Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Galaxy NEXUS DOLANDIRICILIĞI sahibinden.com (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
4
Favori
9.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KARDEŞ BENDE AYNI KİŞİ TARAFINDAN DOLANDIRILDIM SAHİBİNDEN COM DAN GALAXSY NEXSUS 589 TL KİLİS DİYE YAZMIŞTI PTT DEN HESAP NUMARASINA YOLLADIM PARAYI PTT KARGOYLA YOLLAYACAGINI SOYLEDİ BARKOT NO SORDUM KUTUNUN USTUNE YAPIŞTIRDILAR DEDİ İSİMDEN SORGULAMA YAPTIM OYLE BİR İSİM CIKMADI PTT KARGODAN PTTDEKİ HESAPNODAN PARAYI YATIRDIGIM KİŞİYE ULAŞTIM ODA BANA DEDİKİ BENİM TELEFONDAN FALAN BİLGİM YOK PARA HESABIMDAYSA PAZARTESİ BAKAYIM SANA GERİ YOLLARIM DEDİ BAKALIM ARTIK HAYIRLISI
  • bi ara dünya şahin olayları vardı ne oldu o
  • Ptt kargo kapida odeme en sacma alis veris sekli

Hic o fiyatlara ! Nexus olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar :( bende sipariş verdim kargom geldi paketin içinden sabun çıktı savcılığa dilekçe verdim, ptt ile görüştüm

PTT: Bu durumda bizim sorumluğumuz yoktur kutunun içinde ne olacağını sizin deyişinizle bilemeyiz sorumluluk size aittir dedi.

Savcılık : Savcılık bilişim suçlarına yönlendirdi bilişim suçları savclığa yönlendirdi 2 ay sonra davanın delil yetersizliğinden ( ürün faturası, kargo boş çıktığında kamera kaydı,tutanak, mesajlaşma değilde sadece telefon konuşması olduğundan) kısaca olumsuz yanıtlandı askıda duram param dolandırıcının hesabına gitti...

Adalette bir yandan haklı benim aptallığım, adamla telefonla görüşüyorm inanıyorum oda paketi yolluyor alıyorum sazan gibi, ya içinden eroin çıksaydı,adam deseki ben ürünü gönderdim direk iftira atıyor kargo ücreti ağırlığı belli başta kural hatası.

Diğer arkadaşlarda geçmiş olsun savcılık işin özeti delile bakıyor net yazışmaları felan hiç bir işe yaramadı telefonlar sahte sahibinden hesaplar başkasına ait bank hesap başkasına ait tamamen profesyonel....

• Merhaba Arkadaslar.. Malesef ve üzülerek bende bu tezgaha düşenlerdenim..

Sahibinden.com'dan ubeyb nickli (#97191144) no'lu ilan ile (Samsung Nexsus) Telefon için Kişi ile Telefonla irtibata gecip PTT Kargo ile Yolladı ve Gelen memura yalvarmama ragmen kutuyu actırmadı ve bende kızarak erkeklik yaptım verdim parayı Aldım 1ad kalıp sabun ve 1ad Kuvvet Macunu :)
    Ve Hemen PTT Kargo Şub. Aradım Parayı Bloke Ettiklerini söylediler ve hemen savcılıga suc duyurusunda bulunmamı istediler ki öyle yaptım..

Ve Savcıdan baya bir azar işittik PTT Kargo Tutanağını vs sordu ki beni böyle yönlendirmedi PTT Memurları (Haysiyetsizler) Yalvar Yakar Tutanağı okudu ve Beni Dinledikten sonra işleme koydu ve Bir yazı yazıp PTT Hesabının soruşturma sürecinde Blokeli Olması Edilmesi için bunu da Şub. Faxladım.. Sonucu Bekleyip Göreceğiz..

Adamın Adı: Oğuzhan Salman Ankara/Kızılay

Telefon No: 0507 632 34 92

Benim Gibi Mağdur Olan arkadaşlar ve donanım haberdeki arkadaşlarında yardımlarıyla inşallah bu işin üstesinden geleceğiz..

