Şimdi Ara

Galaxy S10 serisinin isimleri ortaya çıktı: S10 Lite, S10 Plus ve S10 Edge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mobile Fun'a göre Samsung'un yaklaşan S serisi akıllı telefonları Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10 Edge olarak adlandıracak. İnternet sitesi, Güney Koreli şirketin bir sonraki S serisi telefonlarıyla ilgili kılıf ve ekran koruyucusu bilgilerinin listelendiği bir sayfa yayınladı.

Ayrıca Bkz.Yeni nesil iPhone'lar tamamen su geçirmez olabilir
    Akıllı telefonların isim ve renk seçeneklerinin açığa çıkmasının yanında tasarımcı Ben Geskin üç cihazın da nasıl görüneceğini ortaya koyan bir görsel paylaştı. S10 Plus büyük olasılıkla 6.1 inç ekranla gelmesi beklenen standart model olacak. S10 Lite'ın ise 5.8 inç ekrana sahip uygun fiyatlı varyant olması bekleniyor. S10 Edge modeli de 6.4 inçlik ekranıyla en büyük versiyon olarak sahneye çıkacak.

S10'lar şeffaf ekran koruyucusu takılı şekilde gelecek

Geskin’in tweet'inde S10 serisinin siyah, yeşil, mavi, lacivert, sarı, beyaz ve pembe olmak üzere çeşitli renk seçenekleri ile geleceği yazıyor. Ayrıca bir başka ilginç detay daha dikkat var.

Cihazların ilk kez şeffaf ekran koruyucusu takılı şekilde geleceği iddia ediliyor. Son duyumlara göre Samsung, Galaxy S10 serisini 20 Şubat'ta tanıtacak. Akıllı telefonların 8 Mart itibariyle ise mağazalardaki yerini alması bekleniyor.

• Edge? Diğerlerinin ekranları düz mü ki büyük olana Edge desinler? Ya
    S10 Lite/S10/S10 Plus olur ya da eski dönemdeki Mini takısı geri gelir.

• Acaba bu telefon üreticileri ne zaman 5 inç ten küçük telefon üretecekler ? Benim en çok istediğim özelliklerden biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sipihrz

Acaba bu telefon üreticileri ne zaman 5 inç ten küçük telefon üretecekler ? Benim en çok istediğim özelliklerden biri.

Sony onu yıllardır yapıyor Amiral gemi modelinin bir de Compact versiyonunu yapıyor her şeyi aynı ama boyu küçük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ama onunda tasarımı eskilerde kaldı şu tasarımla küçük ekranlı yapsa keşke Samsung

• Evet s10 dan sonra çıkacak s11 de o kamera tam ortada olacak s12 de ise o kamerayı tamamen kaldıracaklar.2 yıl sonra bu dediklerim çıkarsa alıntılayın.

• lite model olacaksa a'lar j'ler niye var.

samsung utanmasa custom telefon yapacak, bana oradan sar 300 dolarlık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isim değiştirerek iteleme taktiği, bakın bu yeni telefon heyecan olsun biraz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipihrz

Biliyorum ama onunda tasarımı eskilerde kaldı şu tasarımla küçük ekranlı yapsa keşke Samsung
    Küçük yapmama sebepleri galiba hem fazla talep görmemeleri ve küçük yapınca daha kalın olmak zorunda bütün bileşenleri sığdırmak için. Sony Compactlar da genelde büyüklerinden daha kalın

• Dünyanın en iyi telefonuda olsa ekranın içinde çentik kamera varsa bedava verseler almam note 9 devam

• Apple 3 model çıkardı ya (Xr, Xs, Xs Max) bunlar da hemen 3 model çıkarması lazım. :) Len ÇöpSung seni gidi seni... :)

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bkz; Züğürt tesellisi.

• Her markanın LİTE olanı; Fakir edition...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.