Şimdi Ara

Galaxy S24 vs iphone 16e vs Galaxy S24fe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini neden önerirsiniz, neden almazsiniz? Detaylıca cevaplarsanız sevinirim. Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamante35 -- 17 Nisan 2025; 21:0:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle bizim cevap veremeyeceğimiz konu iphone vs. android konusu. bunu kafanızda sizin netleştirmeniz gerekiyor.

ben üstüne para verseler apple telefon kullanmam mesela. torrentten dizi vs. indiriyorum apk kuruoyrum artı hızlı şarj benim için önemli. ekranımın 10 sene önceki 60hz teknolojisinden daha iyi olmasını istiyorum vs. vs. o yüzden iphone 16e şu anki piyasada 20 bin lira olsa gene almam. 10 bin lira olsa biraz düşünürüm spark 20 pro vs. gibi güzel alternatifler var çünkü orda da. ama büyük ihtimal 10 bine verseler alır kullanırım birkaç aylığına sırf apple deneyimi olsun diye. fazlasını da vermem. yani 48 bin liralar verilecek cihaz hiç değil bence. ama işte illa apple istiyorum diyorsanız da gayet iyi bi cihaz konumuna geliyor fp açısından diğer apple modelleriyle kıyaslayınca.

o yüzden s24 vs s24fe karşılaştırmasına geçiyoruz ki burda da zaten kazanan belli. cihazlar arasında 10 bin lira fark var ve boşuna değil. aslında bu da doğru karşılaştırma değil. s24fe nin rakibi kendi fiyat bandındaki cihazlardır. ha bana kalırsa s24 ile s24fe arasında 10 bin liraya değecek farklar yok ortalama kullanıcı için. kendim paramla alacak olsam bu 3ü arasından gider s24fe alır geçerdim. imkanınız varsa s24 de olur ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 17 Nisan 2025; 23:6:3 >

• @diamante35 Iphone kullanıyorsan şuan hali hazırdaki telefonun iphone ise yani 16e, bunun tartışılacak bir yanı yok. Android olmaz.

Android kullanıyorsan da iphone yada ios'u merak ediyorum dersen bir alıp denenebilir ama şuan tabi kullandığın android'e bağlı bu durum iphone sıkıcı gelebilir.

S24 ile s24 fe arasında farklar var, s24'ün ekran boyutu ve kasası fe olana göre daha ufak. Pil ömürleri s24 fe'in büyük olması yüzünden s24'e göre daha iyi. S24'ün kamera paketi daha iyi sonuçta amiral gemisi cihaz. Ama fe de kötü değil o da iyidir. Performansları çok uçuk farklı değil her 2 modelde oldukça güzel. Eklemek gereken birşey daha var s24'ün kasa ve ekranın çerçevesi çok daha zarif ve güzel. Ama s24 fe öyle değil. Kasa gene metal ama s24 kadar kaliteli durmuyor. Ekranın çerçevesi özellikle alt kısım yanlar gibi ince değil kalın duruyor.

Galaxy S24 vs iphone 16e vs Galaxy S24fe

Bu farkı da şöyle ekleyelim. Soldaki fe sağdaki s24. Kimisi için takıntılı olanlar için sorun olabiliyor.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S24 Plus veya düz S25

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tab S9 ve S9 FE
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.