Şimdi Ara

Galaxy NOTE vs Iphone4S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar engin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum. Artık karar aşamasındayım Iphone 4s mi yoksa Samsung galaxy note N7000 mi?

• Yok mu bu cihazlardan anlayan ?
  • iphone 4s'i 1.5 hafta kadar kullandım ve NOTE aldım kendime onu satıp
  • biraz açar mısınız konuyu şu an hangi konularda note un daha ustun olduğunu gözlemliyosunuz? Bir de androit olması beni düşndürüyor açıkçası uygulamalar yönünden stabilizasyon konusunda problem var mı ? mercek bakımından gözlem yapabildiniz mi? Ve inc basına dusen pixell konusunda note daha kotu fakat göze yansıyan kalite bunu hissettiryor mu ? Menudeki geçişler konusunda kişiselleştirme bakımından çok çeşitlilik mevcud mu ?
  • Çok farklı cihazlar, biri diğerinin iki katı neredeyse. Kullanım amaçlarına göre hangisinin daha yararlı olacağını belirlemek lazım, kişiden kişiye değişir. Ben Note derim, ama bu kendi görüşüm.
  • ben de note derim
  • note ..
  • Uygulamalarda çözünürlükten kaynaklanan sorunlar olabilir. Stabilizasyon sorunları var. Çok dağınık bir sistem. Hiçbir şey yerli yerinde değil. Herkes kafasına göre çözünürlük koyup cihaz satıyor. Optimizasyon durumu iOS'a göre çok düşük. Kalite dersen iPhone kullandığında ne dediğimi anlarsın. Hem uzun süre destek hem de uygulama konusunda hiç sıkıntı yaşamazsınız. Tek problem kısıtlayıcı bir sistem olması. Bunlar sorun teşkil etmediği sürece kesinlikle iPhone 4S.
  • arkadaşım çok farklı cihazlar . bu senin ne istediğine bağlı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.