Şimdi Ara

Galaxy NEXUS DOLANDIRICILIĞI sahibinden.com (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
4
Favori
9.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Ilana bakımdan cihaz garantiledi diyor tek. Çizik bulana bedava gerçek diyorcok. Gerçekçilik var tam bir profosyonel. Dolandırıcı

Bu tür 2 üyelik ile ve YENİ üyelikle online olan satıcılar . sitede telefon vermeden siz yazın ben ulaşırım diyerek sonrada size ilk mesajda cep telefon verenler zaten uzak durulması gereken kişiler. zaten başlık ve içerik msj larına bakarsanız DH deki tüm sorunlar PİYASASINDAN çok uzak fiyatlı ürünlerde yaşanmış ...

Tr cihazı nexus u en ucuz 1.100 - 1200 TL den alma şansınız varsa 20günlük cihaz için ( ki fatura / garanti belgesi fotokopi yok ! ) ALICISINA göre 950/1000TL den çok rahat satılabilir.

Şuanda ABD den 700TL ye ( eyalate göre ) alma şansınız bile çok çok az

Uyanık satıcı olduğunu düşünüyoruz , ama şöyle 5dk vakit ayırsa 250/300TL zarar ettiğini bilmeyecek kadar da APTAL değildir !!!

TÜM DH DEKİLER 1 KEZ ARAYIP ADAMA AYAR VERMESİ SÜPER OLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 2 Eylül 2012; 22:24:17 >

• Muhtemel bir üçkağıtçıyı da ben ifşa edeyim.
    O gün 1300 TL'den ilan vermişti, aşağıdaki ilan sahibi.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-acil-satilik-galaxy-s3-beyaz-acilmamis-kutu-97776090/detay/

Ankara'da olduğu için bakar alırım dedim. Telefon numarasını aradım, "Aradığınız numara kullanılmamaktadır" dedi, telesekreter.
    Dedim ki büyük ihtimalle telefonu yanlış yazmıştır, mesaj atayım.
    Şöyle bir mesaj attım: "Verdiğiniz telefon numarası kullanılmamaktadır diyor. Bir numara verin konuşalım... Bugün bu telefondan alacağım, sizi de aramak istedim."

Epey sonra ondan bir mesaj geldi: "hocam mrb telefonum iptal olmus yarın cıkartacağım ama bugun istanbula gitmek zorunda kaldım isterseniz burdanda gönderiririm ama nasıl isterseniz tabiki"

Yani İlanı Ankara'dan vermiş, ama bugün İstanbul'a gitmek zorunda kalmış. Hemen anladım, karşımda şerefli ve haysiyetli bir adam olduğunu. Şikayetimi yaptım siteye ama hala adam iş peşinde ve hala telefon numarası yokk! Lanet olsun! Şunu yapanın ciddi cezası olsa hukukta, ellerini kollarını sallayarak dolandırıcılık yapamazlar. Yasa koyucuların başlarına da gelmez ki böyle şeyler, bilsinler.
    Birkaç daha buna benzer S3 satıcısıyla konuşunca 300 lira fazla para verdim; gittim telefoncudan evkur'dan alınmış sonra ona satılmış garantili S3 aldım. Kötü komşu beni ev sahibi yaptı, diyorum...

• DH de ydışında getirilen , daha güvenilir ve 1.150TL olan ilanlar var. aslında 1.250 / 1.300 TL yüksek fiyatlar

Ben de DH de 2 gün önce GALAKSY S3 ü ( sıfır / açılmamış , çok fazla satışın var diyen ama YENİ ÜYE ) 900TL den satan gördüm ve hemen şikayet ettim,

Herkesin özellikle 5dk zaman ayırması ile ( 100 lerce insanız , ki onlarda burada yazanları % 99 okuyor ) uzun vade de başarılı bir eleme yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-i9250-galaxy-nexus-siyah-orjinal-turkcell-telpa-garanti-98085620/detay/

bu eleman daha once farklı bır kullanıcı adıyla ve yıne ılan tarıhıyle aynı gun acılmıs hesapla ılan vermıstı. bugun de yıne aynı seyı yapmıs. daha oncekı hesabıyla da cevao vermıyordu bu hesapla da cevap vermıyor.

cıddı sekılde suphelı bır ılan, ben sıkayet ettım sahıbınden.com a

dıkkatlı olun.

