Şimdi Ara

Galaxy NEXUS DOLANDIRICILIĞI sahibinden.com (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
4
Favori
9.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zanneddiyorum sizden önce o arkadaşla ben görüştüm...Hatta sanalpazardan komisyon ücretini ben ödeyeyim dedim kabul etmedi...Ya kapidan odemeli yada havale isime gelir dedi...Ya size elma gonderirsem demisti caylak sahtekar hemen vazgectim diyalogundan zaten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedyücel

Zanneddiyorum sizden önce o arkadaşla ben görüştüm...Hatta sanalpazardan komisyon ücretini ben ödeyeyim dedim kabul etmedi...Ya kapidan odemeli yada havale isime gelir dedi...Ya size elma gonderirsem demisti caylak sahtekar hemen vazgectim diyalogundan zaten...

Olabilir.Sahibinden.com 589TL yazıyordu. Şuanda PTT kargo da savcılıkdan yazı aldım hesabını kullanamıyor o şahıs.Yani yani para havada.Dava açılıp sonuçlanana kadar bekleyeceğiz.Umarım ispatlanır suçlu olduğu ve paramı alabilirim.Alamazsam da uğraştıracağım kesin.Adammın hesabı KİLİS de gözüküyor kargo ANKARA dan yollanmış bugün PTT görevlileriyle bakınca onu gördüm.Gerçi burada birazda PTT görevlilerinin suçu var yetkili arkadaş öyle dedi.Bunu alan arkadaş da kontrol etmemiş yani telefon olduguna teyit etmemiş. Adam sarıp bomba koysa gönderecek velhasıl.İlginç bir ülkede yaşıyoruz velhasıl kim kime dum duma.Artık elimden gelen bir şey yok.Sadece sizler kanmayın veya benzer durumlarla karşılanınız var ise paylaşalım istedim.

• erdor kardes gecmis olsun. ptt hesabına nasıl blok koydurdun acaba?
  • Ah kardeşim hiç 550 tlye Nexus olur mu ben aras kapıda önemli aldım arc s kontrol etmeni kendisi istedi gönderimi kontrol edip ödeme yaptım

• kaç gündür nexus araştırıyordum nette. sahibindene bakıyordum. vaz geçtim. androidtelefonları.com dan alacağım bende...

• quote:

Orijinalden alıntı: erdor

quote:

Zanneddiyorum sizden önce o arkadaşla ben görüştüm...Hatta sanalpazardan komisyon ücretini ben ödeyeyim dedim kabul etmedi...Ya kapidan odemeli yada havale isime gelir dedi...Ya size elma gonderirsem demisti caylak sahtekar hemen vazgectim diyalogundan zaten...

Olabilir.Sahibinden.com 589TL yazıyordu. Şuanda PTT kargo da savcılıkdan yazı aldım hesabını kullanamıyor o şahıs.Yani yani para havada.Dava açılıp sonuçlanana kadar bekleyeceğiz.Umarım ispatlanır suçlu olduğu ve paramı alabilirim.Alamazsam da uğraştıracağım kesin.Adammın hesabı KİLİS de gözüküyor kargo ANKARA dan yollanmış bugün PTT görevlileriyle bakınca onu gördüm.Gerçi burada birazda PTT görevlilerinin suçu var yetkili arkadaş öyle dedi.Bunu alan arkadaş da kontrol etmemiş yani telefon olduguna teyit etmemiş. Adam sarıp bomba koysa gönderecek velhasıl.İlginç bir ülkede yaşıyoruz velhasıl kim kime dum duma.Artık elimden gelen bir şey yok.Sadece sizler kanmayın veya benzer durumlarla karşılanınız var ise paylaşalım istedim.

Tamam kardesim dun konustugum sahtekar o zaman...Aynen kilis 589 tl...en ucuz arattigimizda o herif cikiyor....Simdi ulasamiyor musunuz...Ben de telefonu olabilir gerilerde isterseniz arayayim...

• quote:

Orijinalden alıntı: lovelysy

Ben de zamanında araştırmıştım bu konuları. Eğer karşıdakiyle anlaşırsan kapıya geldiğinde ürün getiren Ptt görevlisi karşı tarafı arayıp bakmasına izin veriyor musunuz diye sorabiliyo. Keşke bunu biraz daha araştırıp yapsaydınız. Forumdan birinin başına gelmişti. Onun parası gitti, PTT nin yönetmeliğinde yok diye hak iddia da edememişti bu durumda.
    kargo görevlisinin yanında açtım ve anında iade etmek istedim oda mümkün olmadıgını ama kendisinin de şahit olduğunu ve öylelikle tutanak tutuldu. Direk PTT müdürlüğüne ve ordan da savcılığa gittim.PTT den tutanak tutulduğu için savcılıkda kaıdı almam kolay oldu.Zaten hesabı bloke ettiler dolnadırıcı olduğunu söyledikden sonra.Bakalım artık sonuç ne olacak.İzleyip göreceğiz.

