Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

simkartımdaki numaralar gözükmüyor bütün numaralarım yok ne yapcam ?

Tam yedeklemeyi bunun için anlattım

stok romda gözüküyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

quote:

Orijinalden alıntı: dtas34

Stok romla cm11 i hem ön hem arka kamera olarak kıyaslayan var mı ben cm kullanıyorum annemin s3 üne göre berbat çekiyor

Google Camera ve boeffla kernel kullanın

Boeffla kernel kullanıyorum zaten google camerayı denedim pek bişey değişmedi ek olarak camera360 kurdum şuan onu kullanıyorum en iyi performansı onda aldım ama genede diğer s3 e göre berbat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet kamera durduruldu hatasindan ziyade, kamera camur gibi oldu bende de bu sorun var maalesef.
  • Mesaj temasını değiştirme gibi bi şansımız yok mu? Full beyaz çünkü

Edit:Bir de bazı e postalar gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infazci captain -- 19 Eylül 2014; 14:39:23 >
  • merhabalar ben s3 e kurdum yalnış şebeke sorunu oldu birde görev yöneticisi yok şimdi şebeke yok ne yapmam lazım aratıyorum şebeke bulamıyor hiç bir türlü
  • kral_fb_12 K kullanıcısına yanıt
    Google da arama yapın benim de başıma gelmişti küçük bir yazılım vardı odin ile atınca düzeltiyordu oldukça basitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baktım ama mevcut değil nasıl yapıcam bi türlü bulamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerazzurri

evet kamera durduruldu hatasindan ziyade, kamera camur gibi oldu bende de bu sorun var maalesef.

Sırf bu yüzden orjinal roma dönücem kamera cidden çöp şu an
    Yok mudur acaba çözümü

• Merhabalar. Bugün konuyu gördüm ve telefonuma kitkatı kurdum. Sadece ilk mesajdaki kernel'ı kuramadım. Yorumlardada bazılarınız başka kernel önermiş. Konuyu baltalamak amacında değilim, sadece son durum nedir onu merak ediyorum. Rica etsem hangi kernel kurmam gerektiğini bana söyleyebilir misiniz? Mümkünse link veya sürümü, çünkü S3 kardeşimin telefonu. Pek bilgim yok. Teşekkür ederim şimdiden!
  • 10 kilo patates kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben kurmadım.Şarj ve stabiliteden memnunum.
  • kral_fb_12 K kullanıcısına yanıt
    Imei uçtuysa tek açıklaması kesinlikle ve kesinlikle aldığın telefon klon. Şebekede burdan kaynaklanıyor.

• 10 kilo patates kullanıcısına yanıt
    Ben boeflla kernel kullanıyorum. Sebebi ayar sayfası olması işlemci şarj ses ekran vs... Bunlarla oynadığım için. Bunu vermedim çünkü telefonu bozma potansiyeli çok yüksek insanların. Ama. Boeffla iyidir kernel nedir derseniz. Yazılım ve donanım arasındaki bağlantıdır. Çok fark yok açıkçası siz bişiler değiştirmedikce. İsterseniz kurun istemezseniz kurmayın. Şarj daha iyi olabilir ses birazdaha baskın vs..

• KaburgaNecmi kullanıcısına yanıt
    Peki nightly sürümde neler yenilendi nasıl görebiliriz. Bir de bazı e postalar gözükmüyoryor.

Anladım teşekkür ederim. Kardeşimin telefonu olacağı için yüklemeyi düşünmüyorum. Benim olsa hemen denerdim, konuya bişeyler eklemiş olurdum hem. Ama o bozabilir hiç girmemeyi düşünüyorum. Şarjında sıkıntı yaşıyor şuan. Kalibre programını deneyeceğim, yorumu buraya yazarım arkadaşlar. Şu an ciddi sıkıntıda (%15 şarjı varken sistem kurdum. sorun orda muhtemelen)
  • infazci captain kullanıcısına yanıt
    Ayarlar güncellemelere gelip sürümün üstüne tıklayın orda yazar. Bazen yazmaz

Anladım. Peki eposta için birşeyler yok mu. Hepsi gözükmüyor malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: infazci captain

Anladım. Peki eposta için birşeyler yok mu. Hepsi gözükmüyor malesef.

Ben gmail kullanıyorum ve sıkıntı sorun tespit etmedim. Normal mail uygulamasını inan olsun sildim kullanmıyorum çünkü.

Anladım teşekkürler
  • Merhaba

Söylediginiz sekilde telefonu odin moduna getirdim usb kablosu ile pcye bagladım odini açtım auto rot dosyasını odine tanıttım aynı sekilde buraya kadar her sey tamam ama root olayı bir türlü olmuyor super user menude cıkmıyor odinde all threads completed (succes 0 /failed 0 ) yazısı cıkıyor yardımcı olabilirmisiniz neyi yanlıs yapıyorum

• ulukann U kullanıcısına yanıt
    Telefondan usb hata ayıklamayı işaretlediniz mi?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.