Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüm yorumlar için teşekkürler. İnsanlar doğru kurulumu yapamıyor çoğu zaman ve romu suçlamaya başlıyor. İstedikleri costum romu denesinler bir tanesinde burdaki stabiliteyi ve hızı yakalasınlar forumdan kendimi banlıcam. İkonlar ve menü tema mı ? adı nedir ?
  • KaburgaNecmi kullanıcısına yanıt
    İnsanlar Yanlışı görmeden doğruyu bulamazlar malesef bu tüm insanoğlunun doğasında var tabi suçlamakta ;) smart louncher 2 die aratın bulursunuz google play de. kurulumu yaptıktan sonra ikon paketlerini değişik desende temalalarını eklentilerini bulabilrsiniz. Ayrıca mesela arkadaşlar bildirimler geldiğinde program simgesinde bildirim sayısı çıkmıyor demişler bu louncher la beraber bildirim eklentisinide kurdukları zaman bildirim sayılarını görebilirler
  • Ben de yaklaşık bir haftadır cm-11-20141008-SNAPSHOT-M11-i9300 sürümünü kullanıyorum.. Herşeyi boşverin şarj olayı nerdeyse %50 daha iyi oldu.. Görüntülü görüşmenin olmayışı üzücü :(
  • Görüntülü görüşmeyi kullanan arkadaşların illa ki net paketleride bulunuyor bence. Reklam yapmak gibi anlaşılmasın ama tango ve benzeri Proğramlar eksiklikleri tamamlıyor zaten bence çok büyük bi eksik değil bu benim için ;)
  • cok kasmalar donmalar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polat1989 P kullanıcısına yanıt
    Mutlaka öyledir benimde var. Ama bu durumda karşılıklı programların olması ve data paketinin olması gerekiyor. Sistem üzerinde olmasının ise en büyük avantajını şöyle örneklendireyim; S3 ten S2 ye görüntülü arama başlatacağım bende data verisi açık ama S2 de olması gerekmiyor. Dolayısıyla babamı arayıp torununu göstereceğim zaman internet veya program sorunuyla uğraşmama gerek kalmıyor.
  • ben dün miui 5.10.10 kurdum daha çok begendim.
  • 3-4 güncellemedir baş gösteren arada siyah ekranda donup kalıyo bataryayı çıkartman gerekiyo, bu sorunla karşılaşan varmı, birde androit bilmemene dosyası bulunamadı hatası alıyorum , genelde şarjdayken veya şarjdan çıkarttığımda oluyor
  • Dun snapshot surumuyle antutu da skor 17345 di dun gece son nightly surumunu yukledim 22300 lerde arkadasiminda orjinal romlu telnden denedik onunki 23binlerde idi ben daha iyi bekliyordum cm li telimde

• KaburgaNecmi kullanıcısına yanıt
    S3'e Cyanogenmod kuran herkese Slimkat kurmalarını tavsiye ediyorum. Gördüğüm en güzel rom.
  • Hocam bende istiyorum bu rom'u yüklemeyi şimdi yüklemek istesem hangisini kullanmalıyım sizce? Stabil sürümü mü yoksa son çıkan nightly sürümünü mü? Birde nightly sürekli güncelleme veriyor güncellemeleri hep böyle manuel yoldan mı yapıyoruz yoksa telefon içinde bir seçenek olacak mı bu mod da yine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: petfaynder

Hocam bende istiyorum bu rom'u yüklemeyi şimdi yüklemek istesem hangisini kullanmalıyım sizce? Stabil sürümü mü yoksa son çıkan nightly sürümünü mü? Birde nightly sürekli güncelleme veriyor güncellemeleri hep böyle manuel yoldan mı yapıyoruz yoksa telefon içinde bir seçenek olacak mı bu mod da yine?

Stabil diye geçen eski android sürümü. Telefonun içinde güncelleme modu var. Normal günceller gibi yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

quote:

Hocam bende istiyorum bu rom'u yüklemeyi şimdi yüklemek istesem hangisini kullanmalıyım sizce? Stabil sürümü mü yoksa son çıkan nightly sürümünü mü? Birde nightly sürekli güncelleme veriyor güncellemeleri hep böyle manuel yoldan mı yapıyoruz yoksa telefon içinde bir seçenek olacak mı bu mod da yine?

Stabil diye geçen eski android sürümü. Telefonun içinde güncelleme modu var. Normal günceller gibi yapıyorsunuz

Teşekkürler hocam. :)
  •  Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi

Hocam ben daha root u yaparken takıldım. Herşeyi aynı yapıyorum ancak bir türlü işlem başarılı olmuyor. Birde İD Com yazan yerde sizinki gibi Com7 yazısı çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petfaynder -- 18 Ekim 2014; 17:06:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

bütün herşeyi kurdum tek sorun kamera hatası vermesi şimdilik
    bildirim ekranında mobil ağ gps gibi tuşlar gözükmüyo onları üstte gösterme gibi bir ayar varmı

Bende de kameraya bağlanamıyor diye hata veriyor, siz çözdünuz mü problemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öztuareg -- 18 Ekim 2014; 18:56:19 >
  • quote:

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi

Hocam ben daha root u yaparken takıldım. Herşeyi aynı yapıyorum ancak bir türlü işlem başarılı olmuyor. Birde İD Com yazan yerde sizinki gibi Com7 yazısı çıkmıyor.

telefonu download modunda bağladığınızdan eminmisiniz?

Eğer eminseniz şunu yükleyip bilgisayarı yeniden başlatın,sonra tekrar deneyin

http://developer.samsung.com/android/tools-sdks/Samsung-Android-USB-Driver-for-Windows;jsessionid=3nwyJCSfMXh8Gg0ctxKcLwCJvbJ2D7lDQ2nrHyJGzrRpJ3WvLzn9!1318024334

• öztuareg kullanıcısına yanıt
    ben birşey yapmadık kendiliğinden düzeldi son nightly sürümü kullanıyorum
    kamera olarak google kamerayı kullanıyorum daha kaliteli geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

quote:

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi

telefonu download modunda bağladığınızdan eminmisiniz?

Eğer eminseniz şunu yükleyip bilgisayarı yeniden başlatın,sonra tekrar deneyin

http://developer.samsung.com/android/tools-sdks/Samsung-Android-USB-Driver-for-Windows;jsessionid=3nwyJCSfMXh8Gg0ctxKcLwCJvbJ2D7lDQ2nrHyJGzrRpJ3WvLzn9!1318024334

Teşekkürler hocam onu yükleyince düzeldi. Rahatça rootladım. Şimdi geriye Rom'u yüklemek kaldı.

• Arkadaşlar, S3 Mini telefonumda Cyanogen 11 kurulu. Swiftkey Klavye yükledim. Fakat klavye ayarlarından işaretli olmasına rağmen titreşim çalışmıyor. Cyanogen olması nedeniyle mi bu böyledir?
    Bunun yanında orjinal ROM kullanırken exDialer kullanıyordum ve memnundum. Aynı uygulamayı Cyanogen 11 e yükleyebilmiş olmama rağmen çalışmasında sorunla karşılaştım. Şöyleki arama yaptığım zaman ekran tekrardan rehbere dönüyor fakat telefon aramayı yapıyor. Kapatmak istediğinde kapatma tuşu bulamıyorsun. Ekran rehber olarak kalıyor.
    Bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Sağlıcakla kalın.
    @ KaburgaNecmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassano17 -- 19 Ekim 2014; 13:32:42 >
  • çok güzel paylaşım.bi sorum olacak ben daha önce bi kaç kez rom yükledim imei silindi geri getirdim filan şimdi yükleme yapacağım zaman 5 tane ' O ' çıkıyor. yani O içinde download music vb. onun içinde bi tane daha O dizini var neden böyle nasıl düzeltebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.