• Böyle konularda epey dikkat etmek gerekli. Bende küçük yaşta telefon araştırırken birisiyle mesajlaştım adam kapora olarak kontör gönder yoksa ucuz telefonu satarım bulamazsın falan diyordu. tam onu dediği an işkillenmiştim.

Fiyatların piyasa seviyesinden aşırı düşük olmamasına dikkat edin birde %lik dilimini ödeyerek get açmasını teklif edin. Doğal olarak böyle birşeye kalkışamazlar ordan anlarsınız.
  • Bu hafta 2 ci elde ( İstanbul -ZBURNU ) YENİ ÜYE , elimde pasaport kayıtlı S3 var = 900TL diye ilan açmış !

Hemen kayıt - ülke - belgeler hkk blgi istedim , tabii hiç birisi yok. DH ŞİKAYET ve ilan hemen silindi.

Herkes DH de 5 - 10 dolanıp yada sahibinden.com da bunları şikayet etse , iyi gelişmeler olabilir. Ancak özellikle sahibinden.com dan ilgisiz / PTT ise tam bir pislik yuvası....

Sizler de LÜTFEN çok ucuz ürünleri almayın - PTT KARGO ile çalışmayın ve paranızı göndermeyin !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bi ara dünya şahin olayları vardı ne oldu o

180 kişi dolandırıldı. Aralarında bende vardım ama garip bir şansla o kadar insan içerisinde parasını alabilen tek kişi oldum. Avukatım aracıyla hiç beklemeden icra takibi başlatmamın bunda payı büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

180 kişi dolandırıldı. Aralarında bende vardım ama garip bir şansla o kadar insan içerisinde parasını alabilen tek kişi oldum. Avukatım aracıyla hiç beklemeden icra takibi başlatmamın bunda payı büyük.

geçmiş olsun
    verilmiş sadakaniz varmış
    suçlulara ne oldu bilginiz var mi
    açıkçası
    bence firmanın önünü kesmek için bazı hukuki yollar kullandırılıp satışları tamamlayamaz hale getirdiler.
    diye bir fikrim oluşmuştu o son vurgun olan dönemde tabi gerçek olaylardan haberim yok.

• Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak...
  • Aynı adamla bende konuştum zamanında ama telefonda güven veren bir izlenim oluşmadığı için GET harici alışveriş yapmayacağımı söyleyip kapattım telefonu. Aşırı ucuz fiyattan zaten huylanmıştım. Bu işler hep bile bile lades olmuştur içinde bir huzursuzlukla insanlar gidip parayı ödeyip ürün gelsin diye bekliyorlar. GET harici alışveriş hayatta yapmam ürünü alır herşeyini inceler öyle onay veririm. Dünyanın çivisi çıkmış durumda babamın oğlu olsa güvenmem alışverişte.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

geçmiş olsun
    verilmiş sadakaniz varmış
    suçlulara ne oldu bilginiz var mi
    açıkçası
    bence firmanın önünü kesmek için bazı hukuki yollar kullandırılıp satışları tamamlayamaz hale getirdiler.
    diye bir fikrim oluşmuştu o son vurgun olan dönemde tabi gerçek olaylardan haberim yok.

DH'de ki konuyu ticari itibarımız bozuluyor bahanesiyle savcılığa başvurarak kaldırdılar. Amaç tabi vurgunu el altından yapmaktı ve başardılar da. Yaklaşık 200.000 bin liralık dolandırıcılık söz konusu ama daha vahimi bu dolandırıcılığı yapanların şu an ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşıyor olması. Bu da bu memlekette dolandırıcılığın aslında ne kadar önemsiz/hafif bir suç olduğunun gösteriyor bence.

Buradan durum hakkında son detaylara ulaşılabilir,

http://dunyasahin.createaforum.com/dunya-sahin-elektronik-ana-konu/dunya-sahin-elektronik-magdurlari/45/

• quote:

Orijinalden alıntı: m4rllboro

Merhaba Arkadaslar.. Malesef ve üzülerek bende bu tezgaha düşenlerdenim..

