Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

Kamera hataları son bulmuş gibi. Ama hala stock kadar kaliteli değil. Final yakın gibi

son sürüm kurdum ama telefon kendi kendine kapanıyor çok sık olarak bide güç tuşuna bi kere basıyorum kapanmıyor
  • Adım 7: Kernel Yükleme

-Googy max kernel 2 Bu dosayıy indirip telefonun SD kart yada hafızasına kolay erişilebilecek bir yere koyuyoruz. Telefonu wipe yaptığımız ekranda açıyoruz. "install zip from ...." sekmesine geliyoruz dosyayı attığımız yere girip kuruyoruz.

-Bu dosya daha hızlı olması daha güzel ses efekti vermesi ve bataryanın dahada uzun gitmesi son olarak da kameranın düzgün çalışması içindir

abi kernel linki uçmuş yeniler misin sana zahmet
    http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=1482#downloads google max kernel 2.3.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atuğ -- 28 Eylül 2014; 12:02:28 >

• ben kernel kurmadım o yüzden tv ile ekran paylaşımı yapamıyor olabilir mi ki?

ayrıca radyo için "spirit fm" uygulaması kurun diyorlar. ama ben kullanmadığım için denemedim.. benim için önemli olan tv ile ekran paylaşımı umarım çare bulurum :)
  • Arkadaşlar bu cyanogenmod da acr ses kayıt programı kayıt yapmıyor. Çalıştırmayı başaran var mı?
  • telefonu kapatıp download mod da açınca odin telefonu görmüyo neden olabilir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

telefonu kapatıp download mod da açınca odin telefonu görmüyo neden olabilir bu

Hata ayıklama modunu açın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: re_death

telefonu kapatıp download mod da açınca odin telefonu görmüyo neden olabilir bu

Hata ayıklama modunu açın

hata ayıklama modu yok yada yerini bulamadım geliştirici seçenekleri direk yok bende orda olması gerekiyor ama o menü yok bende
  • tamam buldum gizlenmiş menüymüş aktifleştirdim :)

malesef odin telefonu görmüyor ne yaptıysam nette yazılanları uyguladım yine görmüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re_death -- 5 Ekim 2014; 20:58:37 >
  • bütün herşeyi kurdum tek sorun kamera hatası vermesi şimdilik
    bildirim ekranında mobil ağ gps gibi tuşlar gözükmüyo onları üstte gösterme gibi bir ayar varmı
  • re_death kullanıcısına yanıt
    Bildirim ekranı ve ayarlar çekmecesi farklı. Ekranın sağ köşesinden çekerseniz gelir.
  • quote:

Bildirim ekranı ve ayarlar çekmecesi farklı. Ekranın sağ köşesinden çekerseniz gelir.

teşekkürler bildirim çekmecesini aktif yapıncada üste ekliyo kutucukları stoc tan sonra geçince bazı menü isimleri çözerken karıştırılıyo :)
    son bi sorun kaldı kamera hatası onuda düzelttilermi tamamdır
  • arkadaşlar ben galaxy s3 cihazıma cm11 nightly sürümünü yükledim

bazı sorularım olacak ;

gayet hızlı akıcı ve performanslı FAKAT , kilit açarken veya kilidi kapatırken bir aksama var sanki. 1-2 saniye arası birşey bekliyor normalden biraz daha fazla.
    Bunun sebebi ne olabilir ?

bu sayfadaki sürümü denemedim ama s3 kullanıcılarından bi yorum alabilir miyim bu ilk sayfada paylaşılanı yükleyenler memnunlar mı ? denemek isterim bende.

ha birde sürekli bir hata daha var benim nightly olanda , hücre yayını bildirimi gelip duruyor herşeyi kapattım yine geliyor anlamadım gitti.

