Şimdi Ara

Galaxy Nexus Alacam YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler dostlar. Adım Alp kredi kartı limitim 1200tl[iş bankası maximum kart] 12 taksitle nexus almayı düşünüyorum.
    Acaba bana 2yıl dist. garantili sıfır kutusu açılmamış bir telefon bulabilir misiniz? site linklerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler..

abi geçen hafta medimarkt Antalya da bu hafta bursada 900 liraya düştü. ANKARA da sabırsızlıkla nexusu bekliyoruz..(26.12.12)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmus -- 26 Aralık 2012; 23:24:12 >

• Media Markt kampanyalarını takip ediniz. 899 tl /10 taksit alma imkanınız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Zoidberg

Media Markt kampanyalarını takip ediniz. 899 tl /10 taksit alma imkanınız var.

genelde ne zamanlar oluyor kampanyalar her gün sitesini mi kontrol etmeliyim?
  • nexus4ü bekleyin
  • Nexus 4 beklemeni oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi nexus 4 diyorsunda 1200e alamam ki onu çıkınca
  • nexus4 ü bekleme, çünkü şu an bile play'de satışa çıktığı an tükeniyo. türkiyeye ne zaman geleceğine dair kimse bişey bilmiyo kaldı ki 1200 den bile fazla olur geldiğinde bence... galaxy nexus kullanıyorum ben oldukça memnunum. nexusun başlığında birçok yorum/mesaj var onlara bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alequendil

nexus4 ü bekleme, çünkü şu an bile play'de satışa çıktığı an tükeniyo. türkiyeye ne zaman geleceğine dair kimse bişey bilmiyo kaldı ki 1200 den bile fazla olur geldiğinde bence... galaxy nexus kullanıyorum ben oldukça memnunum. nexusun başlığında birçok yorum/mesaj var onlara bakabilirsin.

evet nexus 4den soğudum resmen başlığını okuyunca bilemedm ki bazen galaxy nexusu medimarkt 900 liraya felan düşürüyormuş öyle birşey yakalıyana kadar almıycam sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmus

quote:

nexus4 ü bekleme, çünkü şu an bile play'de satışa çıktığı an tükeniyo. türkiyeye ne zaman geleceğine dair kimse bişey bilmiyo kaldı ki 1200 den bile fazla olur geldiğinde bence... galaxy nexus kullanıyorum ben oldukça memnunum. nexusun başlığında birçok yorum/mesaj var onlara bakabilirsin.

evet nexus 4den soğudum resmen başlığını okuyunca bilemedm ki bazen galaxy nexusu medimarkt 900 liraya felan düşürüyormuş öyle birşey yakalıyana kadar almıycam sanırım

güç girişlerinde falan sorun var diye duydum. s2 düşünmüyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

quote:

s2iyi sevemedm abi bir türlü nokia lumia 820 de olabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

quote:

s2iyi sevemedm abi bir türlü nokia lumia 820 de olabilir

daha tam olarak oturmadı wp8de sistem. beklerim diyorsanız tabi ki nokia

• Nexus alın pişman olmazsınız. F/p açısından alınabilecek tek tük cihazlardan biri.
  • Media mrtke mail at söylüyolar kampanyanın olup olmadıgını veya nerde oldugunu. Ben geçen hafta atmıştım istanbul optimumde 990 tl idi onda önce de fulyada 899 tl ye satılmış. Yani anlıyacagın takip etmen gerekiyor. Zaten 1200 TL ye eger paralel ithalat düşünmüyorsan Nexusun rakibi yok bir tek S2 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Media mrtke mail at söylüyolar kampanyanın olup olmadıgını veya nerde oldugunu. Ben geçen hafta atmıştım istanbul optimumde 990 tl idi onda önce de fulyada 899 tl ye satılmış. Yani anlıyacagın takip etmen gerekiyor. Zaten 1200 TL ye eger paralel ithalat düşünmüyorsan Nexusun rakibi yok bir tek S2 var

anlamadım nasıl mail atacam adamlara nexus ankara mağazalarının herhangi birinde 900-1000 tl arasına düşerse haber verin mi diyeyim ^^
  • quote:

quote:

Media mrtke mail at söylüyolar kampanyanın olup olmadıgını veya nerde oldugunu. Ben geçen hafta atmıştım istanbul optimumde 990 tl idi onda önce de fulyada 899 tl ye satılmış. Yani anlıyacagın takip etmen gerekiyor. Zaten 1200 TL ye eger paralel ithalat düşünmüyorsan Nexusun rakibi yok bir tek S2 var

anlamadım nasıl mail atacam adamlara nexus ankara mağazalarının herhangi birinde 900-1000 tl arasına düşerse haber verin mi diyeyim ^^

Hayır G.Nexus cihazı kampanyası bittimi veya suan kampanyanın oldugu bi yer var mı diye yazarsan söylerler
  • quote:

quote:

quote:

Hayır G.Nexus cihazı kampanyası bittimi veya suan kampanyanın oldugu bi yer var mı diye yazarsan söylerler

abi sitesinden takip ediyorum mesela şu an bursa da var ankaradan nasıl gidim de alim

• Nexus 4 u bekleme fiyati senin butcenden fazla olur diye dusunuyorum,ayrica geldigi gibi bitecek sinirli sayida gelir gelirsede tahminim bu yonde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus bazen 900-1000 arasına düşüyor nexus 4 gelirse çok pahalı olur zaten onun dışında s2 olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.