Şimdi Ara

Galaxy NEXUS DOLANDIRICILIĞI sahibinden.com (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
4
Favori
9.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 750 TL ye sanırım ANKARA dan birisi ( ev içinde kısa üsre kullanmış ) ydışı - imei kayıtlı cihazı satıyor.

İHİTİYACI OLAN - AYNI İL DE OLAN ALABİLİR.
  • Dava Acan Arkadaslar Sizlerin Davalarınızda bir Gelişme Netice var mı?
  • Sahibindende 'HTC One S Cep Telefonu SIFIR %100 ORJİNAL 846 TL' diye bir ilan gördüm.
    Bu telefonu almak istiyorum ama satıcı dolandırıcı mı yoksa gercekten ucuza mı satıyor anlayamadım.
    Bi fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usta^alp_ -- 11 Ekim 2012; 11:32:29 >
  • selam,
    ben bir kaç ay önce replika bir saat almak istemiştim sahibinden.com'dan. resimdeki saat orjinaliydi fakat satıcı birebir aynısı, en kaliteli replika vs. demişti.
    ptt ile kapıda ödeme şeklinde istemiştim sonra. amacım almadan önce kontrol etmekti. ptt'den gelen amca paketi açtıramam parayı ver öyle açarsın dedi.
    bende kusura bakma kapıda ödemeyi ürünü almadan önce kontrol edebilmek için tercih ettim deyip gerisin geri gönderdim almadan ürünü.

keşke sende öyle yapsaydın.
  • Geçmiş olsun kardeşim. Allah belalarini versin bunun gibilerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende sahibindenden cok alisveris yapiorm allaha sikur dolandirilmak gbi bi problemim olmadi kimse yanlis anlamasin ama dogu adresli saticiladan birsey almamaya ozen gosterin birkere verdgnz para nereye gdior iyi blin benm arastrdgm ve kntrol ettgm kadaryla %80 ni dolandirici ,ptt kargo yapmayinn hic guvenli degil ucuza aliyorum demeyin bilinki dolandiriliyorsunuz , gecen genc bi cocuga ipad satiyorum beni 2 saat bekleyti bana parayi bi cikardi glp 800 tlnin hepsi 100 tl ve sahte cocuga ulasilamaz oldu bi anda gozumn onunde simkartini cikardi gece olsa kanardm kesin , adresme gl ddi gitmedm , ozellikle kalabalik yerleri secin ben metrobus duraklarnda yapior bole alisversleri guvenli oluor heryer kamera insan falan gecmis olsn herkese
  • Geçenlerde sanalpazardan telefon aldım. Kredi kartında yer olmadığı için ptt kargo ile göndermesini söyleyerek kapıda ödeme yaptım. Tel geldiğinde orijinal olduğuna emin olamadım bunun için en kısa zamanda telefoncuya götürüp kontrol ettirtim bana bu telin imitasyon olduğunu söyleyince çok şaşırdım. Normalde satıcı malın çin malı olduğunu belirtmedi yani ayıplı mal gönderdi direk satıcıya söyledim o da bana hediye geldiğini, bilmediğini telefoncu bi arkadaşınin olduğunu söyleyip görüştürecekti fakat şuan hiçbir şekilde kendisine ulaşamamaktayım msn eden ve e-postalarına cevap vermiyor. Yasal yollara başvuracağım fakat ne kadar masraf olur ve ne kadar sürer dava şu an beklemeli miyim yoksa direk suç duyurusunda mı bulunsam ya da başka altarnatifler var mi dört beş aydır para biriktirmiştim şu an ne yapacağını bilemiyorum doğunun bi ilçesi deyim yardımcı olacak arkadaşlara sonsuz teşekkürler

• Son durum nedir arkadaşlar

• Bende sahibinden.com alışveriş yaptım ancak dolandırılmadım aynı ilde olmak şartıyla alışveriş yapıyorum elden aldım konuştuk satıcıyla hatta yemek bile yedik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Trebonianus

Son durum nedir arkadaşlar

Son durum 2 yıl param ptt hesabında tutsak kaldı. iki yıl sonunda paramı aldım fakat ne telefon yerine sabun gönderen yakalandı nede bir sonuç çıktı. Boşuna iki yıl uğraştığımla kaldım.Moderatör konu kapatılabilir artık.
  • EVETTT. Konuyu hortlatalım arkadaşlar. Bu mertcan demirci kişisi uzun zamandır dolandırıcılıktan içeride yatıyor. Çok temyiz istemiş ama hiçbiri kabul olmamış. herkes rahat olsun bu gidişle de sanki daha çok yatacak gibi :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.