Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsungun orjinal romunda ise ekranın üstünden iki parmakla kaydırırsanız aynısı oluyordu. CM ekibi bunu isteğe bağlı yapmış (hızlı ayarlar paneli-hızlı aşağı çekme). Ya kapatabiliyorsunuz yada sağdan veya soldan çekip indirebiliyorsunuz.
  • Ben 10.2 yükledim.
    Başt aherşey çok güzeldi. Ta ki arabanın bluetooth una bağlanmaya çalıştığım ana kadar.
    Telefon arabının bluetoothunu görmüyor. Samsung stock rom da hiç problem yaşamamıştım.
    CM 11de de aynı sorun devam ediyor mu?
    Deneyen oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yuklemeyi çalışıyorum ama telefon download modunda samsung mobile modem olarak goruyor ve odin cwm yukleyemiyor. Bu sorunu nasil cozebilirim

• ulysses29 U kullanıcısına yanıt
    Benim araçta hic problem yaşam adım hatta daha hızlı bağlanıyor diyebilirim.

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Hata ayıklama açık mı?

• stagemasterone kullanıcısına yanıt
    evet acik

• Merhaba Arkadaslar
    Öncelikle sorumu bu başlik altinda sordugum icin kusura bakmayin.Cunku ayni konunun s2 olanini bulamadim.

Ben S2stock 4.1.2(nordic)rom uzerine once Cyminstaller ile kurulup yaptim sonra CyanogenMod11 sonsurum nightly basarili sekilde kurdum.Hicbir sorunum yoktu ancak hem modun mesajlasma uygulamasinda hemde hangouts,go smspro,textra sms uygulamalarindan hangisini kullanirsam kullanayim her smste benden izin istiyor.
    Ayarlar>Uygulamalar>Tumu yoluyla uygulamaya girip premium sms gonder icin herzaman izin ver secip tekrar deniyorum ama yine sms gonderirken izin istiyor.
    Bu izni kaldirmanin bir yolu varmi
    Lutfen yardim edin.Bu izin yuzunden cok begendim bu modu kaldirmak zorunda kalicam

• benim şikayetim pil konusu stock 4.3 le 4.5 saat ekran süresi alıyorken snapshot m11 le 2.5 saati zor görüyorum varmı bi çözümünü bilen ?
  • ahmet030405 A kullanıcısına yanıt
    Ayarları yaptığınız halde sorun devam ediyorsa sürümden kaynaklıdır. snapshot sürümlerden kurun.
  • tugberk16 kullanıcısına yanıt
    Tabi s3 mini için stable sürüm var. Ama siz kitkatlı bir deneyim yasamak istiyorsanız direk m11 yukleyin (son snapshot) nightly sürümlere çok gitmeyin.

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Tam adımları yazarsanız sorunun kaynağını belki tespit edebiliriz

• ahmet030405 A kullanıcısına yanıt
    Bu sıkıntı mesajlaşma uygulamalalarinizin varsayılan olarak kullanılmamasından kaynaklanıyor gibi. Normalde bir SMS alacağınız zaman önünüze ekran çıkıyor ve her seferinde bu seferlik seçimini yapıyorsunuz. Bide her zaman seçimini yapın.

Bu kırmızı RAM kaynaklı mı yoksa işlemci kaynaklı mı?

• cakals kullanıcısına yanıt
    Bendede ayni şekilde günde iki kere şarj yapmaya alistim :)) ama bende senk ve int hep açık bluetooth da dahil ama değer :)))) stable sürümde kendine geleceğini düşünüyorum.

RAM se çalışan programlarda da sıkıntı olabilir daha önceleri sahibinden uygulamasında bu şekilde yapardı özellikle işlemcinin canini okurdu kapanmaya calisirken. İsterseniz neden olan programları ya kaldirin yada durdurun başka programları açın (birkaç tane) bide öyle deneyin.

Clean master aşırı gereksiz gönül rahatlığıyla kaldırın. CM'de ram sıkışmaz
    O zaman bir CM 11 snapshotına upgrade etmeyi deneyeyim.
    Teşekkürler.

bende hepsi kapalı

• quote:

Orijinalden alıntı: ulysses29

Ben 10.2 yükledim.
    Başt aherşey çok güzeldi. Ta ki arabanın bluetooth una bağlanmaya çalıştığım ana kadar.
    Telefon arabının bluetoothunu görmüyor. Samsung stock rom da hiç problem yaşamamıştım.
    CM 11de de aynı sorun devam ediyor mu?
    Deneyen oldu mu?

Toyota Corolla 2013 modelde sorunsuz bağlandı ve müzik sesi de geldi bluetooth ile. Cm11

• KaburgaNecmi kullanıcısına yanıt
    bu işlemlere başlamadan önce bootloader açmamız gerekiyor mu hiç samsung kullanmadım arkadaşımın telefonuna yükleyeceğim

daha önce sony htc lg motorola falan hep bl açtım bunda böyle bir adım yok galiba
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.