Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

bu işlemlere başlamadan önce bootloader açmamız gerekiyor mu hiç samsung kullanmadım arkadaşımın telefonuna yükleyeceğim

daha önce sony htc lg motorola falan hep bl açtım bunda böyle bir adım yok galiba

Adımları dikkatli akip edin 100lerce kişi ben dahil bu şekilde kurduk. Önemli olarak costum rom'lar recovery ekranından yüklenir. bootloaderi stock için ve root için kullanıyoruz.
  • KaburgaNecmi kullanıcısına yanıt
    Benimde ilk aklima gelen surum kaynakli olduğuydu. Ancak snapshot ve nıghtly arasındaki farkı kararlılık bakımından bılmedıgım için geçmedim. Bu modda yedek almayi da bilmiyorum butun telefonu yeniden kurmaksizin cozum bulmaya calisiyorum.
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>>Diğer>>Varsayılan Sms Uygulamasi olarak mesajlaşma, hangouts hangisini seçtiysem her defasinda bu sorunla karsilastim. Sms alirken sorun yok normal sekilde mesajlar geliyor acip okuyorum ve aldigimda bu seferlik yada herzaman diye bir seçenek cikmiyor.ama içinde emotion olsun olmasin uzun yada kisa tek kelimelik bile olsa her sms te gönderirken ayni uyariyi veriyor. mesajlaşma yada hangouts vs. uygulamanin premium sms gönder bolumunu herzaman izin ver yapıyorum ama kendi kendine sor olarak tekrar değişiyor.stock rom lardaki gibi sabit kalmiyor
     Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet030405 -- 2 Kasım 2014; 4:36:32 >

ahmet030405 A kullanıcısına yanıt
    aslında şunu sormak istemiştim diğer telefonlarda recovery mod için bootloader açmak gerekiyor yani fabrikasyon olarak bootloader kilitli geliyor biz bunun kilidini açıyoruz

en başta bootloader kilidini açmamız gerekmiyor yani telefonu mağazadan alıp direk bu işlemleri yaparak cm11 kurabiliriz yanlış mı anladım

sms olayı içinde ayarlardan güvenlik sekmesine girersen sms mesaj sınırı diye bir ibare görürsün o sınırı yükseltince bu uyarı gelmeyecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 2 Kasım 2014; 14:10:13 >
  • merhaba arkadaşlar benim note2 var bunada kurabilinirmi acaba teşekkürler
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Bootloader kilidi falan yok. Bu adımlarla her şeyi yapabilirsiniz
  • renat7734 kullanıcısına yanıt
    Elbette Root CWM ve CM dosyalarını note 2 ye göre indirip aynı adımlara kurabilirsiniz.
    teşekkürler ozaman çok kolaymış bu telefonlarda custom rom işlemi
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkür ederim cevabin için kismende olsa sorunum cozuldu böyle bir sinir neden koyulmuş anlayamadım
  • Selamlar,
    Kameradaki kapanıp reset atıncaya kadar açılmama sorunu devam ediyor mu son sürümlerde?
  • verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar benim telefonum yurt dışı imei atıldı ve daha önce 4.3 e güncellerken şebeke gitti ve yaptırmak zorunda kaldım, şimdi bu sürümü dediğiniz gibi yaparsam şebekem gider mi ? (acil cevap verirseniz sevinirim)
  • cnktsym C kullanıcısına yanıt
    Gider
  • Hocam bir takım sorularım var..
    Öncelikle Android L ile ilgili gelişmeler var mı Cyanogenmod tarafında bilginiz var mı?
    11. versiyonun stabil sürümü ne zaman çıkar sizce? Snapshotlar stabil değil gibi sanki?
    Kamerayı sık kullanan bir insan için yeterli mi sizce bu romun kamera yazılımı?
  • EniqmaticTr kullanıcısına yanıt
    Kamera malesef pek yeterli değil. Düşük ışıkta gerçekten çamur gibi görüntü veriyor. Snapchat ile video çekilemiyor.

Snapshotlar tamamen stabil değil evet. Stabil sürüm 3 aydan uzun sürebilir.

Android L hakkında bilgim yok. Ancak google kodları yayınladıktan sonra çalışmaya başlayacaklarını biliyordum yani başlamış olabilirler.
    Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Rootlu bir şekilde 4.3 sürümünü kullanıyorum stabil bir şekilde. Değişiklik için bilgi toplayayım dedim ama stabil değil sanırım kamera.. Önemliydi benim için.
  • Selam arkadaşlar kilit ekranını açarken parmağımızla kaydırdığımız halkayı değiştirmek istiyorum cm 11 kullanıyorum yardımcı olabilicek varmı ?
    NOT:Gravity Box da yok ayarı yada ben bilmiyorum.
  • Wanam yada diğer modüllere baktın mı
  • wanamda özellikler daha diğer modüller hakkında bilgim yok en kapsamlı gb olduğu için diğerlerini araştırmadım pekde bilgi yok, wanam ve gb önermişler hep
  • ben sorunlarla uğraşmak istemiyorum cm10 stabil sürümü stock romdan iyi mi ona göre kurucam?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.