi de yayından kaldırılmış. Ulaşamayan arkadaşlar için onun da görselini ekliyorum.
Görsel Reddit'ten alınmıştır.
-
başka ülkede olsaydı kullanıcı samsunga ortak olmuştu bizdeyken yeni kulaklık veriliyor bari s-pen de versinlerde kulak çöpü niyetine ya da
-
Cihazın sahte olma olasılığı var mıdır sence ? Çok fazla imitasyon var bu kulaklıklarda ama öyle olsa servis zaten söylerdi diye düşünüyorum.
Benzer olay Amerikada olsaydı,Samsung'tan milyon dolarlara varan tazminat alınırdı.
Düşünsenize tabiiki hiç bir uzvunuz milyon dolarlarla paha biçilemez.
Belki ömür boyu işitme kaybı yaşayacaksınız.
Çözüm yeni kulaklık verelim,
Şaka gibi çözüme bakarmısın?münasip bir tarafına sok o kulaklılığı!
Bende de maalesef aynı model aynı renk kulaklıktan var.
Besbelliki bazı seri no üretim partileri hatalı olarak üretilmiş.
Herhalde ben de kullanmayacağım kulaklığı!
-
Kesinlikle öyle lakin o teknik servis elemanının mensubu olduğu firmanın talimatı doğrultusunda kendisini zora sokmayacak şekilde rapor düzenlemek için yönlendirildiğine hiç şüphe yok. Her türlü suça ortak olmak tabii.
Bu arada kız duyma yetisini kaybediyor ama Samsung büyük bir pişkinlik örneği göstererek yeni cihaz öneriyor. İşitme cihazı ve ömür boyu cihaz bakım masraflarını karşılamayı önerse daha onurlu olurdu şu saatten sonra. Şu olay USA'da olursa büyük bir tazminat konusu olurdu, net. İnanılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Eylül 2024; 0:11:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kulaklık teklif edilmesi skandal,
kulağında patlayan aynı modelden teklif edilmesi ayrı skandal.
-
Zamanında Note 7'nin patlayan batarya krizi derecesinde skandal bir durum. Can ve mal güvenliğine zarar. Patlayan kulaklıklar yaralama ve kalıcı hasarların ötesinde kalp krizine yol açarak birisini öldürebilir veya bir yangın da çıkarabilir. İşin hiç şakası yok. Çok ciddi.
Nerde o samsung fanboylar xd
-
Kablolu candır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
servis kulak zari dikin banami demis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X