Sahibinden.com'dan ubeyb nickli (#97191144) no'lu ilan ile (Samsung Nexsus) Telefon için Kişi ile Telefonla irtibata gecip PTT Kargo ile Yolladı ve Gelen memura yalvarmama ragmen kutuyu actırmadı ve bende kızarak erkeklik yaptım verdim parayı Aldım 1ad kalıp sabun ve 1ad Kuvvet Macunu :)
    Ve Hemen PTT Kargo Şub. Aradım Parayı Bloke Ettiklerini söylediler ve hemen savcılıga suc duyurusunda bulunmamı istediler ki öyle yaptım..

Ve Savcıdan baya bir azar işittik PTT Kargo Tutanağını vs sordu ki beni böyle yönlendirmedi PTT Memurları (Haysiyetsizler) Yalvar Yakar Tutanağı okudu ve Beni Dinledikten sonra işleme koydu ve Bir yazı yazıp PTT Hesabının soruşturma sürecinde Blokeli Olması Edilmesi için bunu da Şub. Faxladım.. Sonucu Bekleyip Göreceğiz..

Adamın Adı: Oğuzhan Salman Ankara/Kızılay

Telefon No: 0507 632 34 92

Benim Gibi Mağdur Olan arkadaşlar ve donanım haberdeki arkadaşlarında yardımlarıyla inşallah bu işin üstesinden geleceğiz..

Aynı kişi dolandıran benide.Demek bir çok kişiyi tongaya düşürmüş.Hesabını donduran benim.O gün içinde dondurmasam çok kişiinn parasını çekerlerdi kim bilir.sadece merak ettiğim acaba kaç para vardı hesabında.

quote:

Orijinalden alıntı: isyanci

arkadaşlar bende dolandırıldım.6ayda sonuclandı mahkeme.sahibinden.commda.isim kadir sara diye yazmış.serefsiz.galaxy sl i9003 ikinci el.o tarihte 700 tl biz atladık sazan gibi 400 tl .ilana tel.no koymamış mesaj bırakın diye not yazmış.neyse ben yazdım tel nomu bıraktım.aradı konuştuk.get.olayı yok.ilanda.200 tl gönder.bana.cihazı teslim aldıktan sonra diger 200..tamammı tamam.güvendik .hiç düşmezdim böyle bir tuzaga hastalık işte önünü göremiyosun.isminin mehmet bozkurt oldugunu.kadir sara ismini arkadasımın üyeliginden ilani verdigini söyledi.sordugumda.neyse garanti bankasından 200 tl havale ettim.izmir gaziemir şubesine mehmet bozkurt tc nosu..sube kodu hesap nosu ...aradım gönderdigimi söyledim.ben sana aras kargoyla göndererim dedi aras korgodan sicilimi sorabilirsin demişti.daha önceden.aksam oldu olacak telefonlara cevap vermiyor.oro..........çocugu.en son telefonuna ulaşamadım kapatmış.parayı gönderdikten sonra kurt düşmüştü.içime ama olan oldu..1 gün bekledim internette forumlarda aramaya başladım dolandırıcıkla ilgili konuları. bu kişi benden önce 4 kisiyi daha dolandırmış taktik AYNI.. CEP NUMARASINI BAŞINDA SIFIR KOYMADAN GOOGLEDEN SORGULATTIM. FORUMLARDA OKUMUSTUM.BU KİŞİYİ FACEBOOKTA BİRİ VERMİŞ KENDİNİ MEHMET BOZKURT DİYE TANITAN KİŞİ ASIL ADI MERTCAN DEMİRCİ BU ŞEREFTEN YOKSUN KİŞİ İZMİR KARABAGLAR,DA.DİYE YAZMIŞ.O,KİŞİYİ,FACEDEN EKLEDİM.İSTEK GÖNDERDİM KONUŞTUK TABİ SER VERİP SIR VERMİYOR BENDE ANLATTIM OLAYI.ODA DEDİ.SAVCILIK UGRASSIN.NEYSE.2.GÜN DAYANAMADIM SAVCILIGA GİTTİM.İNANIN PARANIN DERDİNDE DEGİLİM.GÜVENİM BİR SARSILDIKI ÖLDÜRSEM GÖZÜMDE YOK PSKOLOJİM BOZULDU.ARABAYLA HUSİSİ İZMİR BASIP GİDİP UZUN İŞ AMA BULUP İBRET OLSUN DİYE ONU BİR REZİL EDECEKTİMKİ.AKLA HAYALE GELMİYCEK SEKİLDE....TABİ MACERA ZOR İŞ.AKLIMDAN BÖYLE BİR ŞEYE KAPILDIM..SAVCILIGA DİLEKÇE DEGİL ROMAN YAZDIM HER NE DELİL VARSA İNCE ELE SIK DOKU MİSALİ ..MEHMET BOZKURT İSMİNİ TC..NOSUYLA SEÇİM SANDIK SORGULAMASI YAPTIM İNTERNETTEN ADAM AYDIN MERKEZ EFELER MAH. KAYITLI.KİMLİK SAHTE HERSEY SAHTE SADE MERTCAN DEMİRCİ GERCEK .ONUDA NETTEN ÖGTENDİGİMİ ŞİKAYET DİLEKÇESİNE YAZDIM.GÜN GECTİ İZMİRTEN AGIR CEZA MAHKEMESİNDEN BİLDİRİ GELDİ.DAVACI BEN DAVALI O MÜŞTEKİ İSİMLERDE VAR MAGDUR OLANLAR 3 GÜN GEÇTİ BURDA BİR MAHKEME KAGIDI DAHA GELDİ 10 GÜN SONRA BURDA MAHKEMEGE CIKTIM AGIR CEZA 15 20 DAKİKA SÜRDÜ HAKİM MAHKEMEYİ KAZANMIŞSIN DEDİ ..İFADEMİ OLDUGU GİBİ VERDİM.SİKAYETÇİMİSİN DİYE SORDU EVET DEDİM.1 AY GEÇTİ İZMİR AGIR CEZA MAHKEMESİ SAHIS BULUNMUS 6SAYFA KAGIT CEZA EVİNDE TUTUKLU YAZIYOR .AYNI SUCU 3DEFA İŞLEMEKTEN MERTCAN DEMİRCİ.DOLANDIRILAN ARKADASLARA PARA İADE TALEBİ .BİRSÜRÜ MADDE SANIGIN GELECEGE YÖNELİK İYİ HALLERİ 1992 DOGUMLU .KAMU MASRAFLARI ONA AİT.KAHBE COCUGU .BİRAZ YATCAK CIKCAK ANLICANIZ.NEYSE ARADAN 1 HAFTA GEÇMEDİ POSTA KAGIDI GELDİ RAZİYE DEMİRCİ GÖNDERENİN ADI SAHTEKAR.IN ANNESİYMİŞ 200 TL PTT YE YATIRMIS .BENİM ADIMA DİGER KİŞİLERİNİNDE ÖYLE ZARARI KARŞILAMAK AMAÇLI POSTA KAGITI..........DİYECEM ARKADAŞLAR.UCUZ ETİN SUYU UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN DEGİLİM MİSALİ .500 FAZLA VER KAFAN AGRIMASIN ELİNLE VERİP AYAKLA ARAMAYALIM BU BANA BİR DERS OLDU.EN ÇOK TA GÜVENİM VE PSİKOLOJİM ETKİ YAPTI.PARANIN GİDİŞİNE YANMADIM.BUDA OROS..........COCUNA YETER. BİRDAHA YAPMAZ.BELKİ.ADRESİ ELİMDE MAHKEME KAGITINDA YAZIYOR ŞİMDİ İSTE EVİNE VAR.NE GEREK.O SEY ONA YETER ...

sanki ben 6 ay önce böyle biriyle konuştum. Adam wave 2 satıyordu askerdeymiş tanığını onun telefonuymuş.Aydında oturuyordu.Çünkü isim çok tanıdık geldi.Büyük geçmiş olsun sizede.

