Bildirim
Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (14. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nightly sürümünün en sonunu kullanıyorum
bende bir kaç sorun var o sorunları cıkatırsak gayet iyi bir room
1 Simkart kayıtlı rehberi görememek
2 Zil sesi gelen aramalarda Ses cok az cıkıyor en sona yukseltmeme ragmen bir ayarı varmı varsa nasıl yaparım
3 Sdcart görmüyor ugraastım ama yapamadım
Bunların bir çözümü varmı bilmiyorum varsa yardımcı olucak arkadasa şimdiden tesekkurler -
Sim kart gözükmüyor evet. Verdiğim Program ile yedekleme yapıp aktarım yapmanız gerekiyordu.
Sdkart için dosya yöneticisine girin sol en üstte sekmede sdkart görünmesi lazım hepsini seçip seçeneklerden medya taramasını atla tikini kaldırın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biliyorsunuz yeni Cyanogenmod yükledim kardeşimin telefonuna. Batarya inanılmaz kötüydü. Kalibre ettim, eskisinden daha iyi olduğunu söyledi.
Ancak şöyle sıkıntılar var:
-telefon kendi kendine kapanıyor
-bazen alttaki 2tuş ışığı yanıyor ama ekran siyah kalıyor. Kilitten açılmıyor
Bu sorunlarımız var. Herkeste ise güncelleme bekleriz sorun değil. Ama sadece bizdeyse düzeltmek için tavsiyede bulunur musunuz? Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: 10 kilo patates
Biliyorsunuz yeni Cyanogenmod yükledim kardeşimin telefonuna. Batarya inanılmaz kötüydü. Kalibre ettim, eskisinden daha iyi olduğunu söyledi.
Ancak şöyle sıkıntılar var:
-telefon kendi kendine kapanıyor
-bazen alttaki 2tuş ışığı yanıyor ama ekran siyah kalıyor. Kilitten açılmıyor
Bu sorunlarımız var. Herkeste ise güncelleme bekleriz sorun değil. Ama sadece bizdeyse düzeltmek için tavsiyede bulunur musunuz? Teşekkürler
Bahsettiğiniz sorunlar genel olarak var herkeste. Ama bende son iki güncellemeden sonra tuş kilidi ve kapanma gibi sorunlar ortadan kalktı. Güncel değilse güncelleyebilirsiniz. Ancak detayını bilmiyorum tabiiki :) inşallah kamera sorununu da hallederler. Çok güzel bir rom yapmış adamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bahsettiğiniz sorunları ben yaşamıyorum. gayet stabil. teşekkürler. -
Sdcart görüyor ama içindeki dosyaları göremiyorum bir dosya kopyalamak istedigimde aşagıdaki uyarıyı
Bu işlem attrılmış izin istiyor diyor root erişim modunda gelmeyi deneyin
Zil sesini yukseltmenini bir yolu varmı
Orjinal roomda daha yuksek cıkıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulukann -- 22 Eylül 2014; 11:22:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ulukann
Sdcart görüyor ama içindeki dosyaları göremiyorum bir dosya kopyalamak istedigimde aşagıdaki uyarıyı
Bu işlem attrılmış izin istiyor diyor root erişim modunda gelmeyi deneyin
Zil sesini yukseltmenini bir yolu varmı
Orjinal roomda daha yuksek cıkıyordu
Boeffla kernel ile yükseltilebilir. Sdkart stock romda şifrelediyseniz sorun bu olabilir. Daha Fazla yardımcı olamicam
emeğine sağlık yükledim bakalım denicem :) ama bu arada,
Googy max kernel 2 linki ölmüş. yenilermisin acaba? -
Aslında şuan bilgisayarım yok. Size mobilden yardım etmeye çalışıyorum oda zor oluyor. Konuyu düzenleyeceğim bilgisayara geçince.
Boeffla kernel ile yükseltilebilir. demişssinizde ben biraz yabancıyım nasıl oldugunu tarif edebilirmisiniz
Ayrıca sdcart pcde biçimlendirdim ama yine görmedi baska kart taktım gördü anlamadım bende -
saolun aynen dediğin gibi olmuş 30 tl ye bi imei atmışlar nası atmışlar bilmiyorum bende eski telefon var orjinal ben almıştım imei sini atabilsem kullanırımda nasıl yapıcam bu dediğiniz işlemi acaba nette çok aradım ama çözemedim -
Orjinal room donmek istersem nasıl dönebilirim
ve room indirdigimiz sitedeki stabil room dediklerinizin farkı ne eger onlar daha kullanıslı ise onları kurayım
Şimdi telefonum rootlu baska bir room kurarken yapmam gereken tek sey room kurmak baska yapmam gereken bişey varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: kral_fb_12
saolun aynen dediğin gibi olmuş 30 tl ye bi imei atmışlar nası atmışlar bilmiyorum bende eski telefon var orjinal ben almıştım imei sini atabilsem kullanırımda nasıl yapıcam bu dediğiniz işlemi acaba nette çok aradım ama çözemedim
Imei klonlamak biraz zahmetli. Bende tam hakim değilim yanlış yönlendirmek istemem. Çalışmasını istediğiniz romu kurup telefoncuya götürmek daha mantıklı.
quote:
Orjinal room donmek istersem nasıl dönebilirim
ve room indirdigimiz sitedeki stabil room dediklerinizin farkı ne eger onlar daha kullanıslı ise onları kurayım
Şimdi telefonum rootlu baska bir room kurarken yapmam gereken tek sey room kurmak baska yapmam gereken bişey varmı
Cm kurduğumuz şekilde orjinal rom dosyasını indirip kurun bu kadar.
Stable cmler eski Android sürümünde 4.2. 2 sanırım
quote:
Boeffla kernel ile yükseltilebilir. demişssinizde ben biraz yabancıyım nasıl oldugunu tarif edebilirmisiniz
Ayrıca sdcart pcde biçimlendirdim ama yine görmedi baska kart taktım gördü anlamadım bende
İnternetten boeffla-config v2 dosyasını apk şeklinde bulun indirin kurun. Ayarlarda göreceksiniz. Ses sekmesi var zaten türkçe
quote:
Ayrıca sdcart pcde biçimlendirdim ama yine görmedi baska kart taktım gördü anlamadım bende
Boeffla-config v2 dosyasını apk şeklinde bulun indirin kurun. Ayarlarda göreceksiniz. Ses sekmesi var zaten türkçe
valla para vermekten bıktım 30 tl 30tl 30tl imei atıp veriolar ben de yüküyüp bakıyorum kafama uymuor artık gına geldi gerekirse cihaz yansın sorun değil yardımcı olurmusun nasıl atabilirim bu imei yi -
quote:
Orijinalden alıntı: kral_fb_12
valla para vermekten bıktım 30 tl 30tl 30tl imei atıp veriolar ben de yüküyüp bakıyorum kafama uymuor artık gına geldi gerekirse cihaz yansın sorun değil yardımcı olurmusun nasıl atabilirim bu imei yi
http://www.cepinfo.net/imei-degistirme-kodlari/
http://www.cepkutusu.com/329-android-samsung-cihazlarin-imei-degistirme-yontemi-100-kesin-ve-garanti-cozum-ucretsiz-.html
Şu iki Rehberi bir deneyin. Dediğim gibi riskli tehlikeli. Derse gitmem lazım. Telefonu seçeneğini değerlendirin derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X