Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada mobilden girdim sayfada kayma yok. Chorome kullanıyorum. Önceki sayfalarda yazılanlara istinaden ekran görüntüsü

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nightly sürümünün en sonunu kullanıyorum

bende bir kaç sorun var o sorunları cıkatırsak gayet iyi bir room

1 Simkart kayıtlı rehberi görememek

2 Zil sesi gelen aramalarda Ses cok az cıkıyor en sona yukseltmeme ragmen bir ayarı varmı varsa nasıl yaparım

3 Sdcart görmüyor ugraastım ama yapamadım

Bunların bir çözümü varmı bilmiyorum varsa yardımcı olucak arkadasa şimdiden tesekkurler
  • ulukann U kullanıcısına yanıt
    Sim kart gözükmüyor evet. Verdiğim Program ile yedekleme yapıp aktarım yapmanız gerekiyordu.

Sdkart için dosya yöneticisine girin sol en üstte sekmede sdkart görünmesi lazım hepsini seçip seçeneklerden medya taramasını atla tikini kaldırın

• Biliyorsunuz yeni Cyanogenmod yükledim kardeşimin telefonuna. Batarya inanılmaz kötüydü. Kalibre ettim, eskisinden daha iyi olduğunu söyledi.

Ancak şöyle sıkıntılar var:
    -telefon kendi kendine kapanıyor
    -bazen alttaki 2tuş ışığı yanıyor ama ekran siyah kalıyor. Kilitten açılmıyor

Bu sorunlarımız var. Herkeste ise güncelleme bekleriz sorun değil. Ama sadece bizdeyse düzeltmek için tavsiyede bulunur musunuz? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 10 kilo patates

Biliyorsunuz yeni Cyanogenmod yükledim kardeşimin telefonuna. Batarya inanılmaz kötüydü. Kalibre ettim, eskisinden daha iyi olduğunu söyledi.

Ancak şöyle sıkıntılar var:
    -telefon kendi kendine kapanıyor
    -bazen alttaki 2tuş ışığı yanıyor ama ekran siyah kalıyor. Kilitten açılmıyor

Bu sorunlarımız var. Herkeste ise güncelleme bekleriz sorun değil. Ama sadece bizdeyse düzeltmek için tavsiyede bulunur musunuz? Teşekkürler

Bahsettiğiniz sorunlar genel olarak var herkeste. Ama bende son iki güncellemeden sonra tuş kilidi ve kapanma gibi sorunlar ortadan kalktı. Güncel değilse güncelleyebilirsiniz. Ancak detayını bilmiyorum tabiiki :) inşallah kamera sorununu da hallederler. Çok güzel bir rom yapmış adamlar.

• bahsettiğiniz sorunları ben yaşamıyorum. gayet stabil. teşekkürler.
  • KaburgaNecmi kullanıcısına yanıt
    Sdcart görüyor ama içindeki dosyaları göremiyorum bir dosya kopyalamak istedigimde aşagıdaki uyarıyı

Bu işlem attrılmış izin istiyor diyor root erişim modunda gelmeyi deneyin

Zil sesini yukseltmenini bir yolu varmı

Orjinal roomda daha yuksek cıkıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulukann -- 22 Eylül 2014; 11:22:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulukann

Sdcart görüyor ama içindeki dosyaları göremiyorum bir dosya kopyalamak istedigimde aşagıdaki uyarıyı

Bu işlem attrılmış izin istiyor diyor root erişim modunda gelmeyi deneyin

Zil sesini yukseltmenini bir yolu varmı

Orjinal roomda daha yuksek cıkıyordu

Boeffla kernel ile yükseltilebilir. Sdkart stock romda şifrelediyseniz sorun bu olabilir. Daha Fazla yardımcı olamicam

• emeğine sağlık yükledim bakalım denicem :) ama bu arada,

Googy max kernel 2 linki ölmüş. yenilermisin acaba?
  • Aslında şuan bilgisayarım yok. Size mobilden yardım etmeye çalışıyorum oda zor oluyor. Konuyu düzenleyeceğim bilgisayara geçince.

Boeffla kernel ile yükseltilebilir. demişssinizde ben biraz yabancıyım nasıl oldugunu tarif edebilirmisiniz

Ayrıca sdcart pcde biçimlendirdim ama yine görmedi baska kart taktım gördü anlamadım bende
    saolun aynen dediğin gibi olmuş 30 tl ye bi imei atmışlar nası atmışlar bilmiyorum bende eski telefon var orjinal ben almıştım imei sini atabilsem kullanırımda nasıl yapıcam bu dediğiniz işlemi acaba nette çok aradım ama çözemedim
  • Orjinal room donmek istersem nasıl dönebilirim

ve room indirdigimiz sitedeki stabil room dediklerinizin farkı ne eger onlar daha kullanıslı ise onları kurayım

Şimdi telefonum rootlu baska bir room kurarken yapmam gereken tek sey room kurmak baska yapmam gereken bişey varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_fb_12

saolun aynen dediğin gibi olmuş 30 tl ye bi imei atmışlar nası atmışlar bilmiyorum bende eski telefon var orjinal ben almıştım imei sini atabilsem kullanırımda nasıl yapıcam bu dediğiniz işlemi acaba nette çok aradım ama çözemedim

Imei klonlamak biraz zahmetli. Bende tam hakim değilim yanlış yönlendirmek istemem. Çalışmasını istediğiniz romu kurup telefoncuya götürmek daha mantıklı.

• quote:

Orjinal room donmek istersem nasıl dönebilirim

ve room indirdigimiz sitedeki stabil room dediklerinizin farkı ne eger onlar daha kullanıslı ise onları kurayım

Şimdi telefonum rootlu baska bir room kurarken yapmam gereken tek sey room kurmak baska yapmam gereken bişey varmı

Cm kurduğumuz şekilde orjinal rom dosyasını indirip kurun bu kadar.

Stable cmler eski Android sürümünde 4.2. 2 sanırım

• quote:

Boeffla kernel ile yükseltilebilir. demişssinizde ben biraz yabancıyım nasıl oldugunu tarif edebilirmisiniz

Ayrıca sdcart pcde biçimlendirdim ama yine görmedi baska kart taktım gördü anlamadım bende

İnternetten boeffla-config v2 dosyasını apk şeklinde bulun indirin kurun. Ayarlarda göreceksiniz. Ses sekmesi var zaten türkçe

• quote:

Boeffla-config v2 dosyasını apk şeklinde bulun indirin kurun. Ayarlarda göreceksiniz. Ses sekmesi var zaten türkçe

valla para vermekten bıktım 30 tl 30tl 30tl imei atıp veriolar ben de yüküyüp bakıyorum kafama uymuor artık gına geldi gerekirse cihaz yansın sorun değil yardımcı olurmusun nasıl atabilirim bu imei yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_fb_12

valla para vermekten bıktım 30 tl 30tl 30tl imei atıp veriolar ben de yüküyüp bakıyorum kafama uymuor artık gına geldi gerekirse cihaz yansın sorun değil yardımcı olurmusun nasıl atabilirim bu imei yi

http://www.cepinfo.net/imei-degistirme-kodlari/

http://www.cepkutusu.com/329-android-samsung-cihazlarin-imei-degistirme-yontemi-100-kesin-ve-garanti-cozum-ucretsiz-.html

Şu iki Rehberi bir deneyin. Dediğim gibi riskli tehlikeli. Derse gitmem lazım. Telefonu seçeneğini değerlendirin derim

• bugune kadar hic root filan yuklemedim lanet ediyorum normal bir durumda degil root etsem mi gecer mi bi siknti ?
     Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.