Evet Bu ilanı veren Şahısta Dolandırıcı.. Bu Şahısı Aradım Görüştüm.. ve istanbul dışındayım Parayı Hesabıma Yatır Makinayı Yollayım Ayakları yaptı! Bu Adamda Onlardan Birisi..

• Gittigidiyoru tercih ediyorum ne alacaksam oda olmadı hepsi burada veya d&r başka bir yerede güvenip birşey almadım doğrusu.
  • Aldığım ürünü görüp inceledikten ve emin olduktan sonra ödediğim parayı serbest bırakmak en akıllıcası. Süper güvenilir bir satıcı da olsa asla önce para sonra ürün şeklinde alışveriş yapmam. 40-50 TL fazladan komisyon öderim ama kafam rahat olur en azından. Hiç görmediği tanımadığı birine insanların güvenip bu kadar para yatırmasını hiç anlayamadım. Nihayetinde herkes zor kazanıyor harcarkende kazanırken olduğu kadar tedbirli davranmak gerek.

Mağdur arkadaşlara geçmiş olsun. Hukuk sistemi bu kadar laçka olmasa bu tipler böyle ortalıkta cirit atamaz. Yazık ki ülkemin her yeri olduğu gibi hukuk sistemi de laçka :((
  • herkese merhaba
    konu dikkatimi çekti daha önce sıkca galaxy nexus konusundada konuşuldu ondan okudum. öncelikle bu işi meslek haline getirmiş şeref yoksunu kişiler tarafından dolandırılan herkese çok geçmiş olsun.
    okurken get olayına kafam takıldı. bana göre get de çok güvenli değil. tamam alıcıya çok kolaylık sağlıyor ama satıcı için aynı şey geçerli değil. get ile alışveriştede satıcının zararı çok büyük olabiliyor sonuçta 3 gün onay süresi var ve bu süre içinde cihazın başına herşey gelebilir ve bunuda meslek haline getirenler mevcut. ben sahibinden üzerinden çok telefon aldım sattım her seferinde elden almayı ve satmayı tercih ettim (en sağlıklı yol budur bence)
    mesela şehir dışında 800 tl + komisyona(856 tl eder kargoda dahil olursa 870 falan olur) cihaz almak yerine 900 tl ye kendi şehrinden elden almak daha mantıklı geliyor bana en azından cihazı görerek içinize sinerek almış olursunuz. süpriz olmaz beğenirseniz alırsınız beğenmezseniz almazsınız.
    satarken get açacak olsam bile cihazı elden veririm yanımda onayı verdiririm öyle satarım(taksit isteyenler için). kargoyla falan uğraşmam.
    sahibinden.com artık aşırı güvensiz bir site oldu elektronik için. ankarada yaşıyorum ankara ilanlarından örnek vereceğim. hangi marka model olursa olsun filtreleme yapıyorum sahibinden olanları seçiyorum buna rağmen %70 sıhhiyedeki telefoncular %20 dolandırıcı yada sahtekar (aynı şey değil sahtekarlar yalan yanlış ilan açıklaması yazıyorlar tamir görmüş cihazı içi açılmamış diye satmaya çalışıyorlar yada çizik dolu cihaza tertemiz falan diyorlar) sadece kalan %10 gerçek sahibinden satıcı oluyor ki onunda kendime uygun olanını bulmak zor oluyor.
    bazen fiyat araştırmak için farklı cihazlara bakıyorum dolandırıcılar hemen kendini belli ediyor hemen arıyorum foyasını ortaya çıkarınca ya ilanı kaldırıyorlar yada şikayet edip kaldırtıyorum. elimden gelen sadece bu maalesef.
    benim naciz tavsiyem çok ucuz cihazları almayın, alacak olsanız bile satan kişinin üyelik tarihine çok dikkat edin yakın zamanda üye olmuşsa uzak durun, fotoğrafları karşılaştırın ordan burdan fotoğraf koyuyorlar ilandaki bütün resimler birbirini tutsun, fatura resmini yada kayıt belgesini çekip göndermesini isteyin, farklı şehirde bile olsa elden alışveriş talep edin nerde olursa olsun dolandırıcı kabul etmez.
    çok uzun yazdım kusura bakmayın. dolandırılanlara tekrar geçmiş olsun.
    herkese iyi forumlar...

