Şimdi Ara

GALAXY NEXUS SÜRÜM HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikinci el bi nexus aldum içinde 4.1.1 yüklü ben bunun custom rom mu orjinal stock rom mu olduğunu nasıl anlayabilirim?

• ayarlardan güncelleme bulamıyorsa büyük ihtimal yakjuws gibi bişeydi toolkit ile yakju yada takju yapmanı tavsiye ederim

ve bi program yüklemeden "Google haritalar>ayarlar>hakkında" çıkan ekrandan herşeyi görebiliyorsunuz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

ayarlardan güncelleme bulamıyorsa büyük ihtimal yakjuws gibi bişeydi toolkit ile yakju yada takju yapmanı tavsiye ederim

ve bi program yüklemeden "Google haritalar>ayarlar>hakkında" çıkan ekrandan herşeyi görebiliyorsunuz....

ayarlardan güncelleme bulmuyor google haritarlar ayarlar hakkında kısmına baktığımda samsung yakjujt yazıyor. custom rom mu yüklü yani? çünkü ben orjinal stock rom kullanmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferno1905 -- 6 Aralık 2012; 19:36:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno1905

arkadaşlar ikinci el bi nexus aldum içinde 4.1.1 yüklü ben bunun custom rom mu orjinal stock rom mu olduğunu nasıl anlayabilirim?

niçin ögrenmek istiyorsunuz?

eger stock rom degilse bile Nexus Root Toolkit ile cok kolay stock rom a donebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oncule

quote:

Orijinalden alıntı: inferno1905

arkadaşlar ikinci el bi nexus aldum içinde 4.1.1 yüklü ben bunun custom rom mu orjinal stock rom mu olduğunu nasıl anlayabilirim?

niçin ögrenmek istiyorsunuz?

eger stock rom degilse bile Nexus Root Toolkit ile cok kolay stock rom a donebilirsiniz.

işin açıkçası daha önce iphone kullandım ve ios hakkında herşeyi biliyorum ama androide yeni geçtim ve hiç bilgim yok malasef bir de telefon nexus olduğu için yeni çıkan sürümü anında alıyor custom romla uğraşmak istemiyorum otadan olduğu gibi orjinal halde güncellemek istiyorum. bide rom falan atarken brick riski olduğu için:) şuan içinde custom rom olduğunu varsayalım nexus root toolkit programı ile hiç bir tehlike olmadan orjinal romu üstüne yükleyebilirim değil mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.