Şimdi Ara

Galaxy Note II, Fiyat, Satıcı Yorumu, Kayıt meseleleri v.b

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konu; Galaxy Note II hakkındaki

Yurtiçi Fiyatlar
    Yurtdışı Fiyatlar
    Mağazalardan alınan cihazların değerlendirmeleri
    IMEI kaydı ile ilgili paylaşımlar

v.b. için açılmıştır.

İlk mesaj güncellenmeyecek, sohbet kendi akışına terk edilecektir.

Teknik Soru/Paylaşımlarınız için Ana Konu
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=65197472&p=1#65197472

Aksesuar v.b. ile ilgili paylaşım konusu
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=65198418&p=1#65198418

• Merhabalar arkadaşlar. Telefonu uzun zamandır bekliyorum. Türkiye resmi garantili olarak şu anda alabileceğim bir yer var mı? Hepsiburada.com'da ürünün 30.10.2012 tarihinde stoklarda olacağı söyleniyor. Bonubon sitesinde 1.849 TL'lik fiyat belirtilmiş, ancak ellerinde mevcut mu değil mi, kaç gb'lık model olduğu belli değil. Gold'da ürün listelenmiş ancak henüz satışa sunulmadı denmiş. Sahibinden.com'da bazı ilanlar var Türkiye garantili denmiş, ancak pek güvenemedim, siz ne dersiniz? Ayrıca anladığım kadarıyla mevcut olan modeller de 16 gb'lık sanırım. Bu telefonun 32 gb ya da 64 gb'lıkları ülkemizde satışa sunulacak mı?
  • Hala Türkiye fiyatı netleşmedi bekliyoruz umarım abartmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

Hala Türkiye fiyatı netleşmedi bekliyoruz umarım abartmazlar

TELPA Garantili 1899 TL işte :

http://www.telpa.com/Samsung/Cep-Telefonu/N7100_Galaxy_Note%202
  • Arkadaşlar telefonu bugün aldım. Alet çok güzel, aldığıma memnunum, darısı sizin başınıza. Bu arada telefonu Buyaka Samsung mağazasından aldım. Titanyum grisi, 16 GB. Fiyat 1.899 TL.
  • 1899 tl telpa garantili, bence cihazin ilk cikisi icin iyi fiyat. S3 u 1950 tl ye almistim ilk ciktiginda. Note 2 dusunuyorum bakalim zaman gecsin de belki S3 ile takas etme sansim olur. Cihaz daha yeni ama ikinci ele dusunce takas yoluyla almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence samsung telefonlarda hemen almak biraz mantıksız. Çünkü fıyatlarında 1 ay içinde düşme oluyor. En azından bıraz bekleyıp almak daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugün faturalı vodafone cihaz geldi elime. kapalı kutu. flip cover verdiler yanında. titanium grey renk. arzu edenler pm atabilir. ama öyle çok düşük fiyat beklemeyin. fiyat olarak garantisini de göz önüne alırsak vatan'ın hafta sonu indiriminden en fazla 100-150 tl altına veririm. sanalpazar üzerinden taksit isteyene 1699 tl ye koyarım. maddi ihtiyaçtan değil satış çünkü. alınmazsa bir kaç gün durur sonra da çevremde birine veririm daha uyguna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahuluer -- 20 Kasım 2012; 19:44:15 >
  • netsiparis.com Brigstar garantili satıyor. 1700TL.

Samsung'u aradım sordum telpa servisimiz de bakar, samsung türkiye garantisi altındadır diye bilgi verdiler. Umarım sorun çıkartmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

netsiparis.com Brigstar garantili satıyor. 1700TL.

Samsung'u aradım sordum telpa servisimiz de bakar, samsung türkiye garantisi altındadır diye bilgi verdiler. Umarım sorun çıkartmaz.

brightstar iyidir. vodafone, avea gibi gsm lerin tedarikçisidir. telpa-genpa-başarı mağazalara tedarik yaparken brightstar bu şirketlere yapar. sorun yok.
  • cihaz geldi elime fotoğrafları verebiliyorum. bu arada fotoğrafları benim note 2 ile çektim ona göre.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.