• yukardaki numarayı aradım 700 tl ye siz galaxy S2 alacaktınız beni aramıştınız dedim şaşırdı öbnce para sora kargo dedim kimi aramıştınız felan dedi bende telefon satıyorum dedi yanlık numara dedi kapattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 3 Eylül 2012; 12:36:38 >
  • size geçmiş olsun umarın en kısa zamanda adli işlemler sonuçlanır ve paranızı alırsınız

forumda ne kadar çok dolandırıcılık mağduru varmış...

2 hafta önce sadece 1 aylık tertemiz galaxy s2 mi ikinci el bölümünde burda forumda satışa çıkardım, 1050 yazdım kimse almadı, 1000 yazdım kimse almadı, 950 yazdım en sonunda ve

yok 800 olur mu yok 850 piyasası yazmaya başladılar pm ile...bende kendi ilanıma ve birkaç arkadaşın alınık s2 ilanına bu telefonlar 800 e nasıl satıyorlar anlamıyorum, eğer biraz araştırırsanız zaten telefonların yurtdışı fiyatları belli, burda ikinci el bile olsa o fiyata satıyorsa mutlaka bir sıkıntı vardır diye yazdım;

"""""bana kardeşim alan memnun satan memnun yazdılar...."""""

bende forumdan düzgün bir arkadaşa en sonunda s2 mi 900 tl ye sattım...

kısaca şunu söylemek istiyorum 100-150 tl ucuza almak istiyorsunuz, işte sonuç...biz tertemiz telefonumuzu 900 tl ye zor satıyoruz...

hala daha bakıyorum ucuz et peşinde koşan bir sürü insan var forumda. eee ucuz etten yahni böyle olur....

• Senin adına gerçekten üzüldüm.

Ben de yeni bir telefona almayı düşünüyordum.
    En iyisi bir mağazadan dokunarak inceleyerek almak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsen

Muhtemel bir üçkağıtçıyı da ben ifşa edeyim.
    O gün 1300 TL'den ilan vermişti, aşağıdaki ilan sahibi.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-acil-satilik-galaxy-s3-beyaz-acilmamis-kutu-97776090/detay/

Ankara'da olduğu için bakar alırım dedim. Telefon numarasını aradım, "Aradığınız numara kullanılmamaktadır" dedi, telesekreter.
    Dedim ki büyük ihtimalle telefonu yanlış yazmıştır, mesaj atayım.
    Şöyle bir mesaj attım: "Verdiğiniz telefon numarası kullanılmamaktadır diyor. Bir numara verin konuşalım... Bugün bu telefondan alacağım, sizi de aramak istedim."

Epey sonra ondan bir mesaj geldi: "hocam mrb telefonum iptal olmus yarın cıkartacağım ama bugun istanbula gitmek zorunda kaldım isterseniz burdanda gönderiririm ama nasıl isterseniz tabiki"

Yani İlanı Ankara'dan vermiş, ama bugün İstanbul'a gitmek zorunda kalmış. Hemen anladım, karşımda şerefli ve haysiyetli bir adam olduğunu. Şikayetimi yaptım siteye ama hala adam iş peşinde ve hala telefon numarası yokk! Lanet olsun! Şunu yapanın ciddi cezası olsa hukukta, ellerini kollarını sallayarak dolandırıcılık yapamazlar. Yasa koyucuların başlarına da gelmez ki böyle şeyler, bilsinler.
    Birkaç daha buna benzer S3 satıcısıyla konuşunca 300 lira fazla para verdim; gittim telefoncudan evkur'dan alınmış sonra ona satılmış garantili S3 aldım. Kötü komşu beni ev sahibi yaptı, diyorum...

