Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şekilde note 3 n-900 telefonuma da cynogenmod yükleyebilir miyim?
  • Nightly kullanıyorum. Ayarlar > Telefon hakkında > Cyanogenmod Güncellemeleri'ne girip güncellemeri kontrol edince güncelleme yok yazıyor. 1 haftadır kullanıyorum modu. Cyanogenmod.org a girdiğimde yeni sürümlerin geldiğini görüyorum. Ama telefonda yok. Nedeni ne acaba?
  • Bu yazilimin s3 mini icin olani varmi acaba eger varsa nasil kuruldugunu paylasirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Elbette var. Paylaşım için farklı bir forum sitesini buradan önermek sorun olur mu bilmiyorum ama biraz araştırırsanız harika paylaşımlar var.
  • orjinal rom u geri yükliyim dedim cmw de aborted veriyor çözümü bilen varmı acaba
  • instagrama video atamıyorum yarıda takılıp kalıyor. ayrıca instagramda video izlerken takılmalar var. En kötüsü "kameraya bağlanamıyor" hatası alıyorum sürekli. Bunlar çözülse mükemmel olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhmngtmr

Nightly kullanıyorum. Ayarlar > Telefon hakkında > Cyanogenmod Güncellemeleri'ne girip güncellemeri kontrol edince güncelleme yok yazıyor. 1 haftadır kullanıyorum modu. Cyanogenmod.org a girdiğimde yeni sürümlerin geldiğini görüyorum. Ama telefonda yok. Nedeni ne acaba?

Telefonunuzu yeniden baslatinca cikiyor olmasi gerek

• İlk hatami aldim. 19 u nightly surumunu kullaniyorum.Bu hatayi google kamera uygulamasiylada aliyorum.
     Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stagemasterone -- 21 Ekim 2014; 16:55:33 >
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt
    21 nightly surumu cikti:http://www.cmxlog.com/11/i9300/

onla 1 desene haci.
  • son güncellemeyi yaptım bu seferde 3G kopup duruyo sizde de durum aynı mı?
  • İlk sayfada söylenilen herseyi yaptım ve kurdum gayat güzel hersey. Fakat wipe ve reset işlemlerini yapmış olmama rağmen fotoğraflarım falan silinmemişti, sebebi ne olabilir? Wipe ve cache silme işlemlerini 4-5 sefer yaptım bu arada.
    Aynısını bana da yapıyordu, telefonu yeniden başlatınca sorun çıkmıyordu sonra zaten kendiliğinden düzeldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaa bu cyanogenmod ile gapps dosyasını hafıza kartına mı atıyoruz yoksa telefonun içindeki sd ye atıyoruz yardım ????
  • öztuareg kullanıcısına yanıt
    Dünkü nightly sürümünden sonra düzeldi. Kamera sanki daha farklı ayarlarda da değişiklikler var. Düzelmiş diyebilirim.
  • ra1nforce kullanıcısına yanıt
    Gapps dosyasına gerek yok M11 le birlikte Google play hangout gibi uygulamalar geliyor, diğer Google uygulamalarını da Google play üzerinden indirebiliyorsunuz. Tabi başka bir rom kullanmıyorsanız.
  • denedim sıkıntı yok hatta kamerada güncellenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: stagemasterone

denedim sıkıntı yok hatta kamerada güncellenmiş

Snapchat'te video çekilemiyordu en son 3-4 sn sonra duruyordu. Deneyebilir misiniz? Şöyle 18sm lik bir video çekecekmi bakalım
    teşekkür ederim gene daha ilk defa attım hallettim fakat gene yüklemiş bulundum :D
    Maalesef çıkmıyor. Ayarlarda değiştirmem gereken birşey mi var acaba?
     Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhmngtmr -- 22 Ekim 2014; 16:28:02 >
  • watsapta ön kameraden foto çekmeye kalktığımda kamera hata veriyor herkezde aynımı
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.