|
Galaxy S24 serisi Ultra HDR özelliği ile geliyor: Neler sunacak?
-
-
eksinoks ile gelirse samsung için negatif olur, çoğu kullanıcı almaz.
-
Benim yıllardır merak ettiğim bir konu var. Her yeni telefon bir öncekine göre çok da büyük bir değişiklik eklenmeden gelen versiyonlar olmasına rağmen, mesela s24 geldikten sonra s22 neden çok eskiymiş gibi GÖZÜKÜYOR?
-
Exynos pismanlik samsung..snapdragon ile gelir insallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iyimiş.
-
10bit sarti var ... Samsung S23 Ultra dahil hicbir mobil ve tabletlerinde 10 bit hic kullanmadi .. Rakipleri birakin 10 bit i 12 bit ! Turkiye de resmi garantili cihazlarda mevcuttur ustelik orta seviyelere kadar indi ...
Umarim 12 bit ekran ile gelir.
-
Samsung kullanıyorum. Para kazanma odaklı çalışan bir firma. teknoloji ve insan sağlığından ziyade nasıl satarım diye bakıyor. Samsung ekranlar titremeli bir ışık karartma sistemine sahip. PWM dimming deniyor. 10 bit olmaması da aynı hesap. Bu söylediklerini anlıyan ve isteyen insan sayısı az. Bu nedenle Samsung gibi firmalar bu özelliklere yatırım yapmaz. Apple karakterli ve idealist bir firma. Huawei de öyle. müşterinin haberi olmasa da o kaliteyi oraya koyar. Maalesef Samsung en başından beri böyle çalışıyor. 100 mpix. sensörlü üretilen telefonları tamamen reklam amaçlıydı. Çünkü video kayıtta 100 mpixeli crop zoom şeklinde kullanamıyor. Kayıpsız zoom yapamıyor. Halbuki 12 mpx sensörleri tamamında crop zoom ile kayıpsız zoom yapar. Bu 200 mpx sensörler de işlevsel mi incelemelerini göreceğiz. dxomark ın puan vermediği kadar var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reklam algı yönlendirme vb çok sayıda satış-pazarlama tekniği kullanılıyor. :))
-
Elimdeki telefonun bile zamanında son model olduğuna inanmayı 4 ay sonra bırakıyorum. S24 çıkmak üzere ve S23 alacak olsam acaba beni kaç yıl götürür diye düşünüyorum. Bu duygu genellikle ikinci el cihaz alırken yaşadığım bi duygu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X