PTT ye şikayet gittiğimde bir kaç gün önce de aynı böyle bir olay meydana gelmiş.Bahsi geçen telefonda Galaxy S3.Fakat S3 almak isteyen avukat olunca işin peşini bırakmamış ve suçluları yakalatmış.kendisine bozuk eski bir telefon göndermişler.Sonra avukat bunlardan tekrar telefon siparişi istiyor,tabi başka bir isimle.Bu şahısları kargoyu verirken yakalatıyor.Parasını alıp alamadığını bilemiyorum ama suçlular yakalanmış.Avukat olaya müdahale edince adalet hızlanıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

herkese merhaba
    konu dikkatimi çekti daha önce sıkca galaxy nexus konusundada konuşuldu ondan okudum. öncelikle bu işi meslek haline getirmiş şeref yoksunu kişiler tarafından dolandırılan herkese çok geçmiş olsun.
    okurken get olayına kafam takıldı. bana göre get de çok güvenli değil. tamam alıcıya çok kolaylık sağlıyor ama satıcı için aynı şey geçerli değil. get ile alışveriştede satıcının zararı çok büyük olabiliyor sonuçta 3 gün onay süresi var ve bu süre içinde cihazın başına herşey gelebilir ve bunuda meslek haline getirenler mevcut. ben sahibinden üzerinden çok telefon aldım sattım her seferinde elden almayı ve satmayı tercih ettim (en sağlıklı yol budur bence)
    mesela şehir dışında 800 tl + komisyona(856 tl eder kargoda dahil olursa 870 falan olur) cihaz almak yerine 900 tl ye kendi şehrinden elden almak daha mantıklı geliyor bana en azından cihazı görerek içinize sinerek almış olursunuz. süpriz olmaz beğenirseniz alırsınız beğenmezseniz almazsınız.
    satarken get açacak olsam bile cihazı elden veririm yanımda onayı verdiririm öyle satarım(taksit isteyenler için). kargoyla falan uğraşmam.
    sahibinden.com artık aşırı güvensiz bir site oldu elektronik için. ankarada yaşıyorum ankara ilanlarından örnek vereceğim. hangi marka model olursa olsun filtreleme yapıyorum sahibinden olanları seçiyorum buna rağmen %70 sıhhiyedeki telefoncular %20 dolandırıcı yada sahtekar (aynı şey değil sahtekarlar yalan yanlış ilan açıklaması yazıyorlar tamir görmüş cihazı içi açılmamış diye satmaya çalışıyorlar yada çizik dolu cihaza tertemiz falan diyorlar) sadece kalan %10 gerçek sahibinden satıcı oluyor ki onunda kendime uygun olanını bulmak zor oluyor.
    bazen fiyat araştırmak için farklı cihazlara bakıyorum dolandırıcılar hemen kendini belli ediyor hemen arıyorum foyasını ortaya çıkarınca ya ilanı kaldırıyorlar yada şikayet edip kaldırtıyorum. elimden gelen sadece bu maalesef.
    benim naciz tavsiyem çok ucuz cihazları almayın, alacak olsanız bile satan kişinin üyelik tarihine çok dikkat edin yakın zamanda üye olmuşsa uzak durun, fotoğrafları karşılaştırın ordan burdan fotoğraf koyuyorlar ilandaki bütün resimler birbirini tutsun, fatura resmini yada kayıt belgesini çekip göndermesini isteyin, farklı şehirde bile olsa elden alışveriş talep edin nerde olursa olsun dolandırıcı kabul etmez.
    çok uzun yazdım kusura bakmayın. dolandırılanlara tekrar geçmiş olsun.
    herkese iyi forumlar...

Bence yeni kullanıcılardan elbette şuphe duymalıyız ama bana telefon gönderen eski bir kullanıcı.En azından tarihi eski2008 ve birde işlem yapmış olumlu yorum almış.Üç kağıtçılar güven sağlamak için işlerini biliyorlar.O yüzden üyelik tarihide geçerli bir kriter değil artık benim için.

