Bildirim
galaxy note 4 verizon gunceleme
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardim edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A.s. Odin ile bilgisayardan güncelleseniz olmaz mı?
Eğer modeli şu aşağıdaki linkte yazan ise (N910-V) seçin istediğinizi indirip yükleyin. Ben telefondan yüklemek istiyorum diyorsanız bilgim yok.
https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note4/SM-N910V/
Yine iplenmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 15 Ocak 2018; 14:10:33 >
Yokmu eden yardim
Yokmu yardim eden
İlk olarak bir pc ye smart swich indirip kurun sonra telefonu pcye bağlayın eğer güncelleme varsa promram otomatik şekilde güncellmeyi yükler ve kurar o da aynı hatayı verirse. Arkadaş zaten yukarıda link vermiş ordan en son sürümü indirip telefonunuza odin aracılığı ile kurabilirsiniz. Google dan nasıl odin ile rom kurulacağına bakabilirsiniz.
Amma yukleyemiyorum ordan sammobilden ne yapacam bilmiyorum
Öncelikle yurtdışı operatör cihazlarında genellikle türkçe bulunmaz,o yüzden yazılımı modlarlar.Yani en son güncellemeyi alamaman bu yüzden
Ek olarak eğer verizon yazılımını yüklersen türkçe büyük ihtimalle kaybolur.Yani yapabilecek tek şey custom rom atmak
Öncelikle şu dosyayı indir
https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note4/SM-N910V/VZW/download/N910VVRU2CQI2/189562/
Bu dosyayı indirdikten sonra konuya yazın size yapmanız gerekenleri söylerim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Indiremedim abi kayit olamadim hata aldim hep lutfen yardim edin bana
Lutfen yardim edin bana
Şunu indirin,kayıt filan istemiyor bu site
https://androidfilehost.com/?fid=889764386195932840
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardesim galaxy note 4 verizona custom rom yapa bilirmiyim
Indirme basarisiz diyo
Yapılır,ancak öncelikle en son stock romu kurmamız lazım önce(yukarıda linkini verdim)
Bu mesajınızı yeni gördüm,bilgisayardan "Internet Download Manager" programı ile indrimeyi deneyin
Tamam peki siz bana nasil verizona stock rom kura bilirim onu anlata bilirmisiniz
Öncelikle telefondaki verilerin yedeğini alın çünkü büyük ihtimalle silinecek
Yukarıdaki dosyayı indirin,dosyanın içindekileri bilgisayarda herhangi bir yere çıkarın.içinde büyük ihtimalle "ODIN.EXE" diye bir dosya olacak.Eğer kurulu değilse samsung driverlerini indirin ve kurun sonra dosyayı açın
https://www.driverindirmeli.com/driver/mobil/samsung-usb-driver-turkce-indir
Telefonu kapatın ve sonra ses kısma+home+güç tuşunu basılı tutup açın,ss deki ilk ekran gelecek
Ses açma butonuna basıyoruz ve sağdaki ekrana benzer bir ekran geliyor(başka bir samsung telefondan aldığım için yazanların aynı olması önemli değil,benzerlik göstersin yeter)
ÖNEMLİ UYARI=GELEN EKRANDA PRODUCT NAME KISMINDA "SM-N910V" YAZMIYORSA DEVAM ETMEYİN,CİHAZINIZ BAŞKA MODEL DEMEKTİR
Telefonu bilgisayarın usb 2.0 portuna bağlayın
Odinde dosyalar seçilmişse(bazen seçili geliyor,seçilmezse manuel seçmeniz gerekecek.Bu durumda dosyaları ss atın yardımcı olurum) "start" butonuna basın.Odin herhangi bir sorunla karşılaşmazsa 1-2 dakikaya işini halledecek ve cihaza yazılım kurulacak
Bunu halledin custom ROM yüklemesini anlatacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Koklayıcısı -- 16 Ocak 2018; 14:35:14 >
-
Tesekur ederim aksam yapib haber ederim insallah
Abi indirme basarisiz diyo ya napacam
İnternetinizde sorun var herhalde,o dosyayı indirmezsek yapamayız
Benzer içerikler
- rehberdeki numaralar neden siliniyor
- telefonda yapılan son işlemleri görme
- telefonum gelen aramaları meşgule atıyor
- yurda giriş kontrolü başarısız
- rehberim başka telefonda çıkıyor
- android 12
- s26 ultra
- hat takılı ama şebeke yok
- samsung galaxy z flip 6 fiyat
- s24 ultra çıkış tarihi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X