Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı sorun bende de var
  • smhmngtmr S kullanıcısına yanıt
    Güncelleme türünü hepsi yapın
  • Arkadaşlar merhaba bakıyorum bir sürü konu hakkında yabancı daha önce rom atmamış arkadaş var. Neden CM installer kullanmıyorlar? Bence çok başarılı. Tele programı yükle bilgisayara programı yükle usb den bağla bırak zaten herşeyi kendisi hallediyor. Böyle kurulumda bir fark mı oluyor?
  • son güncellemeyi de yaptım fakat halen kameraya bağlanılamıyor hatası almaya devam ediyorum
  • instagram ı yükleyeyim derken Google play malesef durduruldu hatası alıyorum sorun nedir ki :/
  • Benim sorum şu olacak arkadaşlar stabil sürümünü beklediğim için daha önce kullanmadığımdan bilmiyorum rehber gmail'e yedekli olduğundan CM de rehber kaydını gmaillden alma olayı yokmu yani senkronizasyon olayı.
  • Rehberim gmail'e yedekli CM i ilk defa yükleyeceğim için soruyorum gmail hesap senkronizasyonu yokmu yani rehberi falan senkron edemiyormuyuz.
  • Bende hangi sürümü seçmek için olan bölüm yok ilginç :)
     Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 mini telefonuma bu rom u yukledim ama batarya cok cabuk bitiyor ne yapabilirim bataryanin daha uzun sure gitmesi icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: miosorvivor

Benim sorum şu olacak arkadaşlar stabil sürümünü beklediğim için daha önce kullanmadığımdan bilmiyorum rehber gmail'e yedekli olduğundan CM de rehber kaydını gmaillden alma olayı yokmu yani senkronizasyon olayı.

aynen ben soracaktım
  • En çok kurulan romlardan bir tanesi bu ama sürekli hata almaktan sıkılıp, stable olan CM10.02 kurdum rahatladım, telefon yağ gibi oldu. Nightly de stable çıkana kadar kurmam daha da.
  • catalunya5 kullanıcısına yanıt
    Nightlyden Stable sürümüne nasıl geçtiniz. Bende ayarlar/cyanogenmod güncellemelerine tıkladığımda hangi sürümü seçmek için olan bölüm yok. Daha önceden indirip flaslamistim açılış ekranında kaldı.

• benim ilk root ve rom atışım oldu telefona ilk izlenimlerim

-batarya orjinalinden daha iyi gidiyor.
    12 saat giden batarya 18 saate cıktı

-ram kullanımı %30-35 azaldı. 500 mb den ustünü görmedim

-kamera ilk başta hata aldım fakat son güncellemeden sonra kamera düzeldi. fakat biraz daha düzenlenmesi lazım

-Antutu benchmark testi yapayım dedim 14bin olan puan 23binlere cıktı :D

-bende bildirim cubuğunu indirince nedense hep wifi acma kapama (kısacası kareler) cıkıyor bildirimleri sağ üstteki tuşa basarak görebiliyorum.

-oyun konusuna gelince takılma yaşamadım (subway surf, RETRY,traffic racer denedim)

-tema olarak lollipop 5.0 kullanıyorum güzel

yani kısaca telefon asıl kendine geldi

• ra1nforce kullanıcısına yanıt
    Bildirim çubuğunu sağdan çekersen wifi-mobil veri gibi ayarlar çıkar.Sol dan çekersen bildirimler çıkar.
  • infazci captain kullanıcısına yanıt
    anaaaaa Onu ben yeni farkediyorum :D
  • ra1nforce kullanıcısına yanıt
    Olur öyle arada :) Benim de tek sorunum var başka sürüme geçicem ama ayarlardan başka sürüm çıkmıyor hep nightly sürümü var.
    Güncellemelerde zaten sadece nightly sürümlerini görebilirsiniz. Stable olan eski sürümü buradan indirip CWM ile kuracaksınız.http://download.cyanogenmod.org/?device=i9300&type=stable. Yani ilk sayfadaki kurulum işlemlerini yapacaksınız.
  • catalunya5 kullanıcısına yanıt
    öyle yaptığımda açılış ekranında takılı kaldı. Bende eski sürümü kurunca cihaz acıldı. Eskiden isteğin güncellemeyi telefondan indirebiliyorduk. Şimdi o özellik gitti.

http://i.hizliresim.com/dqaQNZ.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infazci captain -- 24 Ekim 2014; 21:33:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaburgaNecmi kullanıcısına yanıt
    Bu nightly sürümlerinde kamera sıkıntılı. Çokta iyi çekmiyor (gün geçtikçe daha kötü oluyor, özellikle odaklaması zayıf). Zaten nexsuslar Google nın yeni kamerasına geçtiler. Bende o kamera uygulamasını indirdim ama diğeriyle çakışıyor mu bilmiyorum ama kamera hataları alınıyor. Zaten bu sürümlerden çok bir şey beklemiyorum hergün değişiyor. Bundan sonra sadece snopshot sonrasında ise stableleri kuracağım.
    Bunun tahminimce sebebi ROManager uygulaması ile alakalı. Telefondan güncelleme işlemi sırasında ROManager (M11 le geldi) bir önceki romu yedekliyor. O yüzden stabilleri çıkmıyor. Yakın olan romlar çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.