• Bu Dolandırıcılar.. Hala İş Başında Arkadaşlar.. Beni Dolandıran Şahsın Numarasını aradım.. ve her aramamda malesef Numara Hep Meşkul.. Daha Bir Cok Kişinin Yakmak amaclı görüştü Bariz Ortada.. uzun ugraşlar sonucu telefon caldı ve açtı.. Önce Ağzıma Geleni Saydım.. Eşşikten Beşikten.. Ne varsa... Ve O Kadar Yüzsüz bir İnsanki Gülüyor.. Sadece.. ve Neden Küfür ediyorsun dedi.. Bende Neden Ola Bilir Dedim.. Sen Bizden Sabun Sipariş ettin ve bizde Sana Yolladık.. Az önce neden küfür ediyorsun diyen adam nedense hemen sabun mevzusunu cözdü.. Seninle Her Hangi bir yazışmada Telefon Hakkında Bir konuşma v.s var mı elinde kanıt diyor.. Sahibinden.com'da ki ilan benim degil ve benim adima değil nereden neyi ispatlıyacaksın diye bilecek kadar aşşalık bir insan.. Bu insanlar ANKARA'da Olduğu Kesin ANKARA Şivesi var..
    ve Bunlar 1-2 Kişi Değil Baya Kalabalık bir şebeke.. Ofis,Ev,Dükkan Gibi bir Yerdeler ve o kadar insan sesi geliyor ki ve Gülüyorlar..
    Bu Kişilerin Numarasını savcılıga verdik Acaba yer tespiti yapıp bunları yakalayamaz mı? Daha Kac Kişinin Canı Yanacak...

Bizler İnternet ve FormLarda Az cok Aşır Neşiriz Bu Kadar Olmasına Ragmen Kurban Sıfatını Takınsakta.. Bu Şekil Bilgi Paylaşımı yapsakta
    Haberi Olmayan insanlar Ne Yapsın..

Umarım Yüce Adalet Gerekeni Hızlı Bir Şekilde Yerine Getirir Adalet Tecelli Eder.. Bizleri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufsan

Aynı adamla bende konuştum zamanında ama telefonda güven veren bir izlenim oluşmadığı için GET harici alışveriş yapmayacağımı söyleyip kapattım telefonu. Aşırı ucuz fiyattan zaten huylanmıştım. Bu işler hep bile bile lades olmuştur içinde bir huzursuzlukla insanlar gidip parayı ödeyip ürün gelsin diye bekliyorlar. GET harici alışveriş hayatta yapmam ürünü alır herşeyini inceler öyle onay veririm. Dünyanın çivisi çıkmış durumda babamın oğlu olsa güvenmem alışverişte.

arkadaş o kadar güzel konuşmuşki kesinlikle bu işi yapacaksanız yok ptt miş yok önce para sonra kargoymuş felanla ugraşmayacaksınız get yada hiç bir şekilde ticaret yok
  • Arkadaşlar Elimden Geldiği Kadar.. İnsanları Bilinclendirmeye calişiyorum.. Yerel Gazeteye Bile Haber Olarak Verdirdim..

işte size linkihttp://www.esenlerdesonhaber.com/esenler-haberleri/aman-dikkat-herkesin-basina-gelebilir-h2914.html

Elimden Başka Birşey Gelmiyor Malesef :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4rllboro

Arkadaşlar Elimden Geldiği Kadar.. İnsanları Bilinclendirmeye calişiyorum.. Yerel Gazeteye Bile Haber Olarak Verdirdim..

işte size linkihttp://www.esenlerdesonhaber.com/esenler-haberleri/aman-dikkat-herkesin-basina-gelebilir-h2914.html

Elimden Başka Birşey Gelmiyor Malesef :S

Siz elinizden geleni yapmışsınız.Umarım daha fazla bu insanların ekmeğine yağ sürmeyiz.