eğer dediğim hatalar bu paylaşılan sürümde yoksa bunu yükleyeceğim. yorumları bekliyorum.
  • Hayatımda root moot işlerine girmedim yapmadım etmedimde.Yapamam edemem diye tırsmıyor değilim.Telefonum aşırı derecede batarya sorunu var.Kasmalar meydana geliyor.Bazen telefon akıcı bazende inanılmaz derece yavaşlıyor.Zaten kamera rehber konusuna girmiyorum bile.Aralığa kadar garantim devam ediyor.
  • napoleon07 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası herkes de farklı bir sorun oluşuyor. Bunun nedenini bilmek imkansız. Hücre yayını olayını şöyle çözebiliriz. Bir dosya gezgini(ES File Explorer veya FX File Manager gibi) ile System/App/cellbroadcastreceiver.apk dosyasını bulun(İlk önce bu dosyayı SD karta yedekleyin) ve silin.Bu dosyanın silinmesi bende başka bir propleme sebep olmadı.Fakat sizde olursa SD kartınızdan aynı yere geri atarsınız.

Ekran gecikmesi hakkında bilgim yok. Son sürümleri kullanmaya devam derim ancak.
  • arkadaşlar menü de uygumaların altında yazan kırmızı rakamları yani bildirimleri nasıl açabiliriz bu modda bende var fakat açamadım
  • quote:

Açıkçası herkes de farklı bir sorun oluşuyor. Bunun nedenini bilmek imkansız. Hücre yayını olayını şöyle çözebiliriz. Bir dosya gezgini(ES File Explorer veya FX File Manager gibi) ile System/App/cellbroadcastreceiver.apk dosyasını bulun(İlk önce bu dosyayı SD karta yedekleyin) ve silin.Bu dosyanın silinmesi bende başka bir propleme sebep olmadı.Fakat sizde olursa SD kartınızdan aynı yere geri atarsınız.

Ekran gecikmesi hakkında bilgim yok. Son sürümleri kullanmaya devam derim ancak.

teşekkür ediyorum hocam. dediğiniz yöntemi deneyip hücre yayını sorununu çözmeyi deneyeceğim sağolun.

ekran arkadaşın s3 ile kıyasladık (onda 4.3 stock rom kurulu sadece odin ile rootlamış cihazı)

onun cihazı daha hızlı açılıyor (uyanıyor) ekran. çok büyük bir dert değil elbet ama CM11 en stabil rom diye söyleniyor böyle ufak bir detayı olması şaşırttı beni.

• son sürümde kamera bulunamadı yada kamera baglantı hatası giderildi mi ? bilgisi olan var mı ?
  • öncelikle yapanı tebrik ediyorum oldukça güzel bir mod olmuş bunu kurunca telefon oldukça hızlanıyor. benim ilk gözüme çarpan akıllı bekleme özelliği yok. bir de kendi orjinal romunda ortadaki tuşa uzun bastığımızda ram kullanımını görüyorduk bunda göremiyoruz sanırım. Ayrıca rehberde kayıtlı olan bir kişiye bir kere dokunduğumuzda otomatik olarak o kişiyi aramaya başlıyor bu da biraz can sıkıcı olmuş ama yine de on numara bir mod olmuş.
  • lombak L kullanıcısına yanıt
    Görev yöneticisi yok.Ram kullanımını ayarlar>uygulamalar dan görebilirsiniz. Rehberde soldaki kişi ikonuna bastığınızda kişi detayları açılacaktır. İsme basarsanız arar . Akıllı bekleme vs. samsung'a ait özellikler yani hiç biri yok
  • Buenim 2 sıkıntım var
    İlki kamera inanılmaz kötü çekiyo stock s3 e göre hem ön hem arka kamera aşırı kumlu renkler soluk ve gereksiz parlak çoğunlukla pozlama - 2 de kullanıyorum bu yüzden bunun bi çözümü var mıdır acaba
    İkinci olarak pil çok çabuk bitmeye başladı 1 saat ekran açık süresiyle 10 saatte bitti mobil veri 2 saat civarı açıktı oyun falan hiç açmadım sadece WhatsApp
    boefflo 2.4 beta 6a ve cm 11 m11 kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.