Şöyle bir yol izliyorsunuz.Ben kargoyu açar açmaz zaten görevli yanımdaydı ve anında ona dolandırıldığımı söyledim.O da bana istersen PTT merkezine gidip durumunu izah edersen belki yardımcı olurlar dedi ve biz beraberce merkeze gittik.Haliyle orada da yardımcı olmaları için çok rica ettim ve ancak böyle bir tutanak hazırlayabileceklerini söylediler.Çünkü olaya şahit PTT görevliside vardı.Onlardan yazı aldım ve PTT kargonun üstünde yazan hesap hakkında suç duyurusunda bulundum.Sizde böyle bir yol izleyebilirsiniz.Kargonun üstünde yazan isim Oğuzhan s. isimli bir şahıs.Eğer bu isimle gelen kargonuz var ve dolandırılmışsanız hemen başvurun savcılığa.Dilekçe ile başvuruyorsunuz zaten orada yardımcı olurlar.Umarım bir faydası dokunmuştur yazdıklarımın.

• Kargo Memuru tutanak hakkında bilgi vermedi ve bölge şub. müdürü ile görüştüm oda tutanak hakkında bilgi vermedi ve 2 günlük bloke koya bilecegini ibraz etti ve hemen savcılıga gitmemi tavsiye etti...

Sanırım Aynı şahıs hakkında 1'den cok suç duyurusu varsa ve herkez hakkını alacagını düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4rllboro

Kargo Memuru tutanak hakkında bilgi vermedi ve bölge şub. müdürü ile görüştüm oda tutanak hakkında bilgi vermedi ve 2 günlük bloke koya bilecegini ibraz etti ve hemen savcılıga gitmemi tavsiye etti...

Sanırım Aynı şahıs hakkında 1'den cok suç duyurusu varsa ve herkez hakkını alacagını düşünüyorum..

İsim aynı ise birde 4 adet kalıp sabun çıktıysa aynı kişidir.Gerçi poşetlerin içini bile açmadım ama sabun gibi görünüyordu.Sabun kokusu var.
  • Ne Kadar Akıllı olduğunu Düşünsende.. bir noktada.. Basiretin Kitleniyor.. ve Yapmayacağın ENAYİLİĞİ yapıyorsun.. Ben Doğma Büyüme İstanbulluyum..
    ve Erkek Kuaförüyüm.. İstanbulun Suyunu içtik Tozunu yuttuk bana kimse madik atamaz demeyin.. Oluyor :)

Ve Forum'da bazı Arkadaslar Sanki bizim bu duruma düşmemizden Haz ve Zevk Alıyor Hissi veriyor.. Umarım Allahtan Başlarına eşlerine dostlarına Böyle birşey gelmez!!
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-i9250-galaxy-nexus-siyah-orjinal-turkcell-telpa-garanti-98085620/detay/

bu eleman daha once farklı bır kullanıcı adıyla ve yıne ılan tarıhıyle aynı gun acılmıs hesapla ılan vermıstı. bugun de yıne aynı seyı yapmıs. daha oncekı hesabıyla da cevao vermıyordu bu hesapla da cevap vermıyor.

cıddı sekılde suphelı bır ılan, ben sıkayet ettım sahıbınden.com a

dıkkatlı olun.

• Sahibinden.com da çok şüpheli tip var ve ilan var, mutlaka şikayet edin çekinmeyin gerekeni yapıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-i9250-galaxy-nexus-siyah-orjinal-turkcell-telpa-garanti-98085620/detay/

bu eleman daha once farklı bır kullanıcı adıyla ve yıne ılan tarıhıyle aynı gun acılmıs hesapla ılan vermıstı. bugun de yıne aynı seyı yapmıs. daha oncekı hesabıyla da cevao vermıyordu bu hesapla da cevap vermıyor.

cıddı sekılde suphelı bır ılan, ben sıkayet ettım sahıbınden.com a

dıkkatlı olun.

ilan sahıbınden telefon numarasını aldım ve aradım,

telefonun faturasını sordumi garantı durumunu sordum ve yuzume kapadı :)

tekrar aradım yıne bır kac soru ardından kapattı... boyle ınsanlar sınırlerımı cıddı sekılde zıplatıyor. ınsanlarla utanmadan dalga gecıyor kucuk aklıyla...

numarasını da ifşa edeyım.

0536-460-66-19

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ilana bakımdan cihaz garantiledi diyor tek. Çizik bulana bedava gerçek diyorcok. Gerçekçilik var tam bir profosyonel. Dolandırıcı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.