• bende ne yazık ki geçen hafta dolandırıldım.adı selim akkuru arkadaşın.tc kimlik numarası var.yani içimden git bu çocuğu bul tenhada kıstır doğduğuna pişman et diyor.katil olmamak çok zor bu ülkede inanın bana...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a Selim diye biri geçen sene sahibinden.com'da 850.tl iphone 4 satıyordu. aradım kimlik bilgisini yolladı. hesap numarası verdi. gittim bankaya atm'eden parça parça yatır diyince vazgeçtim. ikilemde kaldım alsammı almasammı diye. adam seninle öyle bir konuşuyorki. Ondan sonra kesinlikle öyle şeylere bulaşmıyorum. Kendim satış yapınca kendim alıyormuş gibi böyle yapman lazım diye uyarıyorum. kimine gönder diyorsun sorgu sual yok tereddüt etmeden hesabına parayı yolluyor. galaxy s3 ilk çıktıgında 8 adet sanalpazarda 1300.tl sattım. adıyaman ve kayseriden aradılar hesap numaramı istediler verdim telefonları yollamadan 3900.tl hesabıma geçti. hemen kargoya verip gönderdim. gönderdikten sonra değil cihaz ellerine geçince. (yanlış düşünmemeleri için) birdaha böyle birşey yapmayın. bütün belge ve bilgileri isteyin dedim. herkes iyi niyetli değil. dikkat etmek lazım. tereddüt ettigin kişiden veya birşeyden anında vazgeçiceksin yoksa pişman olursun. Allah böyle serefsizlerle karşılaştırmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: mkmystery

S.a Selim diye biri geçen sene sahibinden.com'da 850.tl iphone 4 satıyordu. aradım kimlik bilgisini yolladı. hesap numarası verdi. gittim bankaya atm'eden parça parça yatır diyince vazgeçtim. ikilemde kaldım alsammı almasammı diye. adam seninle öyle bir konuşuyorki. Ondan sonra kesinlikle öyle şeylere bulaşmıyorum. Kendim satış yapınca kendim alıyormuş gibi böyle yapman lazım diye uyarıyorum. kimine gönder diyorsun sorgu sual yok tereddüt etmeden hesabına parayı yolluyor. galaxy s3 ilk çıktıgında 8 adet sanalpazarda 1300.tl sattım. adıyaman ve kayseriden aradılar hesap numaramı istediler verdim telefonları yollamadan 3900.tl hesabıma geçti. hemen kargoya verip gönderdim. gönderdikten sonra değil cihaz ellerine geçince. (yanlış düşünmemeleri için) birdaha böyle birşey yapmayın. bütün belge ve bilgileri isteyin dedim. herkes iyi niyetli değil. dikkat etmek lazım. tereddüt ettigin kişiden veya birşeyden anında vazgeçiceksin yoksa pişman olursun. Allah böyle serefsizlerle karşılaştırmasın

İnsanlar güvenmek istiyor.Fakat bu güveni kullanlarda var.Bilmiyorum artık Allah doğru insanlarla karşılaştırsın diyelim.Tabi bizde güvenmeden önce ayağımızı denk almalıyız.Fazla iyi niyetliyiz sanırım.

• Bu internetten alışveriş olayına hiç güvenmedim güvenmem de hele şu hepsiburada gittigidiyor gibi siteler de ne olacağı belli olmuyor intternetten alışveriş yapılacaksa vatan bilgisiyar mediamarkt gibi resmi kurumlardan yapılmalı hoş uygun fiyat gördümü insan dayanamıyor ama neyse yada en garantilisi gidip mağazadan almak
  • gecmis olsun.

ben de buna benzer birkac olay yasamistim ama farketmistim sukur. sanalpazar ve sahibinden uzerince cok tip var boyle.

aldiginiz urunu eve degil, en yakin kargo subesine yonlendirin, gidin orada kutuyu acin cihazi acin kurcalayin inceleyin gorevlinin gozunun onunde. makinada kusur olmadigina kanaat getirince de imzanizi atip cikarsiniz. cunku kapiya gelen gorevli calisma, zaman kisitliligindan dolayi kutuyu/cihazi incelemenize izin vermiyor.

bir de abicim, sanalpazar ve sahibinden gibi sitelerden alisveris yaparken aldiginiz urunun olabilecek minimum fiyatini da goz onunde bulundurun. siralama yapin baktiniz tum fiyatlar 850-855-860-899-.......1500 araliginda gidip de 750 tl lik telefonu almak mantiksizliktir. sonucta 10 15 tane satici en dusuk 850den veriyorsa vardir bir hikmeti.

tekrardan gecmis olsun. herkes daha dikkatli olmali.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.