• Çok geçmiş olsun ama birazda suç sende degil mi ? neden güvendinki adama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 29 Ağustos 2012; 15:03:27 >
  •  Galaxy NEXUS DOLANDIRICILIĞI sahibinden.com
  • quote:

quote:

Ben de zamanında araştırmıştım bu konuları. Eğer karşıdakiyle anlaşırsan kapıya geldiğinde ürün getiren Ptt görevlisi karşı tarafı arayıp bakmasına izin veriyor musunuz diye sorabiliyo. Keşke bunu biraz daha araştırıp yapsaydınız. Forumdan birinin başına gelmişti. Onun parası gitti, PTT nin yönetmeliğinde yok diye hak iddia da edememişti bu durumda.
    kargo görevlisinin yanında açtım ve anında iade etmek istedim oda mümkün olmadıgını ama kendisinin de şahit olduğunu ve öylelikle tutanak tutuldu. Direk PTT müdürlüğüne ve ordan da savcılığa gittim.PTT den tutanak tutulduğu için savcılıkda kaıdı almam kolay oldu.Zaten hesabı bloke ettiler dolnadırıcı olduğunu söyledikden sonra.Bakalım artık sonuç ne olacak.İzleyip göreceğiz.

Süründürmek lazım...Gelişmeleri takip edeceğim buradan...Yeryüzünden silmek lazım....

• Bende galaxy S2 alacaktım hemde elden adam çok kaba konuşuyordu bide buluşmayı tenha biyerde ayarlamıştı kıllandım gitmedim bana dayak atıp paramı alıp göndermeyecekleri ne malum ? Dikkat etmek lazım
  • İnşallah başka biri daha dolandırılmadan çözülür bu iş
  • @Red_Devil33
    sende kına yakarsın artık,rahat ol her türlü alır parasını alması gereken bütün önlemleri almış,hevesin kursağında kalacak yani....
  • quote:

Tamam kardesim dun konustugum sahtekar o zaman...Aynen kilis 589 tl...en ucuz arattigimizda o herif cikiyor....Simdi ulasamiyor musunuz...Ben de telefonu olabilir gerilerde isterseniz arayayim...

evet sakın kanmayın.Fakat durumuda çaktırmayın.zaten parasını çekemiyor olayı anlamak için yoklayacaktır.Adalete bıraktım bakalım sessizce adalet tecelli edecek.Yoksa bu adam Ankarada oradan göndermiş.Yakalanmak istenirse kolayca yakalanır.Dava açılsın bakalım hele bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alburak

Ah kardeşim hiç 550 tlye Nexus olur mu ben aras kapıda önemli aldım arc s kontrol etmeni kendisi istedi gönderimi kontrol edip ödeme yaptım

Haklısınız.ucuza temah ettik çoğuda kaybettik.Şimdi uğraşması kaldı bize.Akıllı adam işi değil 2.el telefon.Ne varsa bastır parayı fırı al en güzeli.Kazık yemeden akıllanmıyoruz maalesef.
  • kardeş lütfen olayın peşini bırakma yoksa başkalarınında canı yanacak.
  • quote:

quote:

iA güzel sonuçlarını duyarız..

• 2. el piyasası çok tehlikeli bi piyasa. Hele de yurtdışı cihazlar. Mümkün olduğunca uzak durmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorax

erdor kardes gecmis olsun. ptt hesabına nasıl blok koydurdun acaba?

Daha parayı hesabına yatırmadan Savcılıkdan yazı aldım.Tabi bu yazıyı almamda PTT görevlilerinin bana hazırladığı ve kendilerinin de şahit olduğu Tutanak etkili oldu.Şimdi para havada.Dava süresince alamayacak.Sonuçlanınca kime yatacağı belli olacak.
  • ptt kargonun gerzeliği bu 2 yıl önce falan böyle bir alışveriş yapayım dedim adam kargoyu açtırmıyor ver parayı aç diyor eee dedim ya içinden başka birşey çıkarsa dedim o zaman savcılığa başvurursun diyor kızdım iyice işim gücüm yok aylarca kendi paramın peşindenmi koşacağım dedim,hakikaten bu devletin bütün işleri gerzek böyle salak bir